Онкологія: Що стоїть за одним з найгірших захворювань?

І слово те, що... виправда. Немає, коли-небудь сказав він знову. І якщо ви не уникати, вони намагаються сказати швидко, так що Бог заборонений, не прикріплюється. Немає захворювання більше страху, ніж онкологія.

Що можна сказати, жаху, звичайно. А не просто «гортор», але «терор». Ви можете відмирати і відмирати. Добре, якщо не відразу, то дуже швидко. І ви можете дізнатися, лікуватися, постраждати, боротися, працювати і вижити. А потім герой.

таємниче захворювання, темний і таємничий. Це хреп і хреп.

Як і діти сходження слизьких кроків в стару, невиліковну підвал, вичавлення і захоплення один одному, лякають і збуджуються, деякі з нас зачаровують і зачаровують цим захворюванням.

Ну, перш за все,смертьй Що таке?

Позбутися від себе цього смертного світу, і світу себе, і навіть залишити героя, майже - що "воєнний герой" - це спокуслива пропозиція.

Політаємо в кафін, закриваємо кришку, і тиша не одна, тільки квіти і іржі трави зверху. " Кінець моїх страждань і страждань.

Ви? Ну, без причини.

Панчохий

Значення життяЗ'являється, особливо до кінця ткацтва. Глибина і мудрість. Практично шлях до освітлення. Це дійсно короткий. Добре, до тих пір, поки ви можете. Щоб бути чесним, Бог не надішло такого тесту всім. Якщо він зробив, він знав, хто відправить. Чосен, потім.

«Якщо ви хочете бути героям, з'являються відключені. Ви хочете бути подвійним геройом, який народився в Росії Якщо смерть не спокусить вас, ви не прагнете до занурення, і здається, що все в порядку з значенням, тобто щось, що дуже важко відмовитися, особливо в другій половині життя - від щирої участі, уваги, догляду, співчуття, від того, що зараз і назавжди ви є номером однієї людини в вашій родині. І навіть коли ви їдете в інший світ, повагу і повагу гарантовано. Вони розкажуть в особняку і з аспірацією, надаючи Святу трепідацію співрозмовника.

Paraphrasing Ruben David Gonzalez Галлего, автор цих ліній і оповідання відключених дітей-сиріт, хочу розповісти вам, що ви не знайдете кращого захворювання стати героя.

Спочатку можна хворіти, постраждати, боротися і вмирати.Геройй

По-друге, ви можете хворіти, відправляти все, жити кожен другий з ваших життів, і штампувати. Деякі люди захоплюють цю композицію. Герой.

По-третє, ви можете хворіти, постраждати, боротися і виграти! Нерідко герой! Людина, яка подолає найгірше захворювання, не в змаганнях. Якщо ви є професором, це половина битви. Якщо ви є раком, ви є святим героям. І ніхто не знає. Я не знаю? Що це просто мега-холодильник?

Ви можете, теж. атоніяякі ви самі приписали. Що б ви не були винними, операцію для видалення хворого органу буде атоном для всього. Якщо одна операція ви не достатньо, то ви можете виростити онкологію десь ще і жертвувати цей орган.

Останнім не менше, це остаточно можливо. жити в самому темпі, подивитися красу життя, оцінити кожен моментДихайте повітря, не робіть сором'язливості, відійдіть від hustle і bustle, занурюйте себе, витрачайте час з вашими дітьми, з улюбленими книгами або починайте робити все, що ви хотіли, але не змогли дозволити собі. І тепер ви не знаєте, що-небудь. Будь-якийЯк бутий

Ну, не щастя, чт?

Увага, любов, визнання, визволення від гріхів і можливість бути собі – це те, що пришивається в одному з найстрашніших захворювань.

Спокуса велика. Особливо якщо хтось в сім'ї вже вибрав цю хворобу як спосіб отримати все, що їм потрібно від життя. Якщо сім'я вже визнала цей метод як кращий і кілька поколінь вибрати онкологію.

Онкологія не успадкована, вона «природно підібрана». Так само, як мій бабуся, як і мій мама.

