Михайло Литвик: Дуже важко люди.

Я пропоную багато вправ в майстерні.

Наприклад, можна купити кілька рулонів туалетного паперу, повісити їх навколо шиї, як намисто, так і прогулятися по вулиці. Ви побачите, що ніхто не піклується про вас. І якщо хтось говорить про щось наступне і гасіння, що ви дбаєте? Чому варто боятися безглуздих слів? Якщо хтось звертає увагу на тебе, то ці моменти він живе за вашими коштами. Що ви відчуваєте?

Інші клієнти виконали інші вправи, щоб позбутися від їх сором'язливості: оголошений автобус і зупинка метро, санг-пісні на вулицях і в проходах, закріплених для водоростей, подивилися на пляшки.

До речі, коли у нас збирали пляшки бізнесмена в сміттєвих відвалах, то було цікаво. Виявляється, що всі сміття вже розподілені серед бездомних. І пішов він.

Ще один клієнт шахти, к.т.н., заступник головного лікаря з питань епідеміології з м. Сибірн, запросив алм. Цікаво, як вона «робила». Я з'являвся вранці і чекав на благодійність. Я просив 50 рублів. Вона відразу мала «класифікація». Вона була розумною людиною і відразу ж знає, хто може звернутися до допомоги. Вам необхідно поговорити з чоловіком, який йде поруч з жінкою. «робила» як мангар, вона кинулася в лоток. І в кінці я досягав багато. Зараз вона є доктором наук, живе в Москві, є квартира.

Ще один учасник моїх семінарів Наталя, бореться з її сором'язливістю, працюючи в той час як ріелтор, допомагаючи клієнтам шукати, орендувати, купувати, продавати квартири. В даний час ми працюємо над служінням.

Ніщо погано сталося з цими людьми. Не дайте тюрму і сумі. Краще заздалегідь опанувати всі професії.

Ідея Великості та Ковардії

У людей з мегаманії з'являються і великі, часті, комідії, сором'язливості, сором'язливості, розмаїття. Я не можу мати ці непорозуміння в будь-яких обставинах.

Ши люди дуже важкі люди, ви повинні стрибати їх на ламе кози, особливо якщо хтось любить таку людину.

Груша провалу завжди народжується мегаманією. Що робити, якщо я хочу, щоб не працювати? Але коли ви не отримуєте нові навички.

Звичайно, в питанні подолання сором'язливості і страху провалу, не все вийде негайно. Ви повинні подолати себе десь. І намагатися не звертати увагу тим, хто буде на своїх спробах сміятися.

Хто буде виглядати на вас симпатично. Це буде вашим друзям. Але коли вони досягають успіху, кожен запрошує. Але успіх - застій.

Але коли ви не змогли оцінити те, що ви робите неправильно, і наступного разу ви зможете це зробити правильно, а крім того, в період збою ваше суспільство буде очищено.

Не вдається знайти друзів. Ті, хто тебе зацікавить,

Я також подолав мій сором'язливість. Я маю нульову сором'язливість. Тому дуже небезпечно бути сором'язливим. Ви не пробуєте багато речей, принаймні один раз. По-друге, це часто просто смертельно. Наприклад, рак статевих органів - жінка і чоловік - дуже добре лікувати, якщо вчасно звернутися до лікаря. Але затримка сором'язливих людей до лікаря і вмирає.

Як загинув друг шахти, Він мав рак простати. Захворювання починається з аденоми. Його можна вилікувати. Але він був сором'язливим. І приніс його на непрозору стадію.

І в особистому житті, сором'язливість руйнувала більше одного шлюбу. Тому ми повинні культивувати відвагу. Що таке відвага? При подоланні страху.

Ось один мій досвід. Я мав страх висоти. І запрошували в гори. Там я зустрів дівчину, яка стрибала в гори, як коза. Прогулянка по Львову. Він пішов. Потім ми дісталися до місця, де я сходження на всі чотири, і вона стрибає спокійно на двох ногах. І вона почала сміятися на мене.

Добро, що я вже був психологічно підготовленим. Я сказав, що ви знаєте, я був розчарований у вас. Ви думаєте, що я не знаю, як поганий або навіть потворний Я в горах? Ми не отримали. "Я чесно думав, що ти мені допомогти, - Я зізнався їй, "і ти сміється на мене." Ось як я ніколи не мав припливу.

