302
Припиняє копію, що охолоджує джипа, сподіваючись на легкий прибуток, але це не було тут!
Працює в суботу вранці. На дорозі довгий час не з'являється єдиний автомобіль, коли раптом через поворот летить фантазії джипа і щітки з великою швидкістю. Звісно, поліцейський припиняє його, вже розтираючи руки в очікуванні простих грошей.
джип на гойдалці смугастих паличок гальмів, і з нього виходить природний бездомний. Особа зморщена, одяг старий, запах кричить! поліцейський, в повному ударі говорить:
- Сержант Іванов. Покажіть мені папери.
Бездомний чоловік витягне за собою паспорт, ліцензію та документи для автомобіля з-за гайму, офіцер з питань дорожнього руху перевіряє їх - все в ранзі, джип дійсно прикрашений бездомною особою.
- Людина, - говорить сержант, "Ви любите, що ви дійсно рум. Де ви отримуєте такий прохолодний автомобіль?
- П'яний «брутер» дав мені за те, що він сміється!
- Ну, як ви це робили?
- Я прошу на голову тричі, і відразу його волосся виросло замість застигання! Він був щасливим, тому сміється! І тоді я подарував тобі.
- «Пов!» поліцейський відповідає, відкидаючи свою шапку і демонструючи бездомний чоловік його голову, приварив як коліно, «Чи можна зробити це мені?» Я не буду давати вам квиток!
- Нудота, нехай згинаємо.
Бездоганний чоловік простягає в три рази. Тут з дорожніх кущів є дикий рмл і чоловічий голос:
до О, сором'язливі, будь-який час! Я даю йому квартиру для цього!
Веб-камера