Як цукрові квіти в домашніх умовах

Я зрізаний мій бабуся пурпурових віолетів, щоб зробити дивовижне лікування для свята 8 березня!

Я був в Австрії минулого року. Ось де вони продають. фіалкай У Відні вони називають «Сісі Віолети» улюбленого Empress Австрії. Він виглядає красиво і романтично в склянці шампанського. Тільки тоді я не спокусив купити цю незвичайну делікатність (ціна порожнена), тепер я буду це зробити з цим рецептом.

доб.2

Редакція журналу «Ефективні квіти» "Сайт" розповість солодкий в будинку. Я використовую його замість солодощів або як прикраса для святкових десертів!

Традиційна традиція їсти або декорувати кондитерські вироби з цукеркових квітів народилася на Близькому Сході. Винайшов метод консервування, тобто розміщення невеликих квітів або пелюсток повністю в гарячому і товстому цукровому сиропі.

За законом осмотичного тиску цукор надходить до клітин. квітка-петальЗмінив свій смак і структуру, але зберігають їх зовнішній вигляд. З арабських країн, мода для консервованих квітів прийшла до європейських країн. Ця делікація отримала особливу популярність у Франції, Італії та Австрії.

Але якщо перші дві країни фіалка - це тільки солодкість і об'єкт продажу, потім в Австрії вони набувають дотик романтичної вишуканості. Як тільки улюблена делікація Empress Sisi, Єлизавета Баварії тепер є символом закоханих. Прийміть цукерки в подарунок може означати декларацію любові.

(доб. 3)

Як Sugar Violet Склад
  • свіжа
  • білок
  • цукор
  • кицька

Підготовка
  1. Зріжте квіти, промийте їх і дайте їм сухий. Зверніть увагу, що квіти для використання в кулінарії не повинні бути обприскані пестицидами.

2. Скрипка злегка відтіняє її структуру. Якщо ви боїтеся використовувати сирий білок, можна використовувати сухий білок, альбумін або слабкий розчин глюкози. 1990Р. 2199Р.

3. За допомогою щітки нанесіть білок в тонкий шар на підготовлені квіти. Квіти повинні бути пропущені з двох сторін.

4. В той час як білок не сушений, посипати квіти цукром ( можна замінити цукровою пудрою) також з усіх сторін. Поставте квіти в цукор на паперовій серветці так, щоб вони добре висохнуть. Суші квіти в кімнатній температурі протягом дня.

5. Зберігайте квіти ущільнені і переконайтеся, що вони не отримують вологи.

Також я пропоную дізнатися, як приготувати мариновані бутони кульбаби - аналог магазинів каперсів, не поступаються їм за смаком і фактурою. Боротьба з бур'янами в країні ніколи не дала такого смачного результату!

Р

Такі фіалки, навіть після цукрів, зберігають аромат і колір! До речі, крім фіолетових, можна використовувати їх. панчохиНастя, ясминові суцвіття і маленькі троянди. Такі квіти їстівні, і їх зовнішній вигляд прикрасить будь-який солодкий кулінарний шедевр!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное