10 команд для чоловіка

1,1 км Подаруйте свою дружину

Кожна жінка, незалежно від її рівня впевненості, потребує чоловіка, щоб покладатися на, з яким вона не повинна бути головою. Вона потребує міцного і ніжного чоловіка одночасно.

Біблію навчає чоловіків лікувати своїх дружин, як «слабші судини». Що таке «слабість», адже жінки живуть довше чоловіків приблизно за вісім років, хворіють менше, за статистикою, дитяча морталь більша серед хлопчиків, ніж серед дівчаток? Жінки більш слабкі, ніж чоловіки і більш вразливі в емоційній сфері, вони легше відірвати і образити, тому жінка потребує поєднання міцності і ніжності від чоловіка. Ніжність чоловіка проявляється в догляді за дружиною, догляд за нею, і сила виражається в твердості характеру, в сміливому погляді на майбутнє, коли людина не залягає в обличчі труднощів, але запевняє дружину: «Осно на мене ми подолаємо все, все буде відмінно». Жінки також очікує чоловіка, щоб взяти активну діяльність в проблемних ситуаціях, вона любить, коли він здатний приймати рішення і приймати відповідальність за них.

2,2 км Завжди підбадьорить дружину.

Жінки, природно, не впевнені, ніж чоловіки. Це частково пов'язано з тим, що сучасні жінки мають занадто багато обов'язків: домогосподарства, діти, часто повноцінна робота, догляд за літніми батьками і т.д. І оскільки вона емоційно вразлива, вона потребує постійних слів про затвердження та чуйності.

«Чи любиш мене?» Не тільки напередодні весілля, але через п'ять і десять років шлюбу жінка попросила це питання не тому, що вона підозрювала чоловіка форсону або відчувала його байдужість, але переконувати його любов знову і знову. Не потрібно «інформаційні» та підтвердження.

Чоловіки дуже дратуються цим питанням: «Я не те, що я оплачую зарплату щомісяця, витрачаючи кожну ніч з ним, і не залишаю його на все, знак любові до неї?» Я сказав, що на нашому весілля день! Я не чекаю від мого боса щодня, я просто намагаюся зробити свою роботу добре. Чому жінки потребують цього послаблення? Як вони влаштовані по-різному! Займіть чоловіка і почуйте свою дружину на будь-яку можливість!

Ви можете попросити, "Чи не є гіпокритичними, щоб захопити її дії, коли я не відчуваю, що я сказав?" Відчуття доброго у людей не є гіпокризією. З часом ви знайдете, що ваші почуття відповідають вашим словам, і ви по-справжньому захопите, що ваша дружина робить.

3. У Поділитися обов'язками з нею

У відносинах між подружжям повинно бути поширення обов'язків. З тих пір, як ви ви зростали в різних сім'ях, з різними традиціями, коли ви одружилися, ви зустрінете несподівані «виходи» один одного. Наприклад, в сім'ї дружини батько завжди кине сміття, а в сім'ї чоловіка це був частиною обов'язків матері. Що про нову сім'ю? Нерідко виникають суперечки і навіть скандали між подружжям з найменших питань. Тому, згодні створити власні «традиції». Для молодят краще відмовитися від прикладу своїх батьків і починають активно «регулювати» один одному, давати і допомогти своїй дружині, а не захищати свою позицію.

Християнський шлюб базується на фундаментальному ставленні: «Дуже батько і мати, і клонятися дружині, і вони будуть двома з одного м'яса» (Гр. 2:24). Досвід показує, що найважчішим є виконання першої частини - «покинути батько і мати». Не достатньо просто переїхати з дому батька до окремої квартири, хоча це також важливо. Необхідно залишити батьківські зразки на емоційному рівні і на рівні порівняння, тому що дівчина хоче бачити в ній обрані один ідеальні риси батька, а хлопець в обраному йому ідеальні риси матері. Кожен має тенденцію порівняти дружини з батьками: «Мом завжди зробив свою прання, і ви не хочете», «Мій дад завжди купив крупу, і ви робите це», «Мом сховав мене суп кожен ранок, і ви пропонуєте мені муслі з молоком», «Дад зібрані шафи і полиці, і ви не можете це зробити!» ?

