Панічний терор

Але що таке панічна атака я знаю спочатку. Коли я був 15, мій друг і я був у двокімнатній квартирі. Літо, тепла. Я атакував сонливість. Я лежав в іншій кімнаті. У хвилині я відчував дикого страху. Я був зловживаний пітом, якось холодним. Весь організм зданий пучок, або досить я відчував його, але я не міг пересуватися. Я відкрив свої очі і бачив чоловіка, найзвичайніший, але якийсь сірий, як на негативному, він був одягнений у всьому чорному кольорі. Як він дивився на мене, я спробував кричати. Я ніколи не відчув такого жаху в житті. Через два хвилини (приблизно) він раптом стрибнув на ноги і повільно починав розчавити мене. І я змогла кричати. Тоді мій друг кричав для мене, щоб відкрити двері, і її друг почав розірвати двері вниз. Я змогла перевернути голову (паралізу нехай, але було дуже важко рухатися), чіп був закритий (Я не закривав його). Я повернув голову, і коли я бачив цей чоловік стоячи на всіх чотири роки над мною, я впала безшумно. Він пішов. Моя друзі зламала двері. Його історія звучить так. За 2 години знаходився тиша, потім почув мене крі, вони кинулися до мене. Коли вони зламали двері, я лежав з зеленим обличчям, і вони думали, що я мав каюка. Після кошмару історія була швидко забута. Через два роки, на початку осені, з якоїсь причини (Я не пам'ятаю), я пішов до місця на 5 ранку. Це сталося знову. Знову ж жах, піт, параліч. Цього разу він сидів на краю мене і просто шукав. Потім він зникнув. Для мене це не більше хвилини, годинник був 6:10. Я не знайшов логічне пояснення для цих зустрічей.