Не існує. . й

Минуле, що не існує. . йЯ використовую для того, щоб бути дуже, як І тоді я зрозумів, що не можна боятися того, що немає.

Мануфактура раптом клацає рукою. Ми витримуємо дорогу і чекаємо на зелене світло. Це холодне, сухе, але я одягаю тепле взуття. Я не впевнений, що йде. «Ви бачите, що будинок по стовпу? Ось минулого разу я побачила мою матір'ю, не дивлю мене в очах. "Ш...," Я намагаюся запитати. "Я просто пішов." Мануель відкидає свою руку навіть туго, і раптом я пам'ятаю.

С ***

Марш лебідь сніг мусить через місто. Бути, бетонні стіни, розмиті рукописні оголошення. Це стає темним. Ме і Леська, в куртках три розміри більше, проходячи по вулиці. Хтось лежачи на куті, кашельні хрящі. Яскраве дерево, що нагадує свою руку. Я шукаю. "Чому ваш батько", - сказала вона. "Будь ласка, дайте." Я чую його кашель і списання. Дірт навколо. Шукаю на Леській, очі скляної сталі. Вона не дивиться на мене, вона каже, "Плаза, просто нехай пройде." Ми тринадцять років, березень через, я щільно зчеплення Лескін тонкої долоні з тріщинами, грубою шкірою, я кисть ніколи не пустити її йти, ми просто проходимо.

Ми збираємо люльку каналізаційної застібки залізними сходами. Він пахне там, але це тепле. Овальний номер з пучоком старих ковдр. "Ком на, не дрейф, синус," гарбуз захоплює мене талією з міцними руками і допомагає знизитися. Його голова є великим і розумним - так він гарбуз, і руки завжди сині, навіть влітку - прізвисько вкорінився миттєво. Я сидю на ковдрах. Пити пиво навколо. Він смакує страшні, але я соромлюся її визнати. Ми не п'яні, але ми сидимо. "Що ви зносите? Нормальне довге волосся було, каже Карась. Lera посмішка, мама сказав, що я мав довге волосся, як відьма. Вона сказала мені, щоб вирізати волосся, тому я порізати волосся." "Ваша мама як відьма." Вимкніть. Що краще? Ви завершите в'язниці. - "Ви сказали вам, що?" - Карп проціджує. - Кожен каже. Всі викладачі говорять. А- і мій мама сказав теж."

Прокидати пластикову пляшку в стіну і в другому летить на вулицю. Хто знає, що він любить Lera. Кожен знає про маму Леркіна. Кожен знає все. Але вони не є.

С ***

Я збираюся в приміщення. Я зняв свої черевики і кладаю їх на батарейку своїми носками. Пальці на ногах запікають, якби вони натирають гарячими вугіллями. Я хочу ставити. Заморожені до смерті, відрізати їх прямо? Leska коментує: «Ола, гра Moonlight Sonata». Вона сидить на фортепіано і починає грати. Leska має фіолетовий синус на її щік. Вона сидить поруч зі мною і тримає руку щільно.

С ***

Зелений світло. Мануель і я переправляю дорогу.

Ми не несемо відповідальності за слова та дії інших. Ми не обираємо свого дитинства, ми не обираємо зраду і знежирення людей навколо нас. Вирішуйте, що ми розповімо. Ми не можемо вибрати те, що вони будуть. Відповідальність Це їх вибір.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Я замовляю латте. У мене є найсвіжіші черевики світу. Я більше не хочу приховати мої друзі в підвалах і прогулянках. Головна не де ви народилися, але де ви любили. Ми породжуємо в різних обставинах і, як ми виростимо, ми повинні будувати власний будинок.

Будинки не народжуються, можна тільки побудувати будинок. Будинок ми не даємо нікому.

Але на старому, не можна будувати міцні опори.

Щоб побудувати свій будинок (всередині і з-за кордону), ви повинні спочатку пустити свій минулий. Ви можете побудувати будинок в будь-якій точці світу. Bye. Товари.

Мануель нехай підійшов з руки, подивився на мене і посміхався. Видання

Автор: Тамріко Шолі

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: splash.project-splash.com/posts/proshlogo-bolshe-net/13313374da1

Категории

Смотрите также

Новое и интересное