Це нестерпно жирна дочка. . .

з фільму "Повернення"

У мене було багато проблем, написаних цією поштою без використання інвективної словникової запаски. Тому, він коротший, ніж це може бути, якщо я не давав собі такі неприємності.

Я не прокоментую про себе історію, я відмітив тільки те, що одна мама має дочку з батьківською фігурою, тому вона мала секс з батьком своєї дочки, тому її батько фігурує з батьком її і здавалося привабливою. Що сталося, коли цей малюнок раптом прийшов до моєї дочки? Якби моя дочка мала ніс Дад, вуха, форма пальця? Знайте, залиште слова.

Дівчина 13. вона опублікована. Тексти пісень, а це означає: І вона опублікованість - це новини! - набрати вагу. Її BMI є 27.5 — трохи вище, ніж штучно низька «БМІ норма» від 25.

Дівчина має багато, багато шансів виростити це збільшення, якщо вона залишається самостійно і допомогло формувати адекватну поведінку їжі. Але дівчина вже показує симптоми пароксизмальної переїдання - Я не думаю, це клініка, але було зроблено початок. вона вкрадає їжу, їсть спокійно, вона вже знає, що це злочин, який хоче шоколад.

Найважчіша частина - читати коментарі на цій посаді. Сюрпризно, виникають адекватні коментарі – тільки дуже, дуже мало. І в основному це:

Ви намагалися продати літературу на ожиріння? m.b. показати, що може призвести до надлишок у використанні всіх poop? ?

Якщо на 13-річній “поширює літературу на ожиріння”, то він буде відхилений і відступив від вас. Довіра буде відновлена протягом тривалого часу. Тим не менш, якщо ви віщаєтеся до своєї дитини буквально, що «що вам подобається їсти це . . але» (і тому «Ви . . але» є те, що самолюблення, вразливе, намагаючись зрозуміти, хто він, підліток буде чути).

«Чи можна використовувати відео або інформацію про цукровий діабет?» Щоб відкинути дочку або подивитися разом. ?

Звичайно. Побачимо, як страшно його їсти. Так що коли ви голодні, ви не тільки відчуєте винний, але і страх. Джейн Хіршманн і Лела Зафірополос у відмінній книзі «Діти, морква і цукерки» про антидетний підхід у раціоні дітей описують випадок хлопчика, до якого батьки розповіли про ризик раку в результаті споживання цукру – так що хлопчик ate менш солодкий. Хлопчик ate sweets anyway - не вдома, але при відвідуванні з найкращим другом. І загинув батько друга. Онкологія. Ні сім'ї, ні хлопчик знав батько другу, але дитина впала в сильну депресію і страждала протягом місяця. Він був боїться, він загинув. Відмінні результати навчання, це не так?

«Що таке лікарі, гроші, судоми, коли все своє життя дитина дивилася гельської тромбоцитації кишечника?» ?

Ну, просто так ви знаєте, що смарт люди називають те, що ви робите на столі.

Мені здається, що вам просто потрібно «здати» на мозку. процес не швидко, і потрібно регулярно навчатися.
Я також думаю, що вечерю слід відмовитися, замінюючи його з кефіром, молоком, йогуртом тощо.

Це чудовий спосіб, щоб остаточно знищити ваші стосунки з дитиною. Вага дівчини буде змінюватися, тільки в напрямку збільшення - після всього, відчувавши так нелюблені, вона швидко навчиться харчуватися цим досвідом, а, позбавленим вечері, вона також буде просто голодним.

У мене є вісім років на дієті – я зумів зупинити збільшення ваги, хоча ми йдемо до McDonald’s і маємо десерти. Але в домашніх умовах я припинив випічку, ми нічого не смажимо і не їсти майонез і пельмені, хоча я дійсно хочу. Навіть млинці я зварюю. ?

Більше пекл. Важкі роки на дієті. Ми зуміли зупинити збільшення ваги. Дієтичні обмеження в дитинстві та підлітковому віці показали суттєве збільшення ризику порушень харчування. Оцінювання гарантується ожирінням для життя. Булімія – це ризик розвитку серйозних серцево-судинних патологій та цукрового діабету 2 типу. Найкраща з усіх, анорексія - ви можете просто відмирати від неї.

Без контролю їжі, все безглузде.

Так, особливо життя.

Для дитини 60 кг з висотою 160 - наявність зайвої ваги.

І для дорослого? Що ви думаєте? На підставі яких таблиць обчислено співвідношення висоти та ваги? Відповідність коментаря – це надихаюча: «Це мої очі та загальне почуття. й

«Ви повинні бачити ендокринолог. І ендокринолог. Дівчина починає зріли і вона, очевидно, має зламаний обмін жирів і гормонів. ?

