Ця жінка була бомбардована літерами, коли вони дізналися її реальний вік

Памела Якобс, на 52, здається «смак» в її «20-ті» і виглядає як подруга її 21-річного сина.

Жінки стверджують, що секрет своєї молоді простий: це здорове харчування, сонцезахисне та кокосове масло для всіх видів цілей.

Звичайно, це не без допомоги генетики: Pamela коментує її мати і братів також дивиться молодше, ніж вони дійсно є.

Молодий погляд, хороші гени, здоровий раціон, багато вправ і кокосового масла є постійними атрибутами її життя.

Pamela, безумовно, любить виглядати молодим, але вона не грає на її погляді.

"Я не впевнений, що я промив машину в бікіні. У вас є деякі обмеження, коли ви мати 21-річного сина. Я все-таки носить невеликі джинсові шорти в саду.

Син Памели, як його мама вдається отримати компліменти від багатьох молодших чоловіків, і навіть від своїх однолітків.

«Знаки мої друзі відмовилися вірити, що це мій син і не мій друг. й

«Це плащ, але я віддаю чоловікам подібного віку мені. й

р.

Памела допускає, що вона відчуває дивний і незручний в цій ситуації, але незважаючи на це, вона не бачить реальних недоліків, які шукають молодших років.

Кілька років тому я купив квиток до Лондона і касіра запитав для моєї студентської транспортної картки. Я сказав йому, що я не був студентом і сказав йому мій реальний вік. Він пішов і рум'яна. й

Незважаючи на свій примарний зовнішній вигляд, Mrs Jacobs, який перетворить 53 на початку наступного місяця, говорить вона починає помітити деякі ознаки старіння, такі як втому.

«Я великий вентилятор кокосового масла, я використовую його для приготування їжі, я додаю його до моєї кави, я використовую його як засіб для видалення макіяжу і волосся, так як мій мама вчив мене, і я нанесу його двічі на день, як зволожувач. й

р.

Жінка не їсть фруктів через високий вміст цукру, але говорить все інше.

Я дотримуйтесь правила 80/20: 80% здорової їжі і 20% того, що не дуже здорово.

«Я думаю, що секрет вічної молоді – посміхатися щодня. Що краще, ніж посмішка, якщо вона займає десятки років? Що сприяє найкращій молоді, що робить мене добре і дає мені впевненість. Я не ідеальний, я маю недоліки, як кожен інший, але я вдячний за те, що я маю.

Щоб виглядати молодим, Памела розробила власний спосіб життя: Дієта Памела народилася в Південній Азії і їсть зайві здорові продукти, переважно овочі та білки, такі як лосось.

Pamela loves азіатська кухня і часто готує страви з імбиром, кмином і турмеричними, полегшуючи те, що ці спеції дуже здорові.

Для сніданку - варене яйце з безглютеновим тостом або вівсяним тортами і кокосовим йогуртом з горіхами і свіжими ягодами.

Після їжі Pamela п'є скло кокосової води і завжди намагається контролювати рівень заліза, так як в цьому віці вона різко знижується.

Памела з'їдає салат, приготований в домашніх умовах вранці. Зазвичай містить суміш хребта, капусти, огірки, помідори, маслини, червоний перець, авокадо, квасоля і сауеркра. Свіжий базилік і коріандр дають салат аромату, а гарбуз і насіння соняшнику додають перфоратори.

З білкових інгредієнтів я додаю лосося, яйця або курку, а також перець какао і багато чорного перцю.

Вечеря складається з порції курки, жирної риби або бараниної стейки з «гіркою овочів» - брокколі і кабачків фаворитів.

Крім того, вона твердо напої кави, і її щоденне харчування включає в себе ручний мигдаль і свіжу селери.

Під час дня вода «Памела» приправила свіжовичавленим лаймовим соком.

Жінка йде на функціональний тренінг 1 раз на тиждень і відразу після того, як він робить фітнес-йога.

У тренажерному залі вона йде в сауну і російську баню.

«Я сидю в сауні протягом 10 хвилин, а потім поїсти льодовий душ. Навігація мене і тонує шкіру.

Щоб зберегти свою шкіру молодість, вона використовує зволожуючий захисний крем і ефірні масла. Для ремонту шкіри навколо очей і робить маски для очищення обличчя 1 раз на тиждень.

Pamela moisturizes її тіло з кокосовою олією двічі на день і каже, що вона допомагає її шкірі залишитися неймовірно м'яким.

Вона також використовує щітку для тіла, перш ніж приймати душ і воліє parabens-free shower gels.

Візьміть ванну один раз на тиждень з рожевою сіллю Хималаян. Він також використовує скраб для ніг щодня.

Веб-сайт: www.dailymail.co.uk/femail/article-3150713/52-year-old-mother-appears-twenties-reveals-stays-youthful.html