BOMJ: Внутрішній вигляд

Щодня у великих містах ми зіткнулися з бездомними людьми. Вони сидять в метро, на залізничних станціях, спати в вхідах або нагрівальних лініях. Стан, звичайно, робить все, щоб видалити бездомні люди з вулиць - відкриття притулків, є послуги, які допомагають з документами. Але все ж бездомні люди не зникають з вулиць. Більшість людей миють внизу через горілку. Багато людей люблять цей спосіб життя. «Для мене ви бачите, я щаслива людина!» Ви не знаєте, наскільки щаслива вона не повинна нічого втратити. Ці люди не йдуть до притулку, тому що ви не можете пити там. Не потрібні документи, вакансії, ф'ючерси. У нас є все і зараз. Тут, в нижній частині, вони здаються абсолютно безкоштовно, вони навіть не цікавляться поліцією - вони нічого не приймають. Основна мета життя – отримати горілку. Вони п'ють все. До тих пір, поки не потрапити до лікарні. У цьому стані вони живуть до одного дня, вони замерзають на вулиці, або відмирають від ножа допитного супутника.

Вчора Марков і я вирішив приєднатися до групи бездомних людей, пити і розповісти про їх складне життя.

10 зображень через

Наша подорож почалася з Музнецького місту. Оля - в минулому стався паспортний працівник, а зараз злегка згортається особа без певного місця проживання - домовилися оформити занурення до соціального дна столиці. Вартість вхідного квитка до цього атракціону була дуже демократичною - 500 рублів.

Ми пішли в Цветная: як Оля сказав, що місцевий бульвар є точкою збору всіх бездомних людей в окрузі. Перші респонденти були Леша і Валера. Алексей сказав, що він був рідним з Угорщини і сина пара військових перекладачів, і Валера, захоплення і притулок, вдалося витягти лише кілька низьких звуків з горла. У нашій компанії з’являлися хлопці, а після пляшки горілки. Навіть Валера, які раніше не змогли запалити сигарету, раптом продемонстрували дивовижну легкість руху з пластиковою чашкою.

до Ось як ми живемо, - сказав Леша досить, заливаючи другий, "Нехай ми посидимо з вами і підемо до ліжка.
- Де?
до У в'їзді – коротко відповів Леша і обережно додано: – але в якому – не скажеш.

Оля пояснив: розгортання теплих в’їздів є найсучаснішим секретом і сакральними знаннями у світі бездомних людей. Немає одного пагонів своїх точок: хлопці перервуться в групи двох або трьох осіб і сну в невеликих підлокітках. Леша, наприклад, "живо" з Валера: вони сплять разом і завжди дивляться один одному. Здавалося б, це те, що Tom Sawyer і Huckleberry Finn будуть виглядати як двадцять років пізніше.

До нас приїхали ще дві хвилини. Олексія досягла горілки і, намагаючись відкрити корку, утримуючи окуляри, зламали пляшки. Не можна описати шок, що хлопчики досвідчені. Якщо ми не пішли цього часу після іншого, Леша не сумнівалась у тому, що на площі з клоун.

П'ятнадцять хвилин пізніше пара сівуй привабили ще три. У цей час була дівчина в компанії: вона відмовилася говорити про нас і приховала від об'єктива протягом тривалого часу.

Саня, один з новачків, поділений з нами код належного буму:

- Я поясню все, що ви зараз! Він сказав, подивіться, я провів ніч в одному в'їзді. Довга ніч, кілька років. Він прийшов з картону, пішов на ліжко після середини дня і пішов на шість ранку, щоб не зустрітися з тентанами. І я завжди очищав від себе, завжди зберіг мій вхід чистий! Навіть деякі жителі знають мене. Але один день він приніс удару з ним, хто забрав щит у сходу! Чи можна ви вгадати? Право під дверима! Звісно, я був злий після цього...

Немовлята, що Sanya розкриває важливу і життєву тема.

до Ви не розумієте, що ви повинні жити концепціями: Я не турбувати тебе, ти мене. Чому подрібнити під дверима? Ви можете піти поза, є кущі навколо ...
до І якщо це досить амбулаторний і холодний - додано Леша - можна взяти регулярний пакет, покласти його на сходи і ...

Щоб перервати тему fecal було лише викликом напою. Цього разу було прийнято рішення про доручення пляшки до леді, які вперше посміхалися на таку честь і піддали два зламаних зубів.

Р

- Ускладнена історія для дівчинки, одна бездомна людина збочений мені на бокових лініях, лівому домі, там, як батько або stepfather з педофілом...

Насолодіться тим, що киргизія прийшла до нашого світла. Вони виглядали непристойним, але ледь помітно заливають щедрою горілкою, загортають і загострилися говорити:

У притулку або госпіталь, якщо що-небудь. Де ми йдемо? Ми подаємо.
до Так ми можемо йти додому?
до Що будинок? У мене є дружина, діти, батьки...

Була пауза.

до У світі, з якого я дружину і дітей, здається, навпаки, слід вважати гаслом, щоб повернутися додому, а не бути бездомним в іншій країні.
- Ну, я розлучився, - пояснив Киргизькість і просто у разі додання обов'язкового офіцера - Так, і немає грошей з документами, опинився все.

На правому з'явився звук глухого удару: він був Валера, який згортався з лави, не розрахувавши його розміри і його розмір. Три хлопці відразу кинулися в Валера і сісти його вниз. Він не заперечував: весь зовнішній вигляд фактично сказав, що Валера була в режимі сплячки за останні півгодини. Ми висловили занепокоєння:

до Чи не він замерзає тут?
до Ні, хлопці посміхалися, Валера не втратить. Він напружений.
- Добре, це може отримати холодний один день, прямо?
до Ми, перш за все, не залишимо його - Леша буде прокинутися і взяти його на тепле місце, - хлопці пояснили, - Другі, хто зазвичай замерзає взимку? Новікомерси, які просто прибули. Вони не знають, куди піти. Не зникнуть ті, хто довго був у Москві. Ми шукаємо один одного.
до Це, ми можемо сказати, ключ успіху в бездомному співтоваристві є наявність широких соціальних зв'язків, ми уклали.
до Звісно, не дайвінг в неї, Кіргіз дав.
- На жаль, це незнімний спосіб вижити.
- Приїхати. Ви пережили, теж. Це просто неможливо. Ви будете на вулиці, ви почнете повертатися і...
- Я сподіваюсь, що я не можу.
- Все відбувається в житті, - сказав Киргизька і псується на Національному географічному постері, Приходьте, візьміть картину мене з зайчиком.

Кінець.

Джерело: