Вілла 3 поверхи, басейн і сад на морі. Вартість 1 долара
Bashny.Net
458794. "Бред!" думав БОМДЖ і прокинув газету. Прогулянка по двориках в пошуках їжі, він бачив великий оголошення на стіні:
Продається «Вілла 3 поверхи, басейн і сад на пляжі». Вартість 1 долара
«Я це типо?» думав BOMJ і пішов, прокинувшись далі. Він помітив величезний розмір банера, який читати:
Продається «Вілла 3 поверхи, басейн і сад на пляжі». Вартість 1 долара
Я думав БОМДЖ. І він був цікавий, що божевільний може писати це і вирішив перевірити його. Він нічого не втратив, але останній долар в кишені. Коли він отримав там, він побачив віллу. Робко назвав. Красива жінка відкриває двері для нього.
- Вибачте мене! Я на оголошення. Що таке відверта? до Так, так! Це право. - Я говорю про вартість. $1? Це так? - Так. $1. Якщо ви зацікавлені, ви можете подивитися будинок.
Звісно, BOMJ сподобалося все, і він дав останній долар став власником розкішної вілли. Я хотів знати, чому ціна була настільки низькою. Щоб жінка посміхалася і сказала: Мій чоловік, перш ніж загинув, зазначений в його заповіті, що я б продаю нашу віллу і перенести ходи до свого господиня. Що я зробив! Отримали оголошення протягом 6 місяців, і ви тільки один, хто відповів. Успіхів вам. І пішов жінка.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ви просто повинні вірити, що неможливо.