Багато людей мають уявлення про те, що якщо людина популярна (викрадена), вона стає особливістю свого персонажа.Цей вид виходить з певного ступеня несвідомої віри.Якщо я став популярним, то я дозволяв собі впевненість, стабільність, свобода дії тощо.
І ця віра проводиться на іншу людину: Він поважає таким чином, тому що він відчуває «необхідний, необхідний, затребуваний», тому він дозволяє собі «аудаї, свобода, впевненість і море до колін, і він не жертвує своїх інтересів. й
Це навпаки. По-перше, ви розвиваєте навички довіри, стабільності, вміння розуміти людей, цінувати свій час і свободу дій, і таким чином стають затребуваними. До тих, хто розвив ці навички.
Зрозуміло, що якщо людина не знає, як зберегти його межі.Він не знає, як структурувати своє життя таким чином, що він має більше ресурсів, ніж він витрачає їх, якщо він не знає, як освоювати життя для себе, залежить від інших думок людей і хоче бути хорошим для всіх,
Придбання таких навичок стає майже дивним для нього.Він може лише пояснити себе неприпустимістю і неприпустимістю тих, хто має такі навички.
Така людина надзвичайно незграбна, не має достатньої особистої енергії, щоб зберегти величезну кількість різних тонких чинників у його увагу, погано орієнтована на навколишнє середовище і тому неефективне в його особистому і професійному житті.
І якщо він не ефективний, то він не затребуваний. Якщо людина працює над собою, то незабаром або пізніше опанує ці навички в свою чергу в різних сферах життя. Деякі формують першу стійкість в особистих відносинах, а потім розвивають професійні навички, в той час як інші, навпаки, розвивати як професіонали, а потім розвивати стійкість і чіткість в особистих відносинах.
Багато аспіруючих психологів, які не володіють такими навичками, описують таку особистість, як наркозаспокійлива, проекція власної невибагливої потреби для її визнання. Якщо це просто прагматичний розвиток, допомагаючи їм більше свободи самоактуалізації і більше ресурсів для нього. Сама мета «з'єднання зірки» для такої людини відсутня, її актуальність – це просто побічний ефект реалізації.
Чому я думаю, що
Розвиток мудрості і здатності жити в високих коливань вимагає соціального виконання.Перш за все, бо
Соціальне виконання передбачає розвиток великої кількості різних навичок, які значно поглиблюють і рефінують сприйняття.По-друге, тому що
Необхідність суспільного визнання та суспільних навичок, що виштовхуються в підвал свідомості, просто не дозволить переходити до розвитку вашої душі.Як постійно підняти свідомість у вигляді гордості і заздрості, але не будучи свідомим, буде продано на інших.
Найкращий спосіб позбутися від такої спокуси просто зробити все у вашій потужності, щоб задовольнити ці потреби в соціально прийнятному варіанті. Не буде перешкод для духовного розвитку. Ви не повинні «боротися з гордістю».
Автор: Ніна Рубштейн
English, Українська, Français...