Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Сильна молитва до охоронця ангела за захист сина його можна прочитати принаймні щодня.

Коли війна зламала, тисячі мам відправили своїх дітей до фронту. Ми сказали, що заспокоїти і промити. Не існує нічого більшого, ніж молитва матері для сина. Ці сильні слова допомагають повернути Господа і заспокоїти серце, а також охопити дитину з божественним захистом.

Сьогодні видання. "Сайт" Він поділиться з вами текстом міцної молитви до Ангела Охорона.

Молитва матері для Сина Ангела Анжела захищає кожну людину. Саме йому ми молилися за захист і допомогу. Прочитати для захисту сина від неприємностей, провалів і труднощів. Ви також можете попросити Ангела Guardianа, щоб допомогти вашому сину перед важливою подією. Це дуже міцна молитва, ви можете сказати це щодня. Молитва особливо потужна на день народження сина. Головне - з чистими думками і щирою вірою.

«Дієн Ангел, який дав Небесний Отець до сина (ім'я), Я звернувся до тебе.» Ангол є охоронцем сина, тримайте його в сухарстві і в радості. Не заробляйте сина в важкому моменті життя, продовжуйте йому свою дивну руку, допоможи сина подолати всі випробування життя, дати силу, впевненість і віру в кращому, яскравому і добрему.

«Ангел Тример мого сина, захистить його від усіх злаків, від нещастя і сорбу, від крадіжки і децеїту, від корупційних і злих язиків». Оголошено Боже, щоб мій син (ім'я), будь ласка, допоможи йому очистити себе від власних поганих думок і слів, дій, які не Богові, і пряме життя до світла, любові, доброти і миру.

188486

В ім'я Бога, Найвищий, в ім'я Ісуса Христа, Я запитаю вас, Ангела Ангела мого сина (ім'я), не залишайте його в захвату, дати йому віру в загоєння, бути вірним і міцним захистом. Я охоронець ангела мого сина, я вдячний вам і лука низька до тебе за свою любов до сина. Я вдячний батькові Небес, Господь Всевидше, для відправки Вам, захисника і помічника, до сина мій. В ім'я Отця Сина, Святого Духа і Божественної Матері. Амен.

567962.

Ми сподіваємося, що ця молитва для вашого сина допоможе вам заспокоїти серце. Для всіх мам, які чекають своїх дітей з фронту, бажаємо міцності і терпіння. Не втратити віру. Просимо поспілкуватися з миром і благополуччям в Україні.

Ми знаємо, що на фронті тепер не тільки чоловіки, але і жінки. Ми хочемо поділитися з вами міцною молитвою для дітей. Довіра Господа. Дякуемо! Ми допоможемо в будь-якому випадку. Ми будемо всі вижити, і буде час миру.