Львівський музей пивоваріння

Львів має безліч музеїв для будь-якого смаку. Тож, коли у нас був музейний день, кожен був намальований своїми силами. Один - до музейно-фармацевтичної спадщини, інший - до музею зброї, і мене - до музею пивоваріння, організованої Львівською пивоварнею.

Так, прогулянка по долинах і горах славного Західного міста, ми нарешті знайшли Клепарівську, 18, де ми були запрошені на плакати. На шляху це стало зрозуміло, що лише потрапити в музей не вдасться.

18 фотографії з екскурсії по весарожнику

Після в’їзду ми навчимося, що в музейі запустили групи стабілізаторів 10-30, 12, 13-30, 15, 16-30. Завдяки Bacchus, ми приїхали до входу о 15:00.
Вартість входу 10 грн без дегустації, 15 з дегустацією. Прийняття без дегустації не має сенсу. Допомагає насолодитися двома склянками 0,33 літрів свіжого кегового пива і їсти цей бізнес з шарованими солоними паличками. Пиво дуже свіжі, тому смачно і дуже спокійно.

Так само поза пивоварнею зустрілися з цим видовищем.

Я розповім вам, повністю. Продовжили тортури в музеї.

Ці зразки продукції, вироблених в СРСР. Половина етикеток з штампами Sovmorphlot і Aeroflot. Що таке, пиво, у вільному продажі не вийшло. Постійно прайме Львівське пиво, керівництво привели нас на стенд з призами рекламних ігор заводу. В одній дії необхідно зібрати ковпачки з цифрами і зображеннями мусок. Прості гуртки - тут багато з них - нічого особливого. Але головний приз був 3 грандіозний. Це сріблястий муг вагою 1,7 кг - якщо, звичайно, керівництво не лягає. Дві з трьох знаходилися власники.

У іншому випадку звичайні переможці дали срібні кільця (праворуч), а головний приз – кільце з дорогоцінними або напівкоштовними камінням (ліворуч). Це не патріот джип.

Про те, як вирощується пиво, і як його поширення. З Західною гордістю він оголосив, що слов’яни почали варити пиво в Києві. Правда, помста на Мусковітах для ізоляції, компілятори цієї карти, як Женік зауважив, позбавлявся від пива не тільки Новгород Великий, Рязан, Володимир-Суздал та інші сильні пороги первісної російської духовенства, але й Полоцьке князівство разом з Балтією. Я не думаю, що це будь-яке пиво в Polotsk. Це просто не досягла його ще! Але як ви поясните, що правила Svyrturis Digintas?

Навіть в музеї продемонстрували бочки, в які заливають пиво, пляшки, в які також заливають цей пиво, а древні сантехніки, через які поливали вода, з якої потім виготовлялося пиво.

1990Р. 2199Р.

09 мар

10 хв

11.

12.

13 хв

14.