Розумний і хороший, stupid і поганий я

Я пішов. нуль-клас5 років і два місяці, вісім місяців після смерті батька.

Моя вчителька була Міс Неронович. Він мав дивний, смачний запах. Вона була молодою і досить красивою, з високими світлими волоссями, носила короткі спідниці яскравих кольорів і мала найбільш дружню посмішку і найсвіжіших поглядів явним. Я кохав її з самого першого разу я зустрів її, коли мій мама взяв мене до свого класу, щоб зустрітися з нею, і Мс. Нероновікух показав мені налаштування.

Мами недавно почали їсти знову і припинили носіння домашнього пальто в усі вихідні Я пам'ятаю дуже добре, як вона вчила мене, як сказати «Міс Неро-но-віч» перед цією спеціальною нарадою і сказав мені, що прекрасна жінка вона була і як пощастило я був в спеціальному класі, який стане родиною моєї школи.

Це була 1973, і наша місцева школа вирішила спробувати новий клас сімейної групи. Моя мама сказала, що Міс Нероновіч хотів би зустріти мене.

Учні різного віку, від дошкільного до третього класу, ми сіли на стілах разом, і ми, діти, можуть попросити старших дітей, щоб допомогти при необхідності. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. А коли ми не робили це, або, навпаки, закінчили завдання, ми пішли розповісти про це Міс Неронович, і вона обговорювала все з нами в приватній, пояснили, що ми не знали, або допомогли з чимось складним.

До цього дня, коли я закриваю очі, я можу легко пам'ятати з нею, поки мій блокнот лежав на її ляпасі. Вона захопила мене своїми руками, і наші солом'яні голови зігнути аміково над моїм кресленням, як вона красиво захопила її з оповіданням я диктував.

Найважче, що на мій перший день школи був страшний захід, який називається зміною. Я яскраво пам'ятаю паніку я відчув, коли ми були зняті зовні без Міс Нероновіку.

На щастя, я був один за короткий час, і пан Сірал прийшов до моєї допомоги. Він був головним і прогулявся по шкільному дворику під час перезавантаження. На перший день в школі побачила мене і подовжила свою руку, щоб разом ходити. Я не пам'ятаю, що ми говорили про те, чи сказав він що-небудь мені, але я назавжди захопив свою велику теплою рукою, яка тримає шахту під час ходьби. Я не пам'ятаю його, щоб грати з іншими дітьми або попросити мене не заважати, тому що він був зайнятий або тому що хтось інший хотів би поговорити з ним. Все, що я можу пам'ятати, що ми ходимо з ним щодня, і я був захищений ним. Зеро клас був схожий на сні, красиву сні.

Перший клас. Це був тим самим через сімейну групу. Проживаю у Місі Нероновіку, тільки зараз в повному обсязі, тому я зустрілася з паном Greyall на обід.

Тепер я мав допомогти дошкільникам, які були трохи страшними і не завжди знають, що робити. Після того, як я почав грати в шкільний дворик іноді, тому що старші діти навчали мене стрибати в класики, стрибати мотузку і плести "котячий свічник". Я згадую, як третій-градер, Ірен, занемовля маленького хлопчика з дразненням мене маленькими вухами. Ірен сказав мені, щоб викликати її, коли хлопець знову почав дразнути, а потім вона принесе в деяких вирощених.

На зустрічі в кінці року пан Сірал оголосив про те, що він був відступним і розповів про те, що він пропустив участь у нашій початковій школі Джона Норку. Включаючи «Друга прогулянка з маленькою Pammy». Я знав, що я був особливим, і що він запам'ятався мені.

Мої ярлики для нуль і першого класу були чудовими. Я був розумним і хорошим, прикрасою будь-якого класу.

Другий клас. Ми переїхали на кращий район, з східного Ванкувера в Керрісдейл.

Моя школа була названа кращою школи. Моя мама була настільки щасливою, щоб перемістити її маленькою родиною (друга сестра і мене) від місця глибокого сорбу і радіти, що вона може дати нам щось "кращий" ніж трохи рожевий будинок на 29 поверсі.