Є також багато дрібних питань: які будуть керувати гроші, вирішувати, де піти на відпочинок, викликати сантехніку, взяти дітей до школи, мити автомобіль, зробити пральню... Шлюб – це зіткнення «несумісних» інтересів між двома різними людьми – як їх можна гасити? Егоністичний чоловік стверджує, що він має «останній голос» як у великих, так і невеликих питаннях. Але це позиція вкрай небезпечної людини, яка, домінує дружину і дітей, стверджує себе як «голова». У цьому випадку «домінант» є обов’язковим поданням членів сім’ї.

Тим не менш, найбільш розумне рішення для того, щоб дати «останній голос» у вирішенні будь-якого питання, що є тим, хто розуміє його краще.

Чоловік усвідомлює себе, в першу чергу, в роботі, і дружину в створенні домашнього комфорту. Для дружини будинок – це її «коханка», вона проводить більше часу в ньому, ніж її чоловік (не менше під час пологів залишають), часто варить, тому кухня її «територійна», а мудрий чоловік послухає побажання дружини в оформленні будинку. Вибираємо колір стін, розташування меблів, кількість квітів і т.д. – даємо рішення жінці!

4. У Не критикуйте.

Чоловік, який постійно критикує дружину, викликає багато негативних наслідків:

• Дружина може бути пригнічена.

• Негативні емоції і стреси можуть викликати її різні фізичні захворювання.

• Він може стати сердитися, знімати або крихти.

• Він перестає поважати себе.

• Він заливає біль і заспокоєння на дітей.

• Зробіть рішення про розлучення.

Постійна критика завжди деструктивна, але є позитивний спосіб зробити різницю. Немає зв'язку завершено без критики, але чим менше це, щасливий шлюб буде. Не варто пригнічувати наші негативні емоції, головне дізнатися, як правильно залити їх. Ось два способи вираження вашого невдовзі: «Я втомився від вживання ковбасної картоплі щодня!» Ви не маєте достатньої фантазії? Або, «Хоай, ти вариш так само, я люблю його!» Як дитина, ми ставимо те ж саме весь час і я завжди мріяв, що моя дружина часто варить різні смачні речі. Я хочу, щоб ця мрія була вірною! Чи можете ви зробити це для мене? ?

Ви можете сказати, що ви хочете змінити, але без критики. Свідоцтво про шлюб не дає права на відшкодування дружини.

5. Умань Пам'ятайте, що значення «поважних речей»

Чоловіки, як правило, мають бути меншими, ніж жінки, тому вони не мають значення для іменинників, ювілеїв різних сімейних подій і всіляких «лівих речей», які можуть бути дуже важливими для жінок.

Багато жінок люблять приємний сюрприз. «Якщо я нагадую чоловіка, що наша ювілейна наречена наближається, я не зацікавлюсь святкування цього дня з ним». Я втомився сказати, що він повинен зробити щось особливим для мене. й

Любов – це не тільки почуття, але й дії, тому чоловік, який забув про ювілей весілля вчинив «непристойний» гріх! Новий рік, 8 березня, День народження дружини та дітей - всі ці свята не повинні залишатися без уваги.

Для чоловіка це може здатися чимось незначним, незайманішим, але жінка завжди оцінить її, якщо звертати увагу на її новий зачіска, написати любовну нотку і залишити її на дзеркалі, запрошувати її в кафе.

6. Жнівень Не варто ігнорувати вашу дружину.

Звісно, не буває двох людей, але в цілому жінка швидше за все хоче бути чоловіком, ніж він з нею. Ми не говоримо про незрілу ревну дружину, яка не хоче пустити чоловіка піти в будь-який час і кидає його тангтруси - така дружина потребує допомоги психолога, оскільки її поведінка викликана почуттям екстремального самодобрату.

Деякі чоловіки люблять витрачати вільний час на будинок з дружиною, а інші іноді потребують чистої чоловічої компанії. Чоловік, який вирішить шлюбні відносини, не занехтує потребою дружини бути разом. Якщо у подружжя є різні хобі, необхідно звернутися до компромісу. Це не означає, що подружжя повинні зробити все разом. Але варто поважати, що потрібно дружини і компроміс. Тільки незріла людина вимагатиме того, щоб вона завжди була як побажання.

7. Про нас Зробіть свою дружину надійною.

