Люди, чому ви лежите весь час?

Чому так багато хто з вас намагається довести, що ви досконалі? Ну, наприклад, вони пишуться в коментарях (поштах), які знають, як відреагувати мудро і спокійно, щоб зрадити / треасон / ірденість. Або це один штрих вій заохочує чоловіків бігти до магазину для кілець / виконувати будь-які подвиги. Або кожен день в барі на 10 хвилин.

Або це здорове харчування. Або що вони шукають людину, яка не піклується про те, що зовнішній вигляд, головне, що душа, і вони не потрібні всім цим ручним і красивим дівчатам. Або що будинок є дизайнерським замовленням.

Або що талія тонше / ніс менший / ніжки довше. Або природа сексуальної кішки. Або що ви читаєте всі Толстої / дивилися всі фільми Bertolucci / процитувати Бродський серцем. Або що ви натягуєте залози в тренажерному залі, готові кинути світ на ноги, одногамний до кістки. Що таке?

浜у 涓 蹇

Я іноді читаю тексти і здається, що світ довгий був збережений, кожен знає і практики все. А потім я відчинив поштовий офіс і є десятки, сотні людей, які лікують про те, що вони покатають свого чоловіка, але страх майбутнього перешкоджає їх відходу, що вони не мали сексу більше року, що вони були покинутими і вони знаходяться на емоційному дні, що вони люблять смаження так багато, що Толстий занадто складний, що він не піклується про душу, а швидше за все, ви хочете її бути присутніми виключно в красивій оболонці, що вона ще раз загибла, що вона знову боїться відправити резюме на ту ж компанію, і що в домашніх умовах є завершальними...

Реальність відрізняється, і кожен знає його.

У нас є заслуги. І слави, теж. Після того, як ми керуємо відгуками круто, побороти страх, знайти баланс у спорті та їжі, закінчити читання Достоєвського. Але іноді ми йдемо на пекло, і ми отримуємо жир, ми кричить, ми отримуємо ганчірку, ми кидаємо все вгору, ми не знаємо, де вихід є. І ось. Як звичайна людина нормальна.

Іноді вони говорять мені, «Тамріко, іноді ви читаєте текст і це так розумно, тому класно. І іноді ви розміщуєте щось, що робить ваше волосся на кінці з цією нечутливою, і ви думаєте, що ви дійсно жахливо завершені. Це. Це правда.

На тиждень я надію, двічі більше романтики в мереживній сукні, ще один день є найсмішнішим і найлегшим людиною в hipster oversize, і тільки два дні на тиждень я дійсно розумний. Так само, як і раніше.

Я їсть обсмаження з майонезом і овочевою рагою. Я пишу як ромашку, так і ягерместер з пивом. Я господиня з хлібними крихтами прямо в ліжку, і сексуальна річ в тісній сукні і діорної помада. Я не мухую з хлопцями і завантаживши їх з останнього читання з Jacques Lacan (гальф думаю, що він французький актор).

Я надихаю з моїм письмом і діями, і хочу, щоб стріляти себе. Я купую собі ідеальний кашеміровий светр, найдорожчий в магазині, а потім їсти турецький донор з часниковим соусом на 3 євро прямо на поїзді, а салат падає прямо на ляпас.

р.

浜у 涓 蹇

Я тримую свою дистанцію з людиною, а потім як розбити, і як летіти, щоб зустрітися з ним, себе, спочатку зламав голову. Я досягаю багато речей, а потім в даний момент я знищив все себе через, наприклад, різкий зсув слабкості і стану «пористості».

Вона використовується для мене ссать. Я сказав собі: «Тамріко, якщо ви одягнете дорогий одяг, поважайте відповідно. Очікується. Як мінімум не їсти на поїзді, наприклад. Або як це: Тамріко, зняти, що страшний светр, це великий на вас, ви не можете побачити груди взагалі. Пам'ятайте, коли ви любите суворе червоне плаття і взуття? І з тонкими стрілками в очах? Все дивиться на тебе і бліхається з вами. Чи не ви завжди будете виглядати так? Вимкніть, що хрусткий светр і шаббі взуття !!! Ви не можете продавати слон!

Або як це: Не отримайте божевільний в цьому хлопецьі, візьміть Zen, кладемо на це червоне плаття і перейдіть на іншу дату. Ти розумна і самодостатня жінка, і я оберігаю себе в ковдрі, як лаваш, і я сердитися, лютий, нехай я її знищити. Я не ідеальний. Іноді нестерпним, але в цьому пості я критикую і засудити.

Тексти пісень, а це означає: Але тепер це все, звичайно, для мене. Я не люблю всіх назавжди. Я не знаю, як керувати людьми, їсти виключно здорову їжу, вправа завжди завжди виглядати сексуально і читати тільки класики.

Щоб бути вільним, не бути мудрим. Щоб бути безкоштовним, щоб дозволити собі відчувати себе прямо зараз. Я не повинен бути окремо. Я можу бути різним. Залежно від настрою і обставин.

Ліз Гілберт. Краща порада мого життя

Заздрити мій ресурс.

Ви можете, але чому показати ваші різні, не завжди кращі сторони? Звичайно, це не потрібно робити. Не намагайтеся довести до інших, які ви завжди ідеальні.

Тому, перш за все, це не так.

І, по-друге, абсолютно ніхто не потребує.

Автор: Тамріко Шолі

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: splash.project-splash.com/posts/lyudi-zachem-vyvse-vremya-vrete/j22542a34hb