Коли будинок не був навіть заварений, а в моїх кишенях не було копійки, я пішов в пекарню біля будинку, я ніколи не забуджу цей день.

Найпопулярніші люди. Іноді це може врятувати життя когось. І ми не завжди говоримо про лікарів, пожежників, поліцейських. Іноді навіть простий роботодавець може дати кому-небудь ще шанс втекти. Яким чином? Історія життя бізнесмена Вадима.

р.

Тепер Вадим нічого не називається, але Вадим Миколайович. Він володіє невеликою хлібобулочною. Не мільярдер, звичайно, але гідне життя. У своєму місті Вадим. бенфактор і філантроп. Багато хто допомагає старим людям, укриття для безпритульних тварин, бездомних людей, дітей-сиріт. Кожен, хто прийшов на допомогу, намагався допомогти.

Друзі та знайомства захоплювали гасіння Вадима. І вона вдається працювати, і підняти її дочку самостійно. Дружина була, але скоро виявилося, що вона зацікавила гроші чоловіка. Не намагався делегувати свої справи нікому, продовжуючи стояти. паличка за всі обставини. Ми повинні покласти дитину на ноги.

Ускладнену ситуацію Вадим боявся, що дочка Аліна йшла до матері. Ця леді вірила, що кожен повинен служити і кола її як принцеса в її камери. Він знав, що він був дуже багато. спермай Я не хочу говорити, бо вона була лише 13. На обличчі помітно брак правильного потепління і виховання.

Апогея була картиною, яка безвісти свідка Вадима. Аліна рушила голосно в госпі, а літня жінка лікувала її голову і прислухала всі скарги. Я не їсть білого хліба. Чи варто пам'ятати це чи ні? Не схожий на те, що ви їсти його, щоб виростити ваші сторони. Я не хочу бачити цей хліб на столі знову! Ви отримали мене?

Голос Вадима звучав відлякування, як відбійник від прозорого неба. Дівчина побачила батька в страхі, а господиня поспішала залишити кухню. «Ви збираєтеся працювати з мною. Це питання. Я почую хоча б слово, займала всі ваші зубчики і киньте їх у сміття, Вадим забив руку до дорогий телефон дочки і очолював вихід з дому.

Дівчина була поспішати, хоча вона була одягнена в домашніх умовах. Аня боявся, хоча він не дав особливих причин. Моя донька знав мій тато завжди зайнятий і працює з великою кількістю грошей. Вона пропущила увагу Вадима, але про нього не говорили. Я ніколи не говорив про це. Аліна бажала так багато. зй Як смарт, сильний, впливовий. Однак, вона не могла б мати таку розмову з ним.

Вадим приніс свою дочку до хлібобулочної справи, дав її зміну одягу і сказав, що сьогодні вона буквально буде працювати. Дотримуйтесь інструкцій, що надаються іншим працівникам. Аліна почала це завдання рясно, а працівники хлібопекарської пекарні не залишали її ненав'язаними. Вони просять щось привезти, покласти на місце, піти до цього, викликати це. Дівчина була дуже втомлена і хотіла їсти, а хліб на заводі просто пахне дивовижним. Аліна вирішила, що ніхто не помітив, якщо вона взяти один бункер...

Хто любить хліб, як миша? Доброго дня? - Вадим з'явився з ніде. Аліна зламала в сльозах і сказав, що вона не з'їхала нічого з ранку, тому що батько барбарично вимушено змусив її працювати щодня на заводі. В офісі Вадим взяв дочку і дозволив їй піти в ванну кімнату, щоб заспокоїти після крітингу.

Потім дівчина побачили, що на столі є тарілка супу, порція макаронів з шпаклівкою, чай і шматочок хліба. Вона запашна, і дівчина запитала, якщо вона може її з'їсти. Вадим сказав, що він був привезений спеціально для неї з місцевої їдальні. «Ви знаєте, хліб врятував мене один раз», - сказав Вадим спокійно. «Як?» здивував Аліну, їсти ще одну ложку супу.

Гірка правда, а потім Вадим ІсторіяВін загубив матері занадто скоро, і батько не потурбував, що сталося з дитиною. Він тільки пилив комфорт внизу скла. Який батько приніс додому, але один день хлопчик зрозумів, що будинок був повністю порожнім. Не навіть чайні варення. Ні цукор, не борошно, не вершкове масло.

«Я не знаю, що робити. Я хотів би ставити, але я знаю, що це не врятує мене. У нас є старий хліб. Тепер він пішов, зведений. Я пішов там, щоб запитувати деякі ліві. Але я помітив стару охорону, свого чоловіка. Він взяв мене всередину і приніс мені три ткани свіжого хліба. Як апетитні, ще теплі, з золотистою скоринкою. Я приховав цей хліб на вулиці, щоб мій батько не був запахом його або взяв його. Мені важко. В перший раз, починаючи з кірки і почали швидко протирати сльози своїми руками.

«Тату, ви не вірите, але я дуже соромлюся цього ранку», – слів Аліни трохи сміхався Вадим. «Я хочу, щоб ви були, дійсно. Дякуємо вам за те, щоб розповісти мені це, Аліна сама була перенесена на історію батька. Вадим захопив дівчину і відчував, що душа стала набагато простіше. «Я також можу принести вам рибу, океї?» «Офісний курс, дорогий» Вадим спокійно відповідав. Він просто усвідомив, що він був невірним про характер дочки. Аліна дійсно виглядала так, як він.