З почуттям надійності є одна з перших потреб жінки в шлюбі і турботі, ніжний, уважний чоловік може заповнити її. Є багато напрямків, де жінки повинні розуміти своїх чоловіків. Для однієї жінки, наприклад, відчуття безпеки настає, коли чоловік займається незначними ремонтами навколо будинку, допомагає їй в задніх меблів, навіть якщо вона любить часті зміни. Такий догляд чоловіка про будинок переконує дружину, що вона не байдужа до нього.

У іншій жінці виникає відчуття, якщо чоловік зацікавився щоденним життям. Ви не можете бути вражені деталями роботи дня, але послухавши її історії, ви висловлюєте свою любов до неї і, таким чином, посиливши її почуття безпеки.

Деякі жінки збирають речі, такі як журнали, рецепти або кімнатні рослини. Якщо ваша дружина відчуває себе впевненою і надійною, не критикуйте свою пристрасть.

Деякі жінки економлять гроші. Це може здатися безглуздим до вас, але посилює ваше почуття безпеки. Почуття може бути ірраціональним, але це не робить їх не менш реальними і цінними. Тож не заважайте нічого, що дає дружині відчуття стабільності, поки сімейний бюджет не страждає.

8. У Будьте хворими і розуміння про зміну настрою дружини.

Настроювання змінюється у всіх людей без винятку, але у жінок набагато частіше, ніж у чоловіків. Це частково через її менструальний цикл. Іноді поведінка дружини може здатися невибагливим, безглуздим. Але потрібно розуміти, що часті зміни настрою притаманні всім жінкам. Дуже щасливий, а сумні моменти можуть зануритися в депресію. Якщо ви хочете, щоб ваша шлюб була гладкою, спокійною, але ваша дружина по-іншому. Що робити в таких ситуаціях? Не даруйте їй настрій, бути збалансованим. Може бути заміж вами, тому що вона хоче бути як емоційно стабільною, як ви. Ви можете стати надійною підтримкою вашої дружини, тому що ви не схильні до таких змін настрою. Не панікувати, коли це відбувається з дружиною. Будь-який і хворий. Не соромлюся себе і, з іншого боку, не намагайтеся критикувати її і хірургувати її, щоб зупинитися, як настроюва дитина.

9. Навігація Заохочуйте свою дружину, щоб поліпшити шлюб.

Як правило, якщо жінки не люблять щось в шлюбі, вони звертаються до книг, психологів і духовенства для допомоги. Вони хочуть зробити позитивні зміни, які болить гордість багатьох чоловіків, і вони протистоять таким спробам дружин. Такий чоловік швидше за все відмовляється читати статтю про виховання дітей, які запропонували йому дружину, так як він візьме його як критик своєї адреси. Але слухайте мої поради: читайте цю статтю! Що ви повинні втратити? Ви навіть можете дізнатися щось. й

Церемонія нагородження не дає молодят необхідні знання для шлюбного життя. Ми всі повинні вчитися мистецтву сімейних відносин. Будь-який чоловік здатний читати пару десятків книг на цій темі, в результаті чого він обов'язково стане більш досвідченим в питаннях сімейного життя. Якщо ваша дружина попросить вас піти на сімейну конференцію, семінар або поговорити з психологом, нехтуйте її пропозиціями. Але якщо в своїй ненародженості і самолюбності чоловік відхиляє будь-які ідеї про те, як поліпшити шлюб, то не дивиться, коли дружина просто залишає його. Тому, щоб привітати вас, не завадити і разом з дружиною створити щасливий шлюб. Не задоволені тим, що ви і не скажете, що вона вимагає занадто багато від вас.

10. Визначте індивідуальні потреби і дотримуйтеся зусиль, щоб вони відповідали.

Немає двох в'язнів. Ви одружилися, ніж будь-яка інша жінка. На перший погляд, її потреби можуть здатися нескінченними або irrational, і ви вирішили, що ви ніколи не зможете задовільнити їх. Але хоча б намагатися дізнатися, що потрібна ваша дружина, що вона хоче, що вона любить. А потім намагайтеся зустріти ці потреби, як ви можете. Це не означає, що ви повинні вдатися всіх своїх самопізніх змів, але ви повинні навчитися приймати і поважати навіть те, що здається незначним і іллогічним. Ви побачите, як багато щасливих вона отримує, якщо ви не захочете її.