Що, якщо мій аномалій життя нормальний?

Право чи щасливе життя?Я був шість років, коли я вперше почув батьківську розмову про Тітка Оксани. Вона була веселою, красива і легко одягнена, я любила її дуже багато. Але її батьки відчували себе Бо вона не мала сім'ї. Пізніше я дізнався, що Оксана мала аборт на шістнадцятому і не могла б мати більше дітей. Вона одружена двічі, але двічі її шлюб закінчився розлученням. Третя людина, яка впала в любов з її несвідомо, після пари років відносин, загинула в автомобільну аварію. Про те, щоб одружитися і прийняти дитину. Багато років тому. Тітка Оксани давно перетворилася в сірий самотній бабуся, ретірингова медсестра, яка кожен раз вона зустрічає мене про те, як вона постраждала від усього життя, оскільки вона не могла влаштовувати її життя.

Тітка Katya змащена красиво. Коли вона подарувала їй першу дитину, вона була пропонувала проект за кордоном. «Що таке професії? Ви походите по всьому світу? З дитиною? Що таке чоловік? Він чув з усіх куточків. Тим не менш, Катя сама розуміла. Сім'я є більш важливим, і ви не можете розбити. Сьогодні вона є шістдесят дев'ять років, її чоловік вже давно загинув, і її діти і онуки живуть за кордоном. "Я жертвував своє життя сім'ї, але це було право зробити, - говорить спокійно, поливаючи квіти на ній підвіконня.

Мої батьки розповіли мене з дитинства, «Ви повинні зробити своє життя правильно». Я був визначений: ми повинні, щоб ми влаштували. Як дочка грузинської та української, вона повинна будувати перманентну гніздо і почати родину під «право влаштувати життя». На дев'ятнадцять я хотів нічого більше, ніж дати народження м'яких підборів. У той же час я почав активно розглянути варіанти купівлі житла і детально уявляв, що буде інтер'єр.Чоловік під цим, теж, чесно прагнув. Я не шукав швидко і швидко. Шлюб, період. А потім...

Тоді я постраждав від того, що я не можу правильно влаштувати своє життя. Вузькі роки простяглися. Я пішов з місця, щоб розмістити ("і де мій гніздо нарешті?", замість знайомств, інтерв'ю та написання нескінченних оповідань-книжок, всі мої стосунки були яскравими, але короткими. Без дому, без розкладу, без звичайного гендерного розподілу ролей, без класичних завочень і неординарної жіночої мудрості. «Діти народжуються без чоловіка. Я допоможе. І на кого ви народилися, почали розім'яти мами, які вступили в активну фазу «бабуся». Я соромився її. Не вдалося зробити свою роботу. Моє життя було божевільним. Так само, як Тітка Оксана та Катя. І я стикався з однаковою долею. А потім...

Тоді я зустрівся з нею. Її ім'я Каріна. вона 31 років і божевільний. Вона також пише статті, і всі вона повинна зробити це ноутбуком і хорошим інтернетом. Вона має хороший дохід, тому вона просуває світ і живе в різних країнах протягом декількох років. «Дякую за те, щоб зупинитися в будь-якому місці і почати будинок, відносини, діти?» Ноп. Я не бачив багато країн, я не зустрівся так багато людей. Я не хочу брати участь у питаннях громадянства, щоб довести до іншої країни, щоб інтегруватися в цю культуру. Я люблю новий. Я люблю цей спосіб життя, вона відповів. Я наполягає.Хто говорить, що у мене є класична родина? Не можу я зустрітися з кочовиком, як це і жити щасливе життя з ним без клацань? ?

А потім вдарив мене.

Я захоплюю класичної сім'ї жінки. Я завжди хотів бути так само, як вони. Я завжди сказав мені, що я люблю готувати. Але я не люблю готувати. Я можу, але я не можу. Я спробував жити в одній квартирі протягом двох років. Я навіть зробив нові шпалери і купив диван. Але я завжди був намальований на нове місце. Я спробував бути романтичною дівчиною, слабкою дівчиною, їстівною дівчиною, до точки бути stupid. Але я не романтичний, я не слабкий, я не наївний або приступний. Я думав, що я був молодшим, що в мене занадто багато маскуліну. Але чоловіки приваблюють до мене, тому все дрібно. Так я просто така жінка. Я отримую літери з усього світу, і вона виходить, є багато людей, таких як мене. І не виходив зараз, це завжди, тепер ви можете говорити про це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Що робити, якщо Оксани добровільно в Африці і врятували життя сотень дітей? Що робити, якщо Аун Катя зробив прорив у мистецтві і зараз жив активний творчий життя з дітьми?Що робити, якщо ми не спробували жити в нашому житті?

Я нарешті зрозумів, що мені не потрібно чоловіка. Хочу стати партнером. Досить буквально. Я не хочу бути чоловіком, я хочу бути чоловіком. Не потрібно мати один одного гніздо разом і вечеря-розривок. У мене є багато роботи, які я обожнюю, і я не можу пообіцяти, що я буду час готувати, робити інтер'єри і мати філософські розмови каміном. Але я не зажадав її в поверненні. Я хочу, щоб діти, але я не впевнений, що я можу дати їм весь час, що я можу дати свою роботу для них. Я полюблю їх усім серцем, але по-різному. Тексти пісень, а це означає: І це завжди був випадок всередині мене, і я був так багато, що моє життя так неправильно.

Але що якщо класична родина вбиває свою радість і пристрасть до життя? Що робити, якщо бажання писати книги? Що, якщо, оточений постійними чотири-всіх стін, я почав деградувати? Хто, навпаки, він розкриває і надихає, але що якщо є інші правила для мене?Що, якщо мій божевільний життя насправді нормальний? Що робити

Кожна жінка сьогодні має безліч варіантів життя щасливого життя?

Автор: Тамріко Шолі

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!

Джерело: //project-splash.com/posts/chto-esli-nonormalnaya-zhizn-normalna/hjd6j0cg90