Жінки не люблять діяти важко, але в ваговому!

Для чоловіків використання сили є природним. Людина Сильовик. Це нормально для тата, щоб дати бат, це нормально для хлопчика, щоб отримати бат. Хлопці лікують і борються, це їх норма життя, тільки батьки, або досить мати, страждають від цього.Справжній чоловік знає, як бути стриманим і ніколи не вдариться в вагу, але якщо потрібно викликати дитину на замовлення, а перший раз дитина не розуміла його, він зробить це без мислення.

Чоловіки не вірять в первісну анголічну подобу дітей, їх девіз – «Ангели не народжуються, ангели стають.» Діти, отримай! ?

Жіночий підхід Сильовик не близький, пропагує підхід Душки. Жінки вірять в посидіння дитини і обережні, постійно хвилюючись про те, як не втратити її - і пам'ятайте, що дитина може бути коханим. Діти ростуть, але для матері дитина завжди залишається тільки такою дитиною.

Жінки більше страхів, вони не можуть дозволити собі суворі заходи, які чоловіки вважають чудово нормальними.«Що ти тут? Ви не знаєте, як це буде впливати на вашу дитину і які страхи, які вони можуть мати після вас! А потім ми будемо розбити контакт з дитиною! Жінки не люблять змусити їх взаємодіяти з дітьми - і в будь-який спосіб уникнути цього. В адресі психологів-консультантів постійно отримують листи від жінок цього плану:

“Що робити онлайн ігри – попереджати, покарати, всі байонети?” Звичайно, я намагаюся пояснити їм шкоду онлайн ігор, але вони все ще хочуть грати.

Ви можете сказати мені, як правильно поводитися, коли мій син починає просто кричущий, як різати (і свідомо і шукати в очі, без сліз - вони потім додаються), якщо раптом це не його (погано: хоче відстрибати диван, я не розумію, просто запропоную допомогу у вигляді руки, поясню, що трохи високий для свого віку - живлю. Всі права, я кажу, стрибати себе (Я думаю, що я зловив його в будь-якому місці) - yell. Я вже подумав, що це слід пояснити і заборонити, але він буде розтертий одночасно (відповіли прецеденти, навіть якщо я дозволяв щось інше у відповідь).

Або, ось один з коментарів: «Гідний рот відкриває весь час, без застуди.» Ортодонт сказав, що це було поганою звичкою. Не допомогти. Чи може бути психологічна проблема? Що таке? Дитина 9 років. Я сказав: «Так, я думаю, що це психологічна проблема, але проблема полягає в тому, що ваша дитина не слухає вас, і ви тільки використовуєте persuasion і пояснення. Тепер це проблема відкритого рота, в 7 років проблеми можуть бути набагато серйознішими. Ви просто будете говорити і пояснювати?

Жінки здаються органічно або не переносять або не розуміють потреби у строгих заходах у заспокійливих дітей від шкідливих звичок. Розглянуті варіанти, коли все тільки добре: слова, не дії, таким чином, що викликає бажання, не просто заборонити. По суті, щоб заборонити більшість мам означає тільки слова «Я заборону тебе!», і нічого дійсно серйозного з цього випливає. Матери пояснять і просуджують, навіть якщо не потрібно пояснити, а персуазія в принципі не допомагає. Це те, що відбувається: мама намагається вирішити питання обережно в день після місяця після місяця, після чого вона не мала достатньо нервів – вона жила у дітей, зробила тантрук, щось вирішив, але це погано, ви не можете діяти так, як це регулярно. Я зданий, зважений, спустошений себе - потім знову за стару: нагадки, попросити і осідати... І так до наступного скандалу.

Чоловіки розв’язують такі ситуації просто, даючи замовлення і без розмови зупиняти неправильну поведінку дітей. Вони не мають сили, тому що вони навіть не розглядають можливість протистояти своїх замовлень внутрішньо. Вони просто очищають, так само як жінка очищає від пилу. Він не робить пил зникнути, він просто стирає пил і очищає.

