На проекції будуються всі народні життя.
Проекція - це процес визначення особистих властивостей навколишнього середовища. Так в світі ми насправді бачимо частини себе. Весь час. Якщо у нас немає нічого, ми не побачимо це в світі. Світ - все, всі люди.
Ми також будуємо відносини з проекціями. Є така річ в психоаналізі.
Переказий У Гестальт-терапія ще одна назва цього явища передається або передається. Але я використовую цей психоаналітичний термін тут, він більш популярний.
Передача не проекція, але дуже близько. Наприклад, якщо ми беремо одну людину, яка якось нагадує нам про кого-небудь ще (звичайно продумано про себе через призму себе), то ми можемо згодом перенести фантазії з одного до іншого. І очікується, наприклад, така поведінка, що іншого.
Фото flickr.com
Так, в цій статті я хочу описати докладно механізм вибору, наприклад, життєвий партнер, партнер, друзі та ін. у дорослому віці. Де ми “збираємо” ці люди, і чому, і якщо ми постраждаємо в відносинах, що це все про? І, звичайно, кілька слів про те, що можна зробити з усім.
Як життєві сценарії повторюють себеКлієнти іноді розповідають мені, що я вибираю таких складних людей. Я страждаю з ними, але я нічого не можу зробити. І це правда.
Що таке,
Наш несвідомий набагато сильніше, ніж свідомість.й І навіть якщо ми добре розуміємо з нашими головами, які такі хороші і славні люди лікують мене так поважно і ніжно, нам потрібно дістатися до них... і всередині може бути абсолютно різне почуття... Наприклад, ми можемо раціонально припускати, що «Я не влаштовує їх» або «Я буду відхиляти». Знайдіть ще одну причину, щоб не закриватися. Це всі проекції, звичайно. Вони не підходять мені. Відхилити їх.
Вони не підходять мені, тому що я не звик до неї. Я не знаю, що мій досвід. У мене є щось інше. І я шукаю звичного.
Ось як працює психіка. Що таке навколишнє середовище, яке я звик жити на початку – це те, що я буду виглядати. Тому що в цьому середовищі (навіть в найгіршому) У мене є досвід виживання, який зберіг мене живим до цього дня, і в новому (навіть якщо дуже добре) Я не знаю. Невідомо моє тіло і потенційно небезпечні.
Саме тому жінки скаржаться, що вони не можуть будувати відносини і завжди вибирають деякі труднощі. І чоловіки теж хвилюють, що важко побудувати сильні стосунки з жінкою.
Як засвідчує нас Іноді я чую від клієнтів фраза – я не хочу справу з минулим, це минуле, я хочу, щоб бути краще. Як ми не розуміємо? Якщо жінка звикла до домашнього насильства, то скажемо. Я використовую, щоб думати мій тато був п'яний і п'яний. Хто обирає чоловіка, вгадайте, що? психіки знайдуть «символ» тип людини. Або – протизалежний варіант – не буде пити на всіх і не доторкнутися до нього руками, але «рапі» він у більш витонченій формі. . й
Або якщо жінка звикла до потужної і строгої матері. Які люди будуть шукати? Право, те ж. Хоча, вони можуть здаватися в першу чергу, але в їх суть вони будуть схожими.
(Б)
Ось як працює передача.Якщо відносини з батьками не свідомі, не будуються, у них є багато напруги і тривожності, а відносини — будь-які — у дорослому житті обов’язково будуть тягарні з передачею, і так складним. Для цього переказу будуть обрані кандидати «неприйнятні».
До речі, людина несвідомо спровокує ситуації, щоб цей образ переніс «роботи» за програмою. Як? Добре вогнетривке сприйняття реальності. Здавалося б, що чоловік не хоче робити що-небудь до неї, і вона вже думала, що він приниження її. Вона використовується для приниження, вона бачить їх всюди. І партнер, як правило, починає грати в цю гру, будується в запропонований сценарій. Ах, ви бачите приниження - так на вас, приниження. Це все. Немає нічого іншого, щоб зробити, нічого більше не будувати відносини. Це буде нудно. й
Як змінити сценарій життя Чому ми часто говоримо про цікавість і інтерес до іншої людини в гестольній терапії? Тому що це досвід, які дають нам трохи розуміння власних проекцій та портативних процесів. Якщо не існує інтересу до іншого, кожен другий раз, і є який-небудь апріорі «кнолин» про інші, то це не відносини, але зустріч «переносів». Тобто вся багатогранність реальної людини знижується на одне просте зображення, з яким однакова гра грає нескінченно. І як правило, ігри дуже прості, один або два або три дії.
Щоб подивитися «з-під переказу», сумнівайтеся, здогадатися про інші, допомагає показати свою власну цікавість і інтерес.Коли я розумію, що я можу зробити припущення про когось іншого, я штовхав мої припущення трохи і стати дійсно зацікавленим у цьому чоловіка або жінці. Я маю на увазі, я знову запитую. Я запитав. Я чекаю, якщо я отримав це право. Тільки тоді ми бачимо реальну іншу.
І це робота у відносинах, щоб побачити не тільки свої проекції та перекази.Якщо передача “заряджається” – є багато нерозчинних проблем з нею – з матір’ю, наприклад, або батьком, братом, бабусям, то психіки будуть прагнути вирішувати ці проблеми. Ось як формуються сценарії. Ми прагнемо до виконання поставлених завдань. І для цього потрібно повернути старі відносини, дисфункційні, жахливі, неприємні, але повернути. Так що в них можна зробити щось нове.
І повернутися, ми шукаємо подібних людей. І ми граємо подібні сценарії. . й
Цікаво: Лист випуску: спосіб зрозуміти причини життєвих ситуаційЗакон про залучення людей та подій у наших живахВи можете грати їх нескінченно один за одним і страждати від цього беззворотного циклу. Або ви можете зареєструватися на консультацію з психологом, записати договір на психотерапія і почати усвідомити: що і як мені, що і як вибрати. А потім є можливість змінити сценарій життя, змінити вибір людей в житті. Зміна "Карма" якщо вам подобається. Новини
Автор: Elena Mitina
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: elenamitina.com.ua/publications/pochemu-my-vybiraem-slozhnyh-lyudey.html