Якщо у вас виникли проблеми з відносинами, не знижуючи час їх. Шукайте внутрішній конфлікт. Це коротка дорога для зміни.Суть всіх зовнішніх конфліктів між людьми лежить в першу чергу в внутрішніх протиріччях людини з собою. Якщо у мене немає суперечності на певному питанні, якщо у мене була «загальна і витонченість в душі», то не потрібно розбити її зовні і зробити його майном відносин.
Це не означає, що потрібно закривати і зупинити уточнення важливих почуттів, потреб, смислів. Звичайно це важливо.
Я говорю про ті конфлікти, коли багато часу витрачається на пошук, люди «відповіли круги», і кошик, як кажуть, ще там. Я маю на увазі, нічого дійсно змін.3610Р. 4200Р.
Психологічне розщеплення в проміжній фазі розвитку Зовнішні події багато в чому залежать від того, як ми організовуємо внутрішньо. І ставлення інших до нас, і «вибір» тих, хто навколо нас, і в цілому все, що ми маємо і не маємо в житті, багато чого залежить від того, як все ми з внутрішньої сторони. Як інтегровані наші амбівалції, як наші психіки одночасно містять ці значення, які насправді не виключають один одного?
Звичайно, це здатність відчувати себе і реалізувати себе в цілому організм належить людині з дорослою психікою. Що таке психологічно доросла людина. У дітей це не працює, на кожному етапі розвитку дитина дізнається свій спектр можливостей, і він обмежений.
Внутрішня протиріччя по суті така ж розщеплення. Коли щось розщеплюється на половинки, простіше приймати, розуміти, систематизувати.
У певному віці легше зрозуміти, що добре і що погано, поділ світу в хороший і поганий, а особливості світу, люди - також групування в ці дві категорії. Так якось ви можете навігувати, щоб забезпечити безпеку і спокій. Але якщо це достатньо для дитини, адже є дорослим поруч, з більш складною психічною організацією, то таке сприйняття світу не буде достатньо для дорослого.
Чим більше поділяють психіку, тим складніше це зробити вашу якість життя, щоб насолоджуватися нею. Ви повинні боротися з ким-небудь або що-небудь весь час, відчувати себе як переможець або потерпілий і потребує захисту.
Багато фізично вирощених дорослих залишаються на певних дитячих стадіях розвитку. Звичайно, це не означає, що вони не пристосовані до звичайного життя, дуже багато.
Після того, як головна гра дітей маніпулюється дорослими, і багато дорослих можуть вижити таким чином по всій їхньому житті, маніпулюючи їх оточенням.Але будь-які маніпуляції дуже скручуються контактом з іншою особою. Неконтактний.
Після всього, маніпуляція призначена для обходу волі і свідомості іншого.Зараз ці люди можуть бути адаптовані -- мати роботу, мати сім'ю, мати соціальні зв'язки. Всі атрибути дорослої та соціально успішної людини. Але в душі вони можуть відчувати себе дуже різними - відчути страждання, не знайшовши причину для неї.
Прояви внутрішнього конфлікту у відносинах Коли є занадто багато нерозчинених суперечок в душі, які для самої частини не реалізовані, але тільки проявляються певними державами або почуттями, прагнення зробити щось терміново або сказати чогось. Наприклад, в якомусь моменті ви можете відчути сильний фізичний дискомфорт або почуття – провину, сором'язливості, відродження. Або бажання сперечатися, довести свою точку зору. Або ж щось помітити когось, боротися з кимось, довести її.
Прикладом є неординарна гра
"Так, але..."й Коли людина розгортає проблему іншим, і він починає надавати деякі рекомендації, часто, до речі, дуже актуальні, але він реагує на все це:
Так, це добре, але. .. ? Ось чому «але». й
І завжди є причина. Мозок генерує його в дробі другого.Але насправді гра «так, але» передує глибоко несвідомий і, особливо, не кажучи вже про внутрішній конфлікт. Цей конфлікт знаходиться в одній особі голови. І він спілкується з собою. Тому що в цій голові є кулька: є одна частина, яка говорить: "Ми повинні це зробити!" І є ще одна частина, яка говорить: "Ні, що це". І відриває погану голову в два половинки щотижня.
