409
Як стати фінансово незалежними від батьків
Відео:time.com
Ви можете стати фінансово незалежною від ваших батьків. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
І кожен раз батьки Якщо ви запрошуєте свої витрати, і ви повинні прийняти цю допомогу, хоча ви будете всі її повторно.
Ви будете розуміти, що ви не використовуєте свій потенціал, тому що вам просто не потрібно. Ви не шукаєте постійної роботи, наприклад, тому що ви знаєте, що ваша мама завжди буде допомогти вам, якщо ви не можете. І ви не намагаєтеся тримати роботу, якщо вона занадто складна, нудна або рутинна. І ви кинути знову.
Але ви не просто зможете скористатися батьками, ви заблокуєте власний шлях до життя. особистісне зростання і розвиток.
Ваша персональна фінансова незалежність не дає допомоги батькам. Це також означає, що ви маєте джерело доходів. Для того щоб заощадити газ або купити квиток на літак. Ви можете заспівати на незручному дивані, а іноді вам не доведеться їсти протягом декількох днів, поки ви не будете платити за вашу роботу.
Так, ви будете зіткнутися з проблемами і досвідом, отриманими вами, здавалося приниження, але проживавши все це один раз, ви дізнаєтеся урок і вам не доведеться повторювати його. І це через це ви будете розуміти, що ви дійсно є і що ви дійсно здатні, щоб стати незалежними.
Як встановитифінансова незалежність
Взаємовідносини між дитиною та одним із батьків, які є лише одним типом відносин, які можуть вимагати одного або двох осіб для розвитку почуття залежності. Інші приклади можуть бути романтичними відносинами або дружбами.
В той час як у будь-яких відносинах, я дізнався, що є три загальні кроки на шляху до незалежності: твердження, поділ і відключення.
Стан ваших намірів.
Першим кроком в цьому процесі є визнання вашої незалежності. Подумайте про те, що ріже емоційний пуповинний. У зв'язку з тим, як стати незалежною особою. Ця заява може бути прийнята з непорозумінням, небезпекою, сумністю та різноманітністю інших емоцій та реакцій. Ось деякі речі, які потрібно пам'ятати, коли ви заявляєте свою незалежність:
Приєднайте своє повідомлення з впевненістю і наполегливістю.
Скажіть коротко і в точку.
Використовуйте фрази, які починаються з «Я», щоб інші дізналися, що Ваше рішення про вас, а не їх.
Ви не повинні відчувати необхідність обґрунтування або апологізації вашого рішення.
Потрібні бути відповідальними за чужі реакції.
Актуальний зміст повідомлення може бути відносно простим. Наприклад: «Я зроблю деякі позитивні зміни в житті, хоча вони не можуть здаватися так легко. Я намагаюся взяти більше відповідальності за себе і життя. Я хочу бути більш незалежним і зрозумілим, хто я. Я залежав від вас (вставте конкретну інформацію) і мені потрібно повернутись від цієї залежності, почати розуміти себе більш глибоко. Моє рішення не відбиття тебе. Це повідомлення про себе і де я в моєму житті. Так, за період часу я буде менше підключений до вас. й
Імовірно, що ви будете запитати про те, що конкретний час ви йдете. Дуже дякую за те, що вам потрібно, щоб ви зрозуміли, які ви дійсно є.
Окремі засоби побудови межи між вами та іншою особою. Це може бути зроблено, якщо ви окремо фізично, сексуально, фінансово або емоційно. Що потрібно визначитися з природою ваших відносин.
Якщо відокремлення фізично неможливе, обмежіть час, який ви продаєте розмову або спілкуєтеся з цією особою. Зосереджується на визначенні здорових емоційних кордонів та їх життя.
Для того, щоб ви зрозуміли, що вам потрібно для власного благополуччя. У просторі, що відокремлює вас, ви зможете самостійно говорити. Зникнуть фактори, які відволікали вас і були створені іншою особою, почнуть зникнути: потреби, думки, думки та почуття іншої людини. Ви в кінцевому підсумку зможете розшукати, що є справжньою, вірною і розкривною для себе.
Ви усвідомлюєте потреби, які ви зустрілися через вашу залежність від іншої людини і знайдуть способи їх виконання. Ви можете залежати від іншої людини, щоб мотивувати себе, заспокоїти себе, відволікати себе від ваших проблем або відчувати себе коханим.
Що робити, якщо інша людина більше не грає, що роль у житті? Ви навчитеся взяти відповідальність за мотивацію, комфорт та любов. Ви також зможете приділити увагу питанням, які ви уникли та ігнорували. Сепарація дозволяє по-справжньому відчути свою незалежність і відновити сили над вашими вибором, поведінками, переконаннями, і емоційним відбитком ви створюєте і залишаєте позаду.
Парадоксально, більша відповідальність, яку ви приймаєте, більша свобода, яку ви будете мати – свобода бути себе і жити життя для досягнення поставлених цілей.
Ви можете попросити, «Що потрібно пройти через етап поділу?» ?
В залежності від обставин і характеру відносин між вами та іншими особами. Тим не менш, цей етап повинен бути досить довго для вас, щоб визначити і зрозуміти свої власні потреби, думки, думки та мотивації незалежно від інших. Деякі можуть зайняти дні, тижні, роки або навіть десятки років. А деякі можуть вирішуватися під час проведення сепарації, що пересуваються відносини, є невідповідним вибором, незалежно від того, скільки часу було передано.
Простий тест: налаштуйте самі. Як ви відчуваєте, коли ви думаєте або взаємодіяти з цією людиною? Якщо вони ще переважно негативні або плутані, ви не можете бути готові від'єднатися з цією особою.
Якщо ви не можете взаємодіяти з цією особою, не втратите себе, спробуйте оцінити те, що людина заслуговує на місце в житті.
Від'єднатися, коли ви готові.
Заключний крок - відновлення зв'язку. Ця фаза включає в себе включення нових угод і визначення ролі у відносинах з новими способами. Ці ролі повинні бути чітко визначені і прийняті як фізичними особами.
Що думають про:
Які поведінки прийнятні? Які неприпустимо?
Що ви очікуєте від одного?
Які наслідки не поважають угоди?
Не означає, що ви спробуєте керувати або маніпулювати іншою особою. Скоріше, це можливість чітко зрозуміти, що працює в даній ситуації і чим не працює. Якщо ви погоджуєтесь з вами або не погоджуєтесь. Цей процес вимагає того, щоб ви були повністю щирими і чесними. Якщо ви не працюєте для вас, але ви приймаєте його в будь-який час, ви будете мати на себе і іншу людину. Це часто призводить до непорозуміння і прихованої небезпеки.
Визначте свої наміри чітко.
Зайдіть свій час і проведіть більше часу, щоб відкрити своє життя. Ви отримаєте бажану фінансову незалежність.
«Краща допомога руки – це власний». Шведський доведений
Джерело: justpost.com.ua