Але з тих пір я дізнався, що ви не повинні боятися виглядати, як один з одним, але ви повинні бути боїтеся, щоб стати одним.

Ця віра надихнула мені повісті австрійського психіатра, психолога та невролога, колишнього в'язниці нацального табору Віктора Франка. Коли він служив в армії як лікар, він пішов на передню лінію. Командир полку Австралия розповів про те, що представники єврейського народу тромбили при стоячих лініях. Франкл - сказав що-небудь, "Так, я соромлюся, але я стояв." Якщо ви погострилися, ви будете стоячи? Я захопив горло.

Проживання і страх

Не боятися. Суть відваги не боятися, але подолати страх. Моє клінічне дослідження показує, що багато талановитих людей не усвідомлювали свої здібності, тому що вони бояться виглядати як комори, так і багато міцних і сміливих людей зробили степідні речі через психологічну співуні.

Я хотів би говорити перед аудиторією і був дуже боятися. І так, щоб не торкатися, я мав весь текст, написаний з і до. З слів «Дирові колеги, на останню лекцію вислухали...» до слів «Добра, до нових зустрічей». Я знаю весь текст на серці, але я прочитав його. До речі, я продемонстрував дива відваги. Але шукаю на мене була знезаду. Гоління, потовиділення, бліда. Зараз я опанував техніку, тепер немає сміливості, тепер є техніка. Техніка говоріння накопичилася. Я не маю відваги робити ці класи.

Пам'ятайте: якщо людина соромиться, то блокує шлях до нового. Якщо ви залишитеся сором'язливими, то не можете планувати стати фінансовим міністром. І якщо ви плануєте, то подолайте себе. Світ змінюється відразу. Коли я боявся висоти, я відчував себе в горах. Коли гори пішли, вони були красивими. Світ змінив відразу.

Ще один ефективний спосіб подолати вашу сором'язливість полягає в тому, щоб навчитися ходити голий в бані, на пляжі.

Ну, звичайно, не перед незнайомцями - вони можуть не розумітися. З колегами, друзями.

Наприклад, наша група – учасники моїх семінарів – плавальний сезон триває цілий рік. Ми рідко залишаємо влітку, коли є багато людей всюди. І ми залишаємо на свята - на Новий рік, на травневі свята. Ми купуємо в будь-який сезон. Ми не нагріваємо море. Ми змінили себе психологічно, і зараз море здається теплою для нас в будь-яку погоду. Одна з моїх клієнтів плаває в холодній воді протягом двадцяти хвилин.

доб.2

Не змінюйте світ. Ви повинні змінити себе.

Ось ознаки психологічно здорової людини. Психологічно здорові люди змінюють себе і пристосовуються до світу. Світ не має емоційного змісту. Світ - це те, що ми. Світ погано і ми погані. Ми добре, і світ хороший. Ми загартовані і море тепле цілий рік. І нові можливості одразу відкриваються.

Один день, членом нашої групи, Віка, вдалося швидко звільнити нашу команду. Ми приїхали до Чорного моря наприкінці грудня. Ми пішли на берег. У Красній Поляні обов’язково приймали. 1 час. Готель не зробив. Якщо ми приймали ванну? До того, як ми змогли поглянути, Віка прокинулася її одягом і побігла в море. І ми за нею - відчувається вона. А тепер нові члени, які приходять до нашої групи, сором'язливі, а потім більше не соромляться.

Одного такого сором'язливого клієнта раджу приїхати до наших тренінгів частіше, після чого вона не буде мати сліду сором'язливості. «Не збираюся ріпакувати тебе», - сказав він. Ви відкинете свій одяг, тому що він буде загиблим.

Позбутися від сором'язливості, після чого прийдеться добре.
І я пообіцяв Xenia, що як тільки вона позбавлялася від свого життя, вона почне казкове життя. Але ви повинні почати з дрібних речей. Наприклад, візьміть і походите з намисто туалетного паперу по вулицях міста. «Ви не повинні ходити весь день довга», - Я не зроблю Xenia, «але до тих пір, поки ви не зупините заперечення, що у вас є цей вал, висить вашу шию». Ті, хто ходив з рулоном туалетного паперу, пізніше сказали мені, що ніхто не прокинув про мирдо. Але позбутися від мегаманії.