Яскрава історія про можливість зустрічі в метро з втомленим військовим, доторкнувшись до сліз

Історія Wartime Вони написані прямо зараз. Вони відрізняються від тих, хто під час Другої світової війни, бо сама війна стала різною. У той же час, як і зараз, мирні жителі своїх міст і сіл подякують воїнам за кожен день. Вони, які готові жертвувати своїм життям за доброї країни та її громадян.

За 105 днів вступає в Україну повномасштабна війна. За цей час українські народи об’єдналися як ніколи раніше, так і військові надійшли сильніший кожен день. Історія, яку я хочу поділитися з вами сьогодні. І доторкається до ядра.

Історія Wartime - важлива частина сучасного мистецтва, яка створена в умовах війни. Про важливість народного мистецтва і як проявляється вона в Україні і за кордоном. І сьогодні я хочу поділитися з вами доторкнувшись історії Ганни Блесчука, знайденого мною в Інтернеті. Текст перекладався з української на російську мову.

Кілька днів тому я був на метро. Хтось був заплутаний на золоті ворота. Пасажири попросили чоловіка, щоб остаточно пустити двері. Тексти пісень, а це означає: Тоді я думав, що раніше не був пінений, мав слабку реакцію. Він дуже повільно реагує на слова інших.

Після того, як кілька станцій мало людей, і я бачив чоловіка в уніформі з дуже втомленим обличчям. Я сидів на руці, всі сидіння були взяті. Людина прийшла і худнула на руки поруч з мною. Він майже кладеться зверху. Не було сумнівів: людина приїжджає з пошкодженої війни. Він був прокинувся від його втомленого обличчя і від того, як він зморщився від стопи до стопи. Він був в багато болю.

П'яти я торкнувся плечі і запитав, "Нехай ти сидить?" Він відразу відповів в спокійному голосі, «No.» Наступні кілька станцій я не знаю, як поговорити з ним. Я сидів там, і не бачив патчі на рукаві. Але коли вона потрапила до виходу, вона помітила шеврон з написом «Кіборг».

Я сказав: "А ти додому?" Воєнно загинув голову. «Як це важко?» відразу вийшов з рота. Він сказав: "Так." Я не знаю, як продовжити розмову. Я хотів, щоб захопити цей чоловік, дякую йому нескінченно і крі.

Все, що ми подивилися на нас і слухали. Я помітив муду на військовій шапці і механічно поширив свою руку, щоб очистити її: "О, ваш капелюх здається брудним." Він зберіг руки в кишені. Я забрав 200 гривень з сумки і поставив гроші в кишені прямо в руці.

Візьміть його. Я сказав спокійно. Товстушка миттєво зникла з обличчя, і він відірвав як ніби в дусі: «Не потрібно! У мене є гроші. Ви не можете це зробити! Я повинен виглядати плутати. Я був дійсно ембаррасований. Але я знайшов слова, «Це єдине, що я можу зробити для вас!»

р.

Мій герой був набагато більш словесним, ніж я був. Він відповідав, «З вами нічого не буде». Я почав відновлювати і, шокуючи сльозами, пологічно вичавивши останні слова: «Ми не робимо!»

Я не міг більше не мати своїх тангтрусів і просто відійшов до протилежної сторони перевезення, що протирає нескінченний потік сліз з обличчя. І він, той же кіборг, кинув після мене, "Чи ви!" Я обов'язково буду купити квіти для дружини. й

Коли я пішов з метро, я підібрав ще два години. Всі незбережені слова вийшли через сльози. Скільки я хотів сказати цього героя, але я не міг! Але я впевнений, що він розумів і почув мої слова з серцем. Моя мрія полягає в тому, що всі наші захисники прийдуть до домашнього сейфу і звуку. Вони підняли своїх дітей міцними і сміливими, як вони були.

Хай мене, Кіборг з метро! Я дуже хотів, щоб ви не захотіли. Поверніть живу, будь ласка.

Поділіться з друзями та друзями. Україна не повинна бути забута. Дякуемо!