299
Нехай йти ...
Для того, щоб не зупинитися, але не робити щось для кого-небудь.
Для того, щоб звільнити себе від одного сусіда на стіну, але це означає визнання права іншої особи, щоб зробити самостійне рішення (допомогти помилитися).
Щоб не потрапити в шкідливі звички. Це дозволяє іншим особам бачити і відчувати результати своїх неправомірних рішень.
Для того, щоб перейти до оголошення “Я не омніпотент,” і часто результат не до мене.
Для того, щоб піти, щоб зупинити спробу змінити інший, щоб зупинити блювоту його. Всі енергії повинні бути присвячені поліпшенню ваших звичок і відповіді.
Для того, щоб поспілкуватися з кимось не до...
Для того, щоб почати підтримувати.
Для того, щоб піти не судити, але щоб дати іншому бути як він.
Щоб не захочеться бути в центрі всіх подій коханої людини, щоб залишити йому місце для роботи над власним життям.
Щоб не забути труднощів обличчя.
Щоб не відхиляти, але бути відкритим.
Для того, щоб почати вивчати ваші недоліки і переваги.
Вас цікавить.
Бог говорить про нас мовою наших почуттів.
Люди, які живуть
Для того, щоб зробити все, що відповідає вашим побажанням, але прийняти день життя, як це, показати справжню турботу про вашу особистість.
Для того, щоб зробити зусилля сьогодні, щоб поліпшити завтра.
Для того, щоб піти, щоб побоюватися менше, але довірити і любити більше.
Нехай йти...Видання
Автор: Людмила Жиглова
Джерело: osokina.com.ua/%D0%BE%D1%82%D0%BF%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D1%8C-%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%82%D0%BE/
Для того, щоб звільнити себе від одного сусіда на стіну, але це означає визнання права іншої особи, щоб зробити самостійне рішення (допомогти помилитися).
Щоб не потрапити в шкідливі звички. Це дозволяє іншим особам бачити і відчувати результати своїх неправомірних рішень.
Для того, щоб перейти до оголошення “Я не омніпотент,” і часто результат не до мене.
Для того, щоб піти, щоб зупинити спробу змінити інший, щоб зупинити блювоту його. Всі енергії повинні бути присвячені поліпшенню ваших звичок і відповіді.
Для того, щоб поспілкуватися з кимось не до...
Для того, щоб почати підтримувати.
Для того, щоб піти не судити, але щоб дати іншому бути як він.
Щоб не захочеться бути в центрі всіх подій коханої людини, щоб залишити йому місце для роботи над власним життям.
Щоб не забути труднощів обличчя.
Щоб не відхиляти, але бути відкритим.
Для того, щоб почати вивчати ваші недоліки і переваги.
Вас цікавить.
Бог говорить про нас мовою наших почуттів.
Люди, які живуть
Для того, щоб зробити все, що відповідає вашим побажанням, але прийняти день життя, як це, показати справжню турботу про вашу особистість.
Для того, щоб зробити зусилля сьогодні, щоб поліпшити завтра.
Для того, щоб піти, щоб побоюватися менше, але довірити і любити більше.
Нехай йти...Видання
Автор: Людмила Жиглова
Джерело: osokina.com.ua/%D0%BE%D1%82%D0%BF%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D1%8C-%D1%8D%D1%8D%D1%8D%D1%82%D0%BE/