Як встановити емоційний контакт з дