456
Хлопець загубився в горах і знайшов свій шлях в самому несподіваному вигляді
Вважають, що коти не люблять кріпитися до людей і ходити самостійно. Однак, нещодавно користувач під псевдонімом sc4s2cg опублікував історію на мережі, яка відкрила новинну кімнату. Веб-сайт Кіт з нової сторони.
Молода людина вирушила на пішохідну екскурсію по горах Швейцарії, біля с. Хімельвальд, коли раптом загубив себе.
178183
«Гіммельвальд – це крихітне і дуже затишне село, втрачене серед гір. Я походив в кінці гірськолижного сезону, тому більшість підйомників були закриті. Я пішов на прогулянку в горах, і коли прийшов час, щоб піти вниз, я почав шукати на карті, щоб дізнатися, як дістатися до хостелу. Я виявив, що єдиний відомий спосіб вниз був через прохід, який був закритий. Я сіла на відпочинок, коли я бачив цей красивий кіт.
«Так само помітив мене. Він сидить поруч з мною, а потім проходив деякі доріжки, іноді зупиняючись і перевіряючи, якщо я був наступним.
Він був дуже доброзичливим, незважаючи на те, що я був абсолютно невідомим до нього, очевидно, він був використаний для туристів.
«Коли ми пішли в гуртожитку, ми взяли участь шляхи і пішли про свій бізнес. й
219568р.
Після того, як історія була опублікована, інші netizens сказали, що вони також зустрілися з аналогічним котом в області: Цей кіт пішов з нами 3 місяці тому. Прогулянки перед туристами, перестає чекати і подарувати велику посмішку.
Як виявилося, кішка живе в місцевому хостелі і любить туристів.
Фото з попереднього перегляду sc4s2cg
На основі бурдіння, любов
Дивитися також.
Цей собака ran 100 км і показав світ, що вірна лояльність.
Пройшов цей вуличний музикант. Але чотири кошенята не змогли протистояти.
www.adme.ru/zhizn-zhivotnye/vse-prohodili-mimo-etogo-ulichnogo-muzykanta-no-chetvero-kotyat-ne-smogli-ustoyat-1256015/
13 собак, власники яких думали, що вони мали бродячих опіків Але неправильно.
Чому пари, які борються найчастіше, є найсильнішими