Ми піднімаємо дітей, не квіти. Урочисте життя

Всі речі приходять до кінця, але наші рідні не речі. Протидіяти дитину, батьки не можуть помітити, як обструктивити свої слова та дії для крихкого самооцінки дитини! Веб-сайт Повідомляючи історію життя, які з нами дуже заслуговують американський письменник Джек Канфілд.

Мій сусід Девід має два діти, п'ять і сім. Після того, як на подвір'ї він навчив його сім-річному сина, як обробити газонокосарку. На даний момент він показав, як повернути косарку в кінці газону, його дружину звернулися до нього з питанням.

Він вийшов, і його син прогулявся косою уздовж краю клумби, залишаючи за доріжкою збитих квітів шістдесят сантиметрів широкий!

Коли сусід повернувся і побачив, що сталося, він втратив свій темп. Він кладе багато зусиль і зусиль, щоб зробити цю клумбу на заздрість сусідів. Він вже почав підняти свій голос, але його дружину швидко підійшов до нього і сказав: «Особливості, не забудьте... ми підняли дітей, не квіти!»

Ця історія нагадувала мені, як важливо для батьків, щоб зберегти свої пріоритети в свідомості. Діти і їх самооцінка набагато важливіше, ніж будь-який об'єкт, який може зламатися або зіпсувати. Зламаний вікно, перевернута лампа і вже постраждала пластина. Квіти мертві. Я повинен пам'ятати, що ви не можете додати до списку руйнувань, поломивши дух дитини і вбити радість життя.

Кілька тижнів тому я купив костюм, і власник магазину і я розмовлявся про батьківство. Він сказав, що коли вони були з дружиною і сім-річною дочкою, дівчина перевернула склянку води під час обіду. Коли вода була протерта і її батьки не прокоментували, дівчина сказала: «Чи не подобаються іншим батькам». Більшість батьків моїх друзів не схожа на це: вони будуть жити на них і дадуть лекції про те, що бути більш уважним. Дякую за це!

Одного разу, коли я зустрівся з друзями, був схожий інцидент. Їх п'ятирічний син начинив склянку молока над обіднім столом. Мої батьки атакували хлопчика, і я збив на скло з метою. Коли я почав пояснювати, що, жила до віку сорока, я продовжував перевернути речі, хлопчика синя, а батьки, розуміючи секретне значення моїх слів, заспокоївся вниз. Як легко забути, що ми всі навчимося!

Вчений, який зробив деякі важливі медичні відкриття. Під час інтерв’ю журналіст запитав його, чому він вирішив досягти більш ніж середньої особи. Що відрізняє його від інших людей?

Вчений відповів, що на його думку, він приходить з одного уроку, який навчається матір'ю, коли він був два роки. Він спробував отримати пляшки молока з холодильника, який висить своїми руками, і його вміст затопив всю кухонну підлогу - справжній море молока!

Коли мама прийшла на кухню, замість шаутінгу, лекції, або покарання сина, вона сказала: "Діти, що дивовижні мене ви зробили!" Я ніколи не бачив такого величезного басейну молока. Ну, що робиться. Ви можете грати трохи молока, якщо ви хочете, а потім ми очищаємо його. й

Він відіграв, і після декількох хвилин його мама сказав: "Ви знаєте, після очищення бруду, вам потрібно очистити його вгору." Як ви хочете зробити це? З губкою, рушником або пензлем? Що ви віддаєте перевагу? Він вибрав губку і разом з ними знімають розливне молоко.

Тоді мама сказав: Що сталося тут невдалий експеримент, щоб провести велику молочну пляшку з двома маленькими руками. Давайте виходимо назовні, кладемо воду в пляшку і подивіться, чи є будь-який спосіб його перевозити без нього. Дитина зрозуміла, що він може тримати пляшки без крапель, якщо він взяв шию, поруч з кришкою. Який чудовий урок!

Вчений вчений пішов, щоб сказати, що це було в той момент, що він зрозумів, що не варто боятися робити помилки. Навпаки він зрозумілий, що помилки – це можливість дізнатися щось нове, що є суть наукових експериментів. Навіть якщо експеримент не виходить, ми зазвичай дізнаємось щось нове.

Ми не забуваємо, що дух наших дітей нескінченно важливіше, ніж будь-який матеріал. І коли ми пам'ятаємо, що самооцінка і любов будуть цвітати набагато красиво, ніж будь-яке клумбу.

Веб-сайт: www.livemaster.com/topic/1329911-ne-zabyvaj-my-rastim-detej-a-ne-tsvety