5 УРОКОВ, КОТОРЫЕ ПРЕПОДНОСИТ НАМ ПРИРОДА

1,1 км Першим уроком успіху ми можемо дізнатися з дерев'ян. Єя, дерево! Це називається Уроком реалістичного фокусу.

У нас є багато смартерів. Так, він збиває голову на дерево, але він дуже успішно. Він реалістичний – він не намагається розбити дерево навпіл в одному ударі, оскільки багато хто з нас хоче зробити, і він зосередився – він не збивається на дереві з усіх боків. Він зосереджується на тому ж місці, повільно рухаючись на його черв'як. Не потрібно черв'як, але змія, і ми хочемо його знайти не в щільному дереві, але тільки посипати листям на землі.

2,2 км Другий урок успіху можна дізнатися з риби. Це називається урок потоку.

Риба завжди поплавляє від струму і навпаки до популярної віри, це право. Вона не ускладнює її життя, але для того, щоб дозволити більше проходу води. Так більше їжі і кисневого купання минулого в струмку води. Це робить її життя кілька разів багатим. Ми, на відміну від риби, завжди намагаємося плавати з потоком в застійну потоку, і в результаті замість 40 років життєвого досвіду, ми отримали один-річний досвід життя 40 разів. Ми не хочемо виїхати з зони комфорту, а потім дивувати, чому було так мало можливостей для життя. Ми хочемо виграти лотерею життя без покупки лотерейного квитка.

3. У Третій урок успіху можна дізнатися з маленьких левових кульок. Цей урок успіху називається “Зберегти обличчя з кров’ю. й

Вони знають, як навчатися. Вони навчаються від старших, більш досвідчених левів. І навчаються не з підручників і розмов, але на практиці. Вони знають, що навчатися послухати, потрібно розфарбувати обличчя кров'ю. Ми боїмося отримувати наші руки брудні. Ми сидимо на наших стійках і дивимося на голий гайковий стоячи на дошці, що навчає нас ходити. Або гірше, ми закриваємо наші будинки і навчаємо себе, і коли справа доходить до нас, ми не тільки не здатні полювати, ми боїмося запахом крові.

4. У Четвертий урок успіху можна дізнатися з собаки. Це суспільство, і це називається "пробудження хвоста першим."

У 21-му столітті неважливо, що ви робите, це стосується того, що ви мотивуєте інших. І чудовий приклад тут є собака. Собачка не думають, "Перший ви доводите мене додому, живіть мене і вимити мене, а потім я даю хвіст." Собака дає свої почуття першим, а потім отримує те, що він потребує в поверненні. Вона не змушує вас дати їй щось, вона так що ви хочете зробити це самостійно.

5. Умань П'ятий урок успіху повинен навчатися змії. Урочистий урок називається "Не вуса".

«Я не маю рук або ніг, я поганий зір, я народилася в неправдивій країні, ніхто не любить мене, мої батьки не турбувалися про мене, так як я захопився». Змія робить це з тим, що вона має, і ми навіть боїмося з цією твариною. І якщо вона не схожа на те, що вона просто змінює її шкіру і красти на нечах.