Михайло Литвик: Дуже важко люди.

Я пропоную багато вправ в майстерні.

Наприклад, можна купити кілька рулонів туалетного паперу, повісити їх навколо шиї, як намисто, так і прогулятися по вулиці. Ви побачите, що ніхто не піклується про вас. І якщо хтось говорить про щось наступне і гасіння, що ви дбаєте? Чому варто боятися безглуздих слів? Якщо хтось звертає увагу на тебе, то ці моменти він живе за вашими коштами. Що ви відчуваєте?

Михайло Литвик: Дуже важко люди.

Інші клієнти виконали інші вправи, щоб позбутися від їх сором'язливості: оголошений автобус і зупинка метро, санг-пісні на вулицях і в проходах, закріплених для водоростей, подивилися на пляшки.

До речі, коли у нас збирали пляшки бізнесмена в сміттєвих відвалах, то було цікаво. Виявляється, що всі сміття вже розподілені серед бездомних. І пішов він.

Ще один клієнт шахти, к.т.н., заступник головного лікаря з питань епідеміології з м. Сибірн, запросив алм. Цікаво, як вона «робила». Я з'являвся вранці і чекав на благодійність. Я просив 50 рублів. Вона відразу мала «класифікація». Вона була розумною людиною і відразу ж знає, хто може звернутися до допомоги. Вам необхідно поговорити з чоловіком, який йде поруч з жінкою. «робила» як мангар, вона кинулася в лоток. І в кінці я досягав багато. Зараз вона є доктором наук, живе в Москві, є квартира.

Ще один учасник моїх семінарів Наталя, бореться з її сором'язливістю, працюючи в той час як ріелтор, допомагаючи клієнтам шукати, орендувати, купувати, продавати квартири. В даний час ми працюємо над служінням.

Ніщо погано сталося з цими людьми. Не дайте тюрму і сумі. Краще заздалегідь опанувати всі професії.

Ідея Великості та Ковардії

У людей з мегаманії з'являються і великі, часті, комідії, сором'язливості, сором'язливості, розмаїття. Я не можу мати ці непорозуміння в будь-яких обставинах.

Ши люди дуже важкі люди, ви повинні стрибати їх на ламе кози, особливо якщо хтось любить таку людину.

Груша провалу завжди народжується мегаманією. Що робити, якщо я хочу, щоб не працювати? Але коли ви не отримуєте нові навички.

Звичайно, в питанні подолання сором'язливості і страху провалу, не все вийде негайно. Ви повинні подолати себе десь. І намагатися не звертати увагу тим, хто буде на своїх спробах сміятися.

Хто буде виглядати на вас симпатично. Це буде вашим друзям. Але коли вони досягають успіху, кожен запрошує. Але успіх - застій.

Але коли ви не змогли оцінити те, що ви робите неправильно, і наступного разу ви зможете це зробити правильно, а крім того, в період збою ваше суспільство буде очищено.

Не вдається знайти друзів. Ті, хто тебе зацікавить,

Я також подолав мій сором'язливість. Я маю нульову сором'язливість. Тому дуже небезпечно бути сором'язливим. Ви не пробуєте багато речей, принаймні один раз. По-друге, це часто просто смертельно. Наприклад, рак статевих органів - жінка і чоловік - дуже добре лікувати, якщо вчасно звернутися до лікаря. Але затримка сором'язливих людей до лікаря і вмирає.

Як загинув друг шахти, Він мав рак простати. Захворювання починається з аденоми. Його можна вилікувати. Але він був сором'язливим. І приніс його на непрозору стадію.

І в особистому житті, сором'язливість руйнувала більше одного шлюбу. Тому ми повинні культивувати відвагу. Що таке відвага? При подоланні страху.

Ось один мій досвід. Я мав страх висоти. І запрошували в гори. Там я зустрів дівчину, яка стрибала в гори, як коза. Прогулянка по Львову. Він пішов. Потім ми дісталися до місця, де я сходження на всі чотири, і вона стрибає спокійно на двох ногах. І вона почала сміятися на мене.

Добро, що я вже був психологічно підготовленим. Я сказав, що ви знаєте, я був розчарований у вас. Ви думаєте, що я не знаю, як поганий або навіть потворний Я в горах? Ми не отримали. "Я чесно думав, що ти мені допомогти, - Я зізнався їй, "і ти сміється на мене." Ось як я ніколи не мав припливу.

