Багато жінок вважають кількість мозку, щоб бути їх основною стрункістю, але бути розумними і завжди намагаються бути правою, є найбільшою міцністю в житті жінки.
Я пам'ятаю, як я можу довести себе правильно. Чоловік, мама, друзі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми виростили на величезній швидкості, тому що я розумний. І я завжди вірно.
Це не призвело до нічого хорошого. Я не розумію, що це була ціна на мій інтелект. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Але тепер я усвідомлю, що намагається бути розумним і намагатися завжди бути правим, є найбільшою міцністю життя. Я маю на увазі, що я маю власний бізнес.
Мій чоловік періодично підкреслює, що моє бажання бути правим позбавляє його від будь-якого бажання піклуватися про мене.
Що ми робимо? Лоботомія? Зберігайте смарт? Або навчатися мудро? Я вибрав останній варіант.
Як смарт-Жіноча жінка хороша. Але краще бути мудрим!
Ось 8 життєвих ситуацій, які покажуть вам, як інтелектуальна жінка відрізняється від мудрого:
1,1 км Якщо чоловік зробив помилку
Розумна жінка, знахідка її чоловіка, сповіщає ніс. І нагадуйте, що вона попередила його про це.
А мудра жінка буде підтримувати, заохочувати, іноді попередила, що вона нічого не помітила.
2,2 км У кризовій ситуації
А розумна жінка в кризовій ситуації займе родзинки і навчить чоловіка жити правильно.
А мудра жінка дуже точно покаже йому напрямок і підтримує його в намірі піти там.
3. У Коли необхідно виготовити дитину
Розумна жінка навчить дітей математики незалежно від того, що.
А мудра жінка побачить в кожній з них особистість.
4. У Робочий колектив
Розумна жінка на роботі спробує бути краще, ніж інші, і не робити помилок. Тим не менш, більшість колег буде дуже обережним.
А мудра жінка створить атмосферу любові та тепла в команді.
5. Умань Коли ви хочете дати поради
Розумна жінка переплітає в житті своїх дорослих дітей, дасть їм неспокійні поради та рекомендації, і розповість їм, як підняти дітей.
У будь-якій ситуації діти зможуть отримати свій життєвий досвід і підтримувати їх.
6. Жнівень З моїм матері-в-правом.
А розумна жінка бореться з впливом її матері-завданням, захистить свою незалежність від батьків, і боротися з ними за своїми порадами.
А мудра жінка навчиться посміхатися, мовчить, погоджується. І це твій шлях. Любов.
7. Про нас Якщо ви хочете змінити світ
Розумна жінка хоче змінити світ, відтворити всі люди навколо неї.
А мудра жінка почне змінювати себе. І приймати інших, як вони є.
8. Думка про щастя
Розумна жінка вважає, що той, хто правий, щасливий.
Жінки мудрі знають, що той, хто щасливий.