Illness обраний як спосіб отримати від людей, які життєво важливі – увагу, любов, підтримка, участь, визнання ваших досягнень, дозвіл на себе і йти в свій власний темп, співчуття і визнання – але він не на замовлення в сім'ї, щоб отримати його на нічого, без хвороби, і тому не зрозуміло, як отримати його по-різному.

Як дізнатися вашу увагу і підтримувати, якщо ви не хворіли? Чи варто звернути увагу, якщо ви всі права? І компасіон? І розуміння та підтримка?

Що потрібно зробити, щоб привернути увагу? Щоб привернути увагу «легітимно» без блювоти себе?

Я думаю, що ви повинні зробити щось про це.

Психосоматичний спосіб зустрічі ваших потреб є дуже привабливим. А тіло йде на вибір особистості. Цей вибір може бути несвідомий, але він виготовлений індивідуально.

Захворювання вибирається як спосіб задовольнити ваші потреби, найбільш вірний і знайомий спосіб дати.

Захворювання, як спосіб, дозволяє задовольнити найбільш основні потреби людини - в любові, зв'язку, догляду, уваги.

85% людей, які відвідують клініки, приходять в першу чергу для догляду і уваги. Для того, щоб мати когось подбати про них, запитайте їх, як вони відчувають, як вони роблять, поділяйте своїх пасовищ і судів, зробіть відповідальність за їх життя. Щоб відчути, що ви незалежні, хтось «починаючи» ви, «дивлячись, що все в порядку» – навіть якщо це лікар.

Онкологія відноситься до групи тих захворювань, які забезпечують спеціальні бонуси.

Системна онкологія гарантує швидку і хворобливу смерть. Ніщо не працювати. Чоловік гине досить швидко.

Органна онкологія, коли вражається один орган, дає можливість вижити весь спектр проблем з жахом занурення у свідомості захворювання, щоб боротися, стажування і перемога. Це дає вам можливість пройти всі шлях до героя і стати ним. Це може стати як спосіб реалізації себе, так і найбільш вагомий захід в житті, це може додати значення і унікальність для себе в власних очах і поваги в очах інших. Боротьба з хворобою і поразкою може бути найцінніше досягнення в житті.

Вводити цю спокусу непросто, особливо якщо є приклади «герої» в сім'ї та оточенні.

Ільності з апутацією органа можна вибрати особою як спосіб «платити рахунки», «покарати себе на ...». А орган обраний для цього, в залежності від того, що потрібно сплатити і яка частина тіла може бути «повною для неї».

Онкологія є однією з тих захворювань, які вибирають дорослим, щоб вирішити свої проблеми в житті.

Вони вибирають без усвідомлення цього факту.

Тому я дізнався про те, що ви особисто хочете в цьому житті. І як ви використовували, щоб отримати все це.

Чи є на вас спосіб отримати догляд, любов, торкнутися, увагу, ніжність, шанування, визнання, компасіон, повагу від ваших близьких і інших людей, не через нездужання і серйозні захворювання?

Чи можете ви зіткнутися з власними провинами, приймати свою відповідальність, відновити внутрішню і зовнішню справедливість, не відірючи від себе щось від себе і сплатити рахунки з вашим тілом?

Я сподіваюся, що ці серйозні та чесні питання дозволять вам підібрати більш зрілий спосіб вирішення проблем життя без хворого.

П.С. У моїй статті я кажу, що вибір хворим або не хворим проводиться індивідом. Людина вирішує, що хворіють. Але проблема полягає в тому, що це внутрішня «підземна гра», яка рідко реалізується. Не один свідомо обирає захворювання. На жаль, неможливо зрозуміти і зрозуміти все. Не існує людей, які розуміють і розуміють все.

І не всі механізми інклюзії захворювання відомі нам.

У своїй статті я дав приклади потреб, які люди часто зустрічаються через хворобу. І буває, що люди несвідомо обирають спосіб задоволення цих потреб через хворобу.

Мета цієї статті полягає в тому, щоб допомогти вам бачити ці потреби і, можливо, знайти інші способи їх вирішення.

Я не вірю, що психотерапія може замінити медичне лікування. Це більш надійний спосіб.

У статті розглянуто метод профілактики. Це в фазі вибору. Видання

Автор: Ірина Диброва

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: dybova.ru/news/ya-boyus-zabolet-rakom-manyashhaya-bolezn/