Я перетворилася в медсестра для мого чоловіка, я не можу впоратися і хочу розлучення.

"Я хочу залишити свою сім'ю, тому що я не можу доглядати за чоловіком. Що робити? попросила героїні сучасного оповідання. Наталя в ситуації, де вона має зробити серйозний вибір. У ставку є відносини з чоловіком і дітьми, які, до речі, ще не 18 років. Яка жінка буде робити, читати далі в статті.

Я перетворилася в медсестра для мого чоловіка, я не можу впоратися і хочу розлучення.

Я ніколи не скаржався на життя. У віці від 25 років одружився за любов і подарувала народженню красивих дітей. Здавалося, що нічого не може знищити своє щастя. Але це відрізняється зараз. Рік і половина назад, мій чоловік мав нещасний випадок при поверненні додому з візиту. У зв'язку зі своїми травмами, Костя зараз постійно бензопили. І я став медсестри.

Спочатку здавалося б, що це можна впоратися. Він мій чоловік, і я люблю його. Але в певній точці я зрозумів, що я просто втомився. Перш за все, в нашій родині є тільки один хліб, і це мене. У цьому році в університеті не вистачає грошей на все, наші дочки проходять. Я не знаю, що чекає нас.

По-друге, я почав помічати подразнення до чоловіка. Мій день хвилина за хвилину, інакше я просто не можу впоратися з ним. Коста потребує вашої уваги і допомоги. Я живу його, почистити його і взяти його на прогулянку, якщо це можливо. Але кожен день він набридає і важче для мене.

Я шукаю чоловіка, і я більше не бачу його, як людина я колись кохаю. Як він не той, що Костя все більше, і я не те, що Наталаша більше. Він хворий, і я його вірна покоївка. Лікарня консультує з прокату особливої особи, яка зможе виконати різні ранди, пов'язані з чоловіком. Але я не маю грошей, щоб зробити це.

Не хочу взяти гроші з родичів. Зустрінемо з кінцями. Стан оплачує пені: відключається в нашу країну живий пекл. Я почав думати, що я не хочу жити, як це більше. Я почав думати про те, щоб залишити Костю.

Я хочу залишити свою сім'ю, тому що я не можу доглядати за чоловіком. Я поцікавився будь-яким з його жестів або слів. І він помітив його, я відчуваю його. Ось чому він став так німим, намагаючись не тягнути мене знову. Я не можу їхати в будь-який час. Я щасливий, я працюю дистанційно.

Я говорила з друзями про це. Деякі були запобіжні. Це сором'язлива, щоб залишити чоловіка в такій ситуації. Я не повинен страждати від Бога. Я боїться поговорити з мамою про це. Я не знаю, що її реакція буде тому, що вона любить Костю.

У мене є куш в голові. Я не знаю, що робити або що робити зараз. Чим довше це йде, тим більше мій чоловік мене дратує. Я боїться, що я починаю. Може бути, що добре. Може він хоче дати мені йти. Він має мати, яка може піклуватися про нього.

Це страшно думати про це. Як наші діти сприймають наше розлучення? Вони виросли, вони повинні зрозуміти мене. Але все ще... Я погодився дати мої стосунки ще місяць. Може бути щось інше буде змінено. Хоча прогнози лікарів важко назвати комфортом. Я не сподіваюсь на диво.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Не всі дружини готові жити в судах і радості. На жаль, випробування сил не проходить іноді навіть ті пари, які мешкали в шлюбі протягом багатьох років. Ми не засудимо Наталії за її позицію та наміри. Якщо ви думаєте про це, вона все ще має право на щасливе життя.

Однак в цій ситуації важливо не тільки думати про себе і своє майбутнє. Якщо героїня історії готова відмовитися від свого хворого чоловіка, варто турбуватися про деякі гарантії для нього. І ми повинні визнати, що ще багато проблем попереду.

Що ви думаєте, що діти Наталії та інші родичі кажуть, якщо вона залишила сім'ю? Що б ви робили на своєму місці?