Історія бездомного чоловіка і вілли варто $1

Анонси:

«Для продажу вілли біля моря, 3 поверхи. З басейном і садом. Вартість $1.

- Делюзії! бездомний чоловік змащений і прокинув газету. Прогулянка по двориках в пошуках їжі, побачила оголошення на стіні: «Вілья біля моря, 3 поверхи на продаж». З басейном і садом. Вартість $1.

«Телефон, що?» думав бездомний чоловік і пішов, захопивши, далі. Він звернув увагу на величезний банер: «Вілья на продаж морем, 3 поверхи». З басейном і садом. Вартість $1.

Я думав бездомний. Він був цікавий, що божевільний може писати це і вирішив перевірити його. Він нічого не втратив, але останній долар в кишені. Коли він отримав там, він побачив віллу. Робко назвав. Чудова жінка відкрив двері.

- Про нас Це не так?
до Що ви? Це право.
- Я про вартість: $1? Це так?
- Я. $1. Якщо ви зацікавлені, ви можете подивитися будинок.

У тому, що він бачив, він дав останній долар і став власником розкішної вілли. Я хотів знати, чому ціна була настільки низькою. Щоб жінка посміхалася і сказала: Мій чоловік, перш ніж загинув, зазначений в його заповіті, що я повинен продати нашу віллу і перенести приступи до свого господині. Чи не можу я виконати останнє бажання? Оголошено оголошення протягом шести місяців, і ви тільки один, хто відповів. Успіхів вам. І зліва.

Мораль: Кожен отримує шанс! Ви просто повинні вірити, що неможливо.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження