Будьте переконливі.

Ваш погляд може бути будь-якою останню надію для спалювання.

Все почалося в неділю. Ми їздимо на машині до входу, повернувшись з села, а на нашому в'їзді на лавку сидить незрівнянна людина, брудно одягнена, в якомусь пальці, по всій спинці практично в мох або веб-сайтах, його обличчя подряпини, сидячи – куріння. І ось ми з сумками, з дитиною, якось дивиться. Поки вийняти мішки з машини, бездомний чоловік закінчував курити, і тримаючи руки на лавці, явно - його спина болить, змивається до сечовипускання, щоб викинути качку! Ось я, якось відрізняється, навіть по відношенню до цієї особи виглядав, що може бути не бездомним на всіх ... але щось відбулося, тонка особа, ви можете побачити чоловіка вже старий, не ковтати з датами ... але коли я прийшов додому, якось забутий, після декількох годин пішли поза, цей чоловік пішов. Вранці, на початку 8-го, ми взяли нашу дочку до дитячого садка, і цей чоловік сидить біля наступного магазину. Що робити, 02 викликів або що завгодно. Якщо він бездомний. Я колись назвав, що, взяв чоловіка, а через день він був сплячий в одному кущі знову... Я написав оголошення в групі в контакті з анонсами Пікалевського, де я адміністратор, екрани нижче, з питанням - що робити? Люди радять звернутися до прецинкту, з 3 спроби досягнути прецинкту — але це був вихідний день, сказав — виклик 02 ... і я не викликав ... Потім вночі я дивився в мережу, і там, в цілому, див. екрани. Я не збираюся говорити більше, я збираюся зателефонувати 02! Це добре, що все закінчилося добре, але це сталося швидше!
Всі Неймовірно! Життя і долі людей навколо нас залежать від нашої уваги або байдужості, а не тільки! Не пропустіть, зателефонуйте 02, не залиште людину в неприємності! Я все-таки славився, що старий чоловік розводять в магазині всю ніч!

Продовження коментарів по темі в групі:

Спасибі за ваш погляд, несподіване повідомлення, але дуже щасливий, я прочитав його на 3 a.m., а потім він був довгий час, щоб падіння ... чому я не закликав раніше???