Габаритний зображення
Де виникають внутрішні конфлікти? Звісно, вони були на першому зовнішньому, як все, що пізніше стала нашою психічною реальністю.
Вони були голосами, діями та діями. Або ж, можливо, навіть ялинки і муки. І всі ці прояви інших були в конфлікті один з одним. Тепер же матір або той же батько може сказати, що ви завжди повинні поділитися з друзями, і коли син прийшов з школи без блокноту на алгебри, в якому він повинен був зробити домашню роботу, і який він «поширений» з другом – хлопчиком, звичайно, спрощений. "Що ви приступите до ваших речей!" - сказав він.
Ось, рідко, на жаль, батьки пояснюють нюанси, наслідки - що буде відбуватися, якщо ви це робите, що станеться, якщо ви це робите. У цій ситуації або це. Як правило, не вистачає часу для цього, і освіта обмежена короткими виразними фразами. Що ми маємо? Два повідомлення: «попередня частка» і «необхідна да». І це як жити з ним? Що і коли застосовувати? У яких випадках? Я не розумію. Це психіки і скручує якось - все, що відбувається в конфлікті з собою. І часто на це витрачається багато енергії і зусиль.
Р
Як внутрішній конфлікт стає зовнішнім Людина з несвідомим внутрішнім сплітом змушена поставити його в зв'язку з іншими людьми. Ну, тут ми йдемо. Одна людина обдурила ще один, стелеві гроші. А потім, коли він вийшов, він почав відлякати його: вони кажуть, ви поїхали мене, я змушений взяти їх! Що таке? Всередині тифів є дві частини бойових дій: той, хто вважає, що він потребує грошей, і це легко отримати його певним чином, і той, хто вважає, що крадіжка погана, сором'язлива.
Але у відносинах він продає одну сторону опоненту. Але він залишає один одному собі, а потім трохи легше захистити лише одну точку зору, а не два його одночасно.
Наприклад, чоловік одружений, але хоче іншої жінки. І, наприклад, для того, щоб вона не допускається внутрішніх інсталяцій. Але коли він все ще дозволяє собі реалізувати своє бажання в якомусь самозбагаченій формі, то для того, щоб якось позбутися від «закуски» важкого почуття - провини, сором'язливості і т.д., він намагається нести відповідальність за те, що він зробив на об'єкті свого бажання: вони говорять, ви всі носили коротку спідницю, тому я не можу стояти її! Тоді один внутрішній опонент продемонстрував в цю жінку (який, наприклад, каже: «Для задоволення»), а інший опонент залишається себе – «Ви не можете обдурити дружину», наприклад,.
Так можна вирішити багато конфліктів і непорозуміння. р.
Як боротися з внутрішніми конфліктами Усе буде добре, але наші протиріччя заважають будувати відносини з іншими. Сценіоми такого зв'язку є або ламка або відстань (видалення), або вічна боротьба, відступ, біль (у колі).
Таким чином, основна робота полягає в виявленні, розпізнаванні та інтеграції елементів розщеплення.
Це, оздоблювальні роботи, які батьки або викладачі або ті, хто підняв нас, не вистачає часу або навичок. І ми знаємо, що 100% від усього часу і навичок ніколи не вистачить, і щось обов’язково залишається для «власного перегляду».
Алгоритм роботи є наступним чином: необхідно розгортати всі суперечності і «фіш». Це, вже з дорослим інтелектом, дорослий погляд на лікування тих простих інсталяцій, які призначають. Подумайте докладніше про всі конфліктні теми.
Що це дійсно "добрий" для мене і коли, де і як. А що мені «поганий» - коли, де і як. Це досить містка і складна робота.
Це часто вимагає досвідченого фахівця, психолога або психотерапевта, щоб допомогти виявити і зворотну внутрішню кульбу. Допомагає «неготовити» її частини.
Коли суперечка перестає грати всередині, людина зазвичай відчуває спокій і впевненість, йому більше не потрібно виходити і приховати щось від себе і інших. Він зрозумілий і спокійний. Він приймає як свої домішки, так і протипоказання світу, де все суперечить і хаос панує. Він, як сюрфер, тільки «подарує хвилі».
Автор: Elena Mitina
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: elenamitina.com.ua/publications/sam-sebe-muchitel.html