Як стати успішною людиною? й

650406
На цій темі є багато листів і книг. Але люди не перестають писати більше і більше, і кожен раз вони мають щось додавати. Кожен сприяє своїм досвідом. Так само правило працює по-різному, кожен має свою точку зору і кут, з якого він виглядає під правилом. Стівен Король є одним з найбільших письменників, які висловлюють свої думки так само, що картина приходить до життя, і читання його книги, ви здавалося б, дивитися фільм.

У своїй книзі "Написання" ( Як написати книги, Стівен Король розповідає про свою роботу, як ви можете стати професіоналом у вашому полі. І ці поради застосовуються не тільки для написання книг. Багато з них універсальні.

Урок 1. Зробіть те, що ви любите.

У цій фразі письменниця кладе більше позитивного ставлення до своєї роботи:

“Для мене, робота більше, що робить нічого. Коли я пишу, я відпочию, для мене це гра.
Це правило зустрічається всюди, але це найважче слідувати. Це, до тих пір, поки ваша робота стане святом для вас, вам потрібно переїхати. Якщо ви усвідомите, що, звичайно, Нагадуємо, що більшість з нас працюють 5-6, а іноді 7 днів на тиждень, і якщо робота перетворюється на тверду працю, то ваше життя буде складною, важкою праці.

Урок 2. Практика, практика, практика

Для того, щоб бути успішним, вам потрібно практикувати багато в чому. Думаю, що наш стандарт «Особливості, навчання», який забив у наші голови, не завжди корисний. Теорія хороша, але практика є основною! А якщо вам подобається процес роботи, то багато практики дадуть вам більше задоволення і принести більш плідні результати.

Урок 3. Будьте серйозні.

Тільки якщо ви серйозно ставитеся до роботи і результати можна досягти успіху. Деякі люди, які люблять свою роботу, лікують її як хобі. В результаті залишається хобі без серйозних результатів. Успіх досягається тільки тим, хто серйозно працює.

Урок 4. Ігнорувати скептиками
Якщо ви пишете, хтось обов'язково спробує зробити вас недійсними, це все. й

Скептики завжди були невід’ємною частиною життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не можна довести такі люди. Так замість обприскування вашої дорогоцінної енергії на них просто ігнорувати їх.

Урок 5. Отримати підтримку.

Кожна людина потребує когось, хто вірить в успіх справи і буде підтримувати. Коли у вас є хтось, хто вірить у вас більше, ніж ви робите, ви досягнете успіху.

Урок 6. Жити свою роботу.

Ви хочете стати справою в роботі? Заповнити своє життя тим, що ви робите.

Урок 7. Будьте послідовними.
"Я люблю писати 10 сторінок в день, кожен близько 2000 слів. Тільки в екстремальних обставинах я можу дозволити собі вимкнути свій комп'ютер, перш ніж писати 2,000 слів. ?

Хороше правило, яке підходить для будь-якої роботи. Зробіть правило, щоб виконати принаймні певну кількість кожного дня.

Урок 8. Вивчення роботи інших людей

Вивчаючи, як ваші колеги, особливо люди, які були успішними у своїй галузі, ви навчитеся з позитивним досвідом. Також можна віднести до «відки інших. й

Урок 9. Вивчення ринку

Крім вивчення роботи колег в магазині, вам також потрібно знати про події та інновації, які відбуваються в галузі вашої роботи. Купити журнали, підписатися на RSS тематичні видання. Тримайте пальцем на пульсі.

Урок 10. Подивіться на нові ідеї

Ваша робота не знайти себе. Важливо вчасно розпізнати їх, коли вони з'являються прямо перед вами. Зберігати ваші очі широким відкритими і ваш розум широко відкриті.

Урок 11. Зберігати імпульс.
«Я почав працювати над проектом. Я не здався, поки я не міг.

Щоб парафрасувати трохи, якщо ви «збили хвилю» – не зупиняйтеся до завершення роботи! Він буде виконаний в одному диханні. Важливо пам'ятати, що припинення, ви ризикуєте втратити, що і знову ввести цей стан буде важко.

Урок 12. Напишіть свій перший проект якомога швидше.
«Я надягав папір, що в моїй голові. Я пишу, як я можу ...

Не намагайтеся бути ідеальною в роботі. Просто начерк, принаймні, грубий контур вашої роботи, і тільки потім відрефінуйте його.

Урок 13. Позбутися від зайвих деталей

І ця точка точно випливає з 12. Тобто, проектна версія готова, доповнюється і перетворюється в чистий. Але після цього слід знову переглянути все і позбутися від зайвих деталей, які тільки перевантажують проект (книжка, презентація, будівля).

Урок 14. Стати власним першим клієнтом.
«Не тільки я письменник романів, але я також перший читач. ?

Коли ви є автором будь-яких виконаних робіт, дуже важко подивитися на неї з іншого кута. Але це дуже важливо, тому що ви зможете помітити помилки і зафіксувати їх перед тим, як вони отримують реальний клієнт. Самокритика досить непогана, головне знати межі.

Урок 15. Не працює за гроші.
«Привіт, ти працюєш за гроші? Відповідь немає. Не зараз і ніколи не працювали... Я ніколи не писав одне слово на паперовому мисленні про гроші, які я отримав за це.

Гроші – погана мотивація. Ви ігноруєте голос вашого серця, і ви можете жити на чужому житті, замість свого власного.

Урок 16. Зробіть свою роботу з задоволенням.

Якщо ви зробите свою роботу з задоволенням, це не тільки допоможе вам зайти до успіху, але і заповнювати життя себе.

Урок 17. Збагачення себе та інших.
Написання не є способом зробити багато грошей або стати відомими. Про збагачення життя тих, хто читає свою роботу, а також збагачення власного життя. ?

Якщо ви живете життя, яке збагачує життя оточуючих, то ви живете великим життям.