Хто явний? Для Тітка з інтернет-магазину? Я просто повернувся з ICED 2015 в Бостон, найбільша міжнародна конференція з розладів харчування. Молода жінка повідомила про результати її вивчення на зображенні тіла, і згадувала, що з дитинства вона завжди була високо, швидко зростала, і це викликало певні незручності і незручності, але ніхто не перетягував її до лікаря, ніхто не сказав, що це був якийсь захворювання, у вас є щось зламане, ви є одним з найвищих у класі! Якщо дитина не виростає по довжині, але по ширині він відразу ж затримується. Консультація лікаря-ендокринолога – найпопулярніша і поширена в цій темі (і багато інших).

Насправді, якщо ви прагнете лікувати зайву вагу, це означає, що вам потрібно лікувати голову. Ваша голова.

«Я хотів би змінити меню радикально. Це перша. Ваш лікар подарує Вам дієтичне меню. З вечерею з вечерею є страшна річ. І плов на вечерю є жахом для жирної дівчини. ?

Плов страшний. Борщхт – нянь. Тушкована паніка. З вами жахів шоу «The Most Scary Food», після перерви на рекламу, ви дізнаєтеся про зволожуючий гулаш, фіерські котлетки та небезпечні ковбаски! Про нас

«Я подарую тобі несподівані поради. Фото вашої дочки! Скільки і якомога частіше. Коли вона висохне, коли вона сидить стрункістю і т.д. Поки ваша дочка хоче змінити себе, ви не отримаєте там. Вона не може бачити себе в дзеркалі.

Рекомендація мільйона доларів! Після того, як дочка не загинула. Варто спробувати!

Я раджу вам сильно обмежити вашу дочку в кишенях гроші, а також очищати домашній холодильник і замка, де зберігаються солодощі, будь-якого профілю. Нехай майонез і ковбаса зникнуть з холодильника спочатку, а шафка повністю порожній, і дайте фрукти на місце солодощів. Що я до моєї дочки. Вона тонка (не в мами, очевидно,), але якщо ви даєте її свободу, вона буде хамстер тільки солодощі з ранку до вечора. Я даю свій тиждень припуском до 50 до 100p, який витрачає на солодощі. І в домашніх умовах з слабкими сторонами, нехай ми кажу м'яко щільно.

Чи є дівчина крадіжки грошей ще? Цукерки з магазину? Не запитайте про смачні речі від друзів, батьки яких дещо доречні? Не хвилюйтеся, ви маєте все попереду.

«Чи не навчиш дитину їсти?» ?

Чому торгівля невеликими речами? Краще не їсти відразу. Знову, що економія.

«Перший, відкинутий і більше не купуйте солодощі, спеції, майонез, кетчупи, ковбаси та ін.
Подаруйте пиво, чіпси і так далі. І запустіть налаштування позитивного прикладу. В домашніх умовах необхідно тільки здорове харчування. В ідеалі відключати телевізор і Інтернет :.

І не забудьте пролити чоловіка.

Потрібно сказати правильно, але суворо, що зараз, мій дорогий, ви не будете їсти те, що ви хочете, але що я дасть можливість. Причина проста, ви прохолодно і т.д., але схильна до отримання зайвої ваги. Це не проблема (але це може стати проблемою в майбутньому), не потрібно складати, хвилюватися тощо. Але ви повинні самі зробити. Робота над собою. ?

Пара років пройде і дочка скажуть: «Нові, мій дорогий, ебать тебе». А потім мама поламає руки і піде в інші громади з крім «Я бажаю їй добре, і не говорив мені протягом п'яти років!» Тому краще відразу бензопити і зав'язати до ліжка. Більше захищених.

«Якщо ви хочете дієти, то потріть мене! Просто лякати мене. Взяти його до лікаря, поспілкуватися з ним самостійно в офісі, поки вона чекає поза дверима, при рясному появі розповідають, що вона хвора (після всього, навіть високий цукор, строго кажучи, не наноситься на здоровий стан). «У вусі» повідомте, що батько має те ж, і ви зараз починаєте лікування разом. Це може допомогти.

Не прокоментував, що цензура тимчасово надійшла.

Покажіть свій канал TLC є чудовими програмами про найжирніших людей світу. І не завадить жовчі, травми? давайте їй звикнути до неї. скоро ця травма буде запалена на своїх друзів і подруг.

Що ви думаєте, що ваша громада називається?

Ти божевільний. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: svetlyachok.livejournal.com/759427.html