Але з тих пір я дізнався, що ви не повинні боятися виглядати, як один з одним, але ви повинні бути боїтеся, щоб стати одним.

Ця віра надихнула мені повісті австрійського психіатра, психолога та невролога, колишнього в'язниці нацального табору Віктора Франка. Коли він служив в армії як лікар, він пішов на передню лінію. Командир полку Австралия розповів про те, що представники єврейського народу тромбили при стоячих лініях. Франкл - сказав що-небудь, "Так, я соромлюся, але я стояв." Якщо ви погострилися, ви будете стоячи? Я захопив горло.

Проживання і страх

Не боятися. Суть відваги не боятися, але подолати страх. Моє клінічне дослідження показує, що багато талановитих людей не усвідомлювали свої здібності, тому що вони бояться виглядати як комори, так і багато міцних і сміливих людей зробили степідні речі через психологічну співуні.

Я хотів би говорити перед аудиторією і був дуже боятися. І так, щоб не торкатися, я мав весь текст, написаний з і до. З слів «Дирові колеги, на останню лекцію вислухали...» до слів «Добра, до нових зустрічей». Я знаю весь текст на серці, але я прочитав його. До речі, я продемонстрував дива відваги. Але шукаю на мене була знезаду. Гоління, потовиділення, бліда. Зараз я опанував техніку, тепер немає сміливості, тепер є техніка. Техніка говоріння накопичилася. Я не маю відваги робити ці класи.

Пам'ятайте: якщо людина соромиться, то блокує шлях до нового. Якщо ви залишитеся сором'язливими, то не можете планувати стати фінансовим міністром. І якщо ви плануєте, то подолайте себе. Світ змінюється відразу. Коли я боявся висоти, я відчував себе в горах. Коли гори пішли, вони були красивими. Світ змінив відразу.

Ще один ефективний спосіб подолати вашу сором'язливість полягає в тому, щоб навчитися ходити голий в бані, на пляжі.

Ну, звичайно, не перед незнайомцями - вони можуть не розумітися. З колегами, друзями.

Наприклад, наша група – учасники моїх семінарів – плавальний сезон триває цілий рік. Ми рідко залишаємо влітку, коли є багато людей всюди. І ми залишаємо на свята - на Новий рік, на травневі свята. Ми купуємо в будь-який сезон. Ми не нагріваємо море. Ми змінили себе психологічно, і зараз море здається теплою для нас в будь-яку погоду. Одна з моїх клієнтів плаває в холодній воді протягом двадцяти хвилин.

Михайло Литвик: Дуже важко люди. доб.2

Не змінюйте світ. Ви повинні змінити себе.

Ось ознаки психологічно здорової людини. Психологічно здорові люди змінюють себе і пристосовуються до світу. Світ не має емоційного змісту. Світ - це те, що ми. Світ погано і ми погані. Ми добре, і світ хороший. Ми загартовані і море тепле цілий рік. І нові можливості одразу відкриваються.

Один день, членом нашої групи, Віка, вдалося швидко звільнити нашу команду. Ми приїхали до Чорного моря наприкінці грудня. Ми пішли на берег. У Красній Поляні обов’язково приймали. 1 час. Готель не зробив. Якщо ми приймали ванну? До того, як ми змогли поглянути, Віка прокинулася її одягом і побігла в море. І ми за нею - відчувається вона. А тепер нові члени, які приходять до нашої групи, сором'язливі, а потім більше не соромляться.

Одного такого сором'язливого клієнта раджу приїхати до наших тренінгів частіше, після чого вона не буде мати сліду сором'язливості. «Не збираюся ріпакувати тебе», - сказав він. Ви відкинете свій одяг, тому що він буде загиблим.

Позбутися від сором'язливості, після чого прийдеться добре.
І я пообіцяв Xenia, що як тільки вона позбавлялася від свого життя, вона почне казкове життя. Але ви повинні почати з дрібних речей. Наприклад, візьміть і походите з намисто туалетного паперу по вулицях міста. «Ви не повинні ходити весь день довга», - Я не зроблю Xenia, «але до тих пір, поки ви не зупините заперечення, що у вас є цей вал, висить вашу шию». Ті, хто ходив з рулоном туалетного паперу, пізніше сказали мені, що ніхто не прокинув про мирдо. Але позбутися від мегаманії.