Що ми називаємо любов, в самому питанні самопізності і дитинства

Р

Я радий, що я вирощував, щоб зрозуміти, що сенс любові не впаде в любов з цією людиною. Але ми звикли до бажаного мислення і романтичного мислення. Подавати ваші солодкі пороги від витонченої сторони.

Коли ви хочете торкнутися, піклується, збуджена, стискається, це пристрасть.

Коли ви хочете, щоб ви були в курсі, вирішили ваші проблеми, давали вам подарунки, надані вам - це немовлята.

Коли ви хочете бути пристрасно любили, щоб жити без вас не вдалося, поділитись з вами весь час і покласти все інше на фоні – це самопізнання.

Коли ви хочете мати дитину з конкретною людиною, це біологія.

Коли ви хочете, щоб він запропонував вам терміново, вона погоджується стати дружиною - це залежність від громадської думки.

Коли ви любите, ви не хочете нічого. Ви просто любите його.

Ви прогуляєтеся по квартирі, кистіть зуби, надсилайте робочі листи, купуйте хліб, пийте чай, зателефонуйте мамі і полюбите, що людина одночасно. Він може бути будь-яким і з кимось в цей час. Він не може знати, що ви любите його. Продовжуємо виникати різні проблеми, життєві потоки як звичайні, але все одно ви посміхнете.

Так, це не практична, ірраціональна і дивна. Але це те, що любов. Все інше - людська пристрасть.

Ви можете будувати відносини, не любити. Ви можете боротися за життя дитини, перше місце в змаганнях або ваших правах, але не за любов. Ви можете очікувати відповідальності за слова та заперечення, чесність або розуміння, але не любов. Любов не має практичного ефекту. Ви просто повинні дізнатися, що це таке, а потім все буде впадати в місце.

Любов - це просто приємне тепло всередині вашого тіла. І це найкращий я коли-небудь відчував.

Автор: Тамріко Шолі