Я зрізаний мій бабуся пурпурових віолетів, щоб зробити дивовижне лікування для свята 8 березня!
Я був в Австрії минулого року. Ось де вони продають.
фіалкай У Відні вони називають «Сісі Віолети» улюбленого Empress Австрії. Він виглядає красиво і романтично в склянці шампанського. Тільки тоді я не спокусив купити цю незвичайну делікатність (ціна порожнена), тепер я буду це зробити з цим рецептом.
доб.2
Редакція журналу «Ефективні квіти»
"Сайт" розповість
солодкий в будинку. Я використовую його замість солодощів або як прикраса для святкових десертів!
Традиційна традиція їсти або декорувати кондитерські вироби з цукеркових квітів народилася на Близькому Сході. Винайшов метод консервування, тобто розміщення невеликих квітів або пелюсток повністю в гарячому і товстому цукровому сиропі.
За законом осмотичного тиску цукор надходить до клітин.
квітка-петальЗмінив свій смак і структуру, але зберігають їх зовнішній вигляд. З арабських країн, мода для консервованих квітів прийшла до європейських країн. Ця делікація отримала особливу популярність у Франції, Італії та Австрії.
Але якщо перші дві країни
фіалка - це тільки солодкість і об'єкт продажу, потім в Австрії вони набувають дотик романтичної вишуканості. Як тільки улюблена делікація Empress Sisi, Єлизавета Баварії тепер є символом закоханих. Прийміть цукерки в подарунок може означати декларацію любові.
(доб. 3)
Як Sugar Violet Склад
Підготовка
- Зріжте квіти, промийте їх і дайте їм сухий. Зверніть увагу, що квіти для використання в кулінарії не повинні бути обприскані пестицидами.
- Скрипка злегка відтіняє її структуру. Якщо ви боїтеся використовувати сирий білок, можна використовувати сухий білок, альбумін або слабкий розчин глюкози. 1990Р. 2199Р.
- За допомогою щітки нанесіть білок в тонкий шар на підготовлені квіти. Квіти повинні бути пропущені з двох сторін.
- В той час як білок не сушений, посипати квіти цукром ( можна замінити цукровою пудрою) також з усіх сторін. Поставте квіти в цукор на паперовій серветці так, щоб вони добре висохнуть. Суші квіти в кімнатній температурі протягом дня.
- Зберігайте квіти ущільнені і переконайтеся, що вони не отримують вологи.
Також я пропоную дізнатися, як приготувати мариновані бутони кульбаби - аналог магазинів каперсів, не поступаються їм за смаком і фактурою. Боротьба з бур'янами в країні ніколи не дала такого смачного результату!
Р
Такі фіалки, навіть після цукрів, зберігають аромат і колір! До речі, крім фіолетових, можна використовувати їх.
панчохиНастя, ясминові суцвіття і маленькі троянди. Такі квіти їстівні, і їх зовнішній вигляд прикрасить будь-який солодкий кулінарний шедевр!