Нова школа була звичайною, не вписана до нових трендів, таких як «сімейні групи». Здавалося б зрозуміти, що я прийшов з школи з нестандартним підходом і не знаю правила «нормального» класу. Звичайно, ніхто не попередив мене, що це не очікувалося.

• Я не знаю, що діти не могли говорити один одному.
  • Я не знаю, що ви не могли б попросити вашого сусіда за допомогою - це зрада.
  • Я не знаю, що я мав підняти свою руку і попросити дозвіл, якщо я мав отримати серветку.
  • Я не знаю, що ви не змогли просто стояти і піти в вікно, щоб подивитися малину на траві.
  • Або підійдіть до вчителя, щоб показати мені свою роботу, так що він може дати мені свою думку або допомогти мені.

Я не знаю.

Я не знаю про математику. У нашій сімейній групі діти мали освоїти набір здібностей до кінця третього класу. Ми повинні зробити принаймні два завдання на кожному сайті в день, після чого ми можемо зробити все в найцікавішому розділі.

Я любив читання, письмо і роблю музику, і я привернув до гардеробної кімнати і площі з великими модулями, тому я часто провів час.

Я зробив хороший прогрес у читання і письмі, але в математикі я ще на стадії роботи з підзвітним матеріалом. Я міг розраховувати, мабуть, 20; я міг вирішити всі геометричні головоломки; я можу сортувати намистини за своїми характеристиками і нанизувати їх в певному порядку; я можу сортувати палички Кишинів по довжині, і це де закінчився мої математичні знання.

У моєї старшої школи все одно не турбувався, бо це було подумало, що у мене було ще два роки. Я не розумію, що навчання може бути «лівою». й

Я не хочу писати своє ім'я) на перший день школи, здавалося б, тільки одне: ловити мене. Вона була перед класом і поговорила нам під час написання завдань на чорному борту. Я міг читати, але те, що вона була нецензурою: вона здавалася як пастка. Вона писав лінії чисел, як це:

4+6=
3+2=
1+1=
8+5=

І запитав нам, що відповіді будуть. Я знав цифри, але які ці дивні ознаки? Я знаю, що це був якийсь код – цифри, які взаємодіють один з одним певним чином, але я не можу дізнатися логіку.

Через кілька хвилин я зрозумів, що інші діти знають код. І я пам'ятаю, коли я зрозумів, що тільки я не знаю, що робити, і я не можу запитати про допомогу, а потім мої вуха були непристойними і мої очі більше не хвилювалися, що вони побачили.

Коли я називався, я спробував випадково ім'я перших чисел, які прийшли до мого розуму, але ніколи не потрапив.

У мене є пара годин, щоб реалізувати, як stupid я був, і пара днів, щоб зрозуміти, наскільки погано я був.

Я був так поганий і ступінчастий, мій вчитель мене не хотів. Я завжди був в тому, що я не стежить за правилами. Я спробував вгадати їх — але, хто знав, що ви повинні попросити дозвіл читати книгу з бібліотеки або заточувати олівцем для роботи?

Я захопив уроки. Я був в спеціальній групі читання (і я думав, що це було для пума і поганий, але шукаю назад, я розумію, що тільки добре прочитали дітей були вибрані), і ми могли піти в окремий клас два-три рази на тиждень. Пройшов через бібліотеку. Одного разу ми звернулися до класу, і я був гіршим і гіршим у думці про те, що треба бути з цим вчителям знову.

Я був в кінці групи, і як ми проходимо через бібліотеку, я раптом зрозумів, що я ховався за книжковими полицями, поки всі інші залишились. Моє серце було розтирання, але цікава книга з'явилася перед очима. Це була книга про дітей, які знайшли секретний світ. Я проживаю в бібліотеці і читаю його до обіду, і ніхто навіть не помітив, так що я не хотів би поговорити з моїм улюбленим вчительом.

Я не знав, що я не можу, але я не можу протистояти. Через кілька днів я зробив це знову, тепер навмисно. На жаль, хтось прийшов і знайшов мене, а потім я потрапив до чіти і пропустити клас.

Не можна подбати про мене в шкільному дворі, і всі маленькі дівчата стали друзями протягом останніх двох років. Ще одна нова дівчинка Юлі. Вона була смішна розмова, оскільки вона прийшла з Австралії і вона була поганою. Юлі було постійно в проблемах, і вона була навіть відправлена, щоб поговорити з головним. Вона запитала мене, щоб друзі, і я сказав так, але я намагався бути друзями з хорошими дівчатами теж. На обіді вони сказали мені, щоб зробити вибір між Джулі і ними, але Джулі вже мій друг, тому я мав би вибрати її, щоб уникнути, що це означає.

Юлі колись сказав: «Діти на траві!» До школи, де ми не змогли бігти, це красива трава, не дитячий майданчик. Я знаю, що і я нагадав Джулі, що ми не повинні зробити це, але вона сказала, якщо я був її реальний друг, я пішов з нею, і я хотів бути гарним другом, тому вона сказала так.

Ми танцювали на траві, і нам було багато веселощів, і коли Джулі підняли її спідницю в танці, я зробив той же. Ми відправили в директорію. Моя мама займалася часом і готувала на неї майбутній весілля за кілька місяців. Я хотів би розчарувати мами і руйнувати її передвесілля щастя, якщо вона дізналася, що я зробив, так що цей час основний не сказав їй, але якщо я зробив щось, що знову, вона розповість її. Я мав тримати цей секрет від моєї матері.

Карта мого другого класу була далеко від пишної.

Вже літо мій мама одружився, і ми переїхали в фантастичний великий будинок, і мені довелося знову піти в іншу школу. Складання. Третій класІ зустрівся з пансом. Вона була дуже суворою і не дозволяла будь-якій углості.І вона любила мене. Тексти пісень, а це означає: Люблю мене прямо зараз. Я вгадав її в очах, коли вона зустрічала мене в двері і підібрала мене до класу.

Перший тиждень подарував нам математичний тест, відреставрований на мімографі. По закінченню другого класу я нарешті розумію, що плюс і мінус означався, але я ніколи не бачив дивідуючий знак. Діти в новій школі дізналися поділ у другому класі, але в стару школу ми ще не почали. Я думав, що ці маленькі крапки були, ймовірно, маіограф, і я вирішив всі проблеми, якби вони були відхилені.

У цей день панс. Тіллер прийшов до мого столу, прокинувшись, і тихо сказав тільки мені, щоб ніхто не міг чути, "Я не думаю, що ви пройшли поділ ще, але не хвилюватися, я поясню це до вас." Це дуже просто і ви зрозуміли це швидко. Я знав, що мій вчитель допоможе мені, і я не мав нічого страху.

Допомогло мені читати, коли я оброблю свою роботу і запропонував нові книги, які я хотів би.

Одного разу мій кіт пішов до школи, і я боявся піти в клас, тому що я думав, що кіт втратив і бігав по машині. Про проблему, і вона була поза, приймала її в класну кімнату, і поінформувала всіх, які ми маємо особливий гість цього ранку. Під час обіду вона взяла на себе кішка.

Я був щасливий, щоб піти в третій клас з пансом. Тіллер, перебування в одній школі і повернутися до неї в четвертому класі, незважаючи на те, що нове подружжя моєї матері не вдалося – розлучення, і ми переїхали до містечка.

Я був розумним і хорошим.

Літо до п'ятий-град Ми переїхали до Річмонда, і я знову змінив школи, але це там, де я закінчую свою історію. Я можу додати, що в кінці четвертого класу, панс. Тіллер, коли вона почувалася, дав мені свій домашній номер телефону і сказав мені, що вона буде щаслива бачити, як я робив з часу до часу. Моя мама спеціально купила мені свою власну книгу, тому я можу писати номер вчителя в таємниці, спеціальне місце.

Також цікавим є Михайло Казінік: Взяти дитячу дитину, щоб дати їм багато інформації є злочинним.

Що робити, якщо у вас є вчитель

І я подзвонив панс. Тіллер, спочатку кожна пара місяців, потім щороку або два, потім з великих випадків, як одружитися і мати мої діти.

Я був розумним і хорошим. Ось як мої викладачі побачили мене.Видання

По Памела Білий, переклад Ірини Маценко

Джерело: alpha-parenting.ru/2016/10/31/umnaya-i-horoshaya-glupaya-i-plohaya-ya/

Tags

See also

New and interesting