Жінки тільки пристосують персуацію і до останнього не ускладнюючи чіткий і чіткий попит. Навіть якщо ви диктуєте текст попиту, ви можете побачити нещастяні очі у відповідь, а потім відмову: «Ні, я не можу сказати, що! й

Як тільки в компанії молодих мам Я попросив вчинити ситуацію, коли дочка не встає вранці, а особливо попросила поговорити з її жорстким, більш затребуваним. Ось запис розмови, де одна мама відіграла її дочку і інший підняла її:

Як важко прокидати вранці! Я можу спати ще 10 хвилин.
- Лена, отримай!
- 5 хвилин До п'яти і я отримаю.
- Отримайте! Рука отримує вгору, ніжка отримує вгору.
до Ось так круто. Ні ніжки, я вже холодний. Я знову захоплююсь, а потім я буду вгору.
- Отримайте!
- Дуже класний. Я знову захоплюю, а потім отримаю.
- Лена, отримай! Я не хочу слухати. Давайте швидко.
до На відстані декількох хвилин.
до Немає часу.
- Я відрахую до десяти, то я отримую.

Я переривав цей аргумент: цей стиль розмови був неефективним, може піти на невизначений час, не зробив результатів. Здавалося б, намагатися говорити ірделі, відіграти практично чоловіка, поки ще в голосі чути персуазія і персуазія. Я пропоную мій варіант, без осади. Вона звучить так:

Чи можу я допомогти вам?
до Ні, я запакую себе.
Я рахую три, а потім допоможу. Це просто час, щоб отримати. Зареєструватися

Це, Лена прийде вгору. Але якщо вона вважає, що це все і все коштує її дешево, то вона помилкова. По суті, розмова продовжується... Про що? Так, що Лена не стояти на власній і навіть протистояли потребам своїх батьків. На ніч буде ще одна розмова:

Lena, розповісти мені, що сталося сьогодні?
- Я мав дуже хороший сон. Так яскрава, так красива...
Не те, що я запитую вас. Ви не знаходилися, і мені довелося використовувати насильство на рідній дочці.
до Дуже холодно.
- Я розумію, що ви запропоную мені, щоб підняти вас далі, і я вирішу це питання для вас?
до Важко сказати. Але я думаю, що я буду.
- Ви повинні. Ви вирішили мені? Бездоганно. Ви дійсно думаєте, що ви були безпорадними і вирішили покладатися на своє рішення даду через цю функцію? Дочка, ви розумні, вам дійсно потрібно?
- Так, я смарт.
- Смарт. Тоді ви маєте 5 хвилин, щоб консультуватися з матір'ю, що ви робите, щоб отримати себе, або в 5 хвилин я розповім про вашу майбутній долі.

Звичайно, найуспішніше і мудре рішення, якщо сімейні ролі будуть розподілені: коли потрібно діяти жорстко, вимогливий батько відновлює порядок, а коли можна і потрібно розтопити лід, це тепла і мати з її нестандартною любов'ю.

Це ідеальне рішення, тільки складність, що батько не завжди там, а іноді він не в сім'ї. Для цих ситуацій жінка повинна бути готовою: мати можливість бути не тільки солодкою і теплою, але, при необхідності, один раз, рішучою і міцною. Ви просто повинні бути в змозі зробити це. Можливо, ви перетворите до неї дуже рідко, але зможете це зробити.

Всі права, Поради жінкам: навчатися бути жорстким. Ніяких скандалів, але міцних. Спочатку вони просять спокійно, але чітко і впевнено. Другий крок був попереджати про штрафні санкції. Третя людина повинна мати справу з питанням суворо: попередили – позбавили. Покарана, покарана. Не потрібно говорити. І пояснити його дітям просто, "Діти, не хочу, щоб покарати вас на всіх, і ви можете переконатися, що я ніколи не покараю вас." Ми будемо жити тільки в миру і гармонії. Що ви думаєте про таку пропозицію?

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.psychologos.ru/articles/view/zhenschiny_ne_lyubyat_deystvovat_zhestkozpt_a_zrya_vos_zn_