Діти думають

Я не психолога, а наступне – це просто моє бачення. Це не теорія, я не можу захистити його, і я не читаю нічого про це, це просто здається мені.

Як діти бачать світ і що виходить з неї.

Здається мені, що коли дитина дуже молодий, весь світ такий дивний колірний візерунок для нього, картина абстракціонізму, тому що він нічого не знає, що це великий темний пляма є шафою, і він відокремлений від білого плями, стіни, і він стоїть, і відкриває, і робить шум, і це все ще.

Я думаю, що є матриця звуків і кольорів і запахів перед ними, і як вони ростуть, вони починають відокремити їх необличеними обличчями, а потім раптом вони знаходять, що обличчя і руки, які приходять до них, мами разом, а потім мами можуть залишити, і вона більша, і вона отримала пучок речей.

Я пам'ятаю момент, коли мій син почався, що я змінив, тобто вперше він відокремив одяг від мене – вказував пальця і сміхався на нові сукні. А потім раптом я усвідомив колготки і я кричав, бо мій мама раптом зникла звичних частин тіла і там були нові, а маленькі діти бояться змін, і мені довелося зняти і покласти на колготки так, щоб він зрозумів, що вони також такі окремі речі.

Все. Час починає перерватися на сон і не спати, потім день і ніч, потім на менші шматки, а загальні поняття «поїдання» поступово діляться на шматочки, і є сніданки, в яких ви їсти кашу і тости, і обіди, в яких їжа перервуться в першу, другу і третину, і так далі, поки весь світ зламається на зрозумілі шматочки Лего.

Що я говорю про? Для мене розуміння цього сприйняття робить більшість «ціна» та інших ілологічних вимог максимально чіткими.

Я думаю, що Дитина бачить ситуацію в цілому, як така повна інстаграма, картина.й Ви знаєте, як це відбувається, якщо ви пам'ятаєте своє враження, як важливі деталі! Наприклад, я пам'ятаю галобуріння коня вздовж моря, я ще пам'ятаю, і ця картина має все – і сірий колір неба, і шум бурі, і запах коняного поту, і серцебиття радості польоту і свободи. І якщо я знайшов себе в цій ситуації знову і буде запропоновано їздити на донечку замість коня? Або замість бурі, щоб зробити тепло і спокій?

Щось я думаю, що Всі маленькі ситуації для дітей набагато більш емоційно інтенсивні, ніж ми думаємо, і вони як невід'ємні і незрівняні.й І якщо це був перший раз, ми сказали малюкові, "Це ваша нова чашка", а потім це блакитна чашка, і голос моєї матері, і гордість, що він досвідчений, це був новинкою деяких цієї емоції, що він утворився в цьому відбитку. І він хоче відродити, що новість гордості, або що, що він, маленький, перший досвідчений в деякій точці з цією блакитною чашкою, і ми кажемо йому, "Що це важливо, якщо ви п'єте жовтий?" Немає! Наречена, незалежність, перше свідоме відчуття «Я пишу себе», відчуття пластичної сторони на губах, рукоятка чашки в руках, сік в ньому – все це MUST, і ми скажемо «жовтий», і скажемо «відріз».

Або час. Ось він сидить прокат авто, я кажу «прогулятися до ліжка, час сну», він шуєт «не хочу». І я, приступ, нудно поясню, що потрібно спати. Але він не розумію, він не розуміє мене, зруйнуючи щось важливе і здорове, що сталося в цьому моменті. Він каже: «не» відхиляти радість катання на машині, все це радість важкого червоного автомобіля в руках, як вона має колеса повороту на килимі, цікаво, і він перетворює їх так, і так далі, а потім мій мама прийшов і сказав: «Зупинити радість». Ні, мій мама не говорить про те, що мій мама каже, "Одно йде до ліжка", але в основному мій мама говорить, "Стоп радість". А якщо мій мама каже: «Зробимо автомобіль з вами, нехай зайдемо, він буде радий йти, бо він не любить спати, він не розуміє, що автомобіль далеко.

浜у 涓 蹇

Чи знаєте ви, скільки разів я скажу речі, перш ніж я можу подумати про це?

- Tessa, ви хочете яблуко?

- Ноп.

- Ви хочете?

- Ноп.

А потім ви розумієте, що в двох руках вона має нові пупки і яблуко не яблуко. Яблуко = не буде псуватися в руці. Так я дізнався, щоб подивитися на ці речі і сказати, "Ви можете покласти немовля в кишені і їсти, поки яблуко сидить в кишені." Я зустрілася з новим цікавим інстаграмом для неї, «Я їсть яблуко і цуценя в кишенях», вона вже очікувала це нове почуття – і кладемо її в кишеню, і відчуйте її через тканину сукні, і знаю, що він там, і думаю, як він там, як в будинку, а потім є яблуко. І вона стрибає світло для радості і каже: "Так, так!" і кладе навігацію в кишеню, і приймає яблуко, вона не хоче другого.

Чи гірше загиблого кінь на бурі?

Я навіть не можу сказати вам, скільки конфліктів не відбувся просто, тому що я спробував бачити Instagram, що дитина перебуває в і спробувати зберегти його для нього або запропонувати новий.

Всі наші найсильніші, найяскравіші спогади – радість, свобода, сила, легкість, смуток, самотність, сила, відданість, доброту, сором'язливість, щастя.

Для дитини кожна новинка опанування світу – це сильне емоції, як і сильний.

Якщо ви бачите, як живуть їхні діти у виборі чашки одного кольору або сендвічів тільки з трикутним, ви зможете дізнатися і поважати їх. І якщо ви поважаєте - ви можете вгадати, що ви не хочете піти поза, тому що під сходими минулого разу поширили веб-сайт, і не тому, що він раптом припинив любити ходити, він просто не хоче піти в минуле веб знову і випробувати це страх знову.

Також цікаві: «їстівні» і «нездатні» емоції

Щастя є побічним ефектом звичайного життя

Саме з гостей потрібно залишити, адже кожен знаходиться в сукнях, і вона сама по собі в джинсах, і потрібно вирішити проблему, як стати принцесою в джинсах, адже всі дівчата люблять принцеси, а не доросла ступеність «летять, що вам подобається трохи, буде цікаво. й

І я не хочу піти в туалет, тому що ручна сушарка робить страшний шум, не тому що я не хочу.

І я хочу вирощену виделку, тому що останній раз вона вигодовувала вирощену виделку, мама дивилася з люблячими очима і сміється. І потрібно любити очі, не виделку. Але вона ще не знає, вона ще не відокремила очі від виделки. Ось чому нам потрібна виделка.

І нам потрібно вирізати виделку.

І ми повинні дати цю виделку. Видання

Автор: Ольга Нечаєва

Джерело: www.womenfrommars.com/category/thinking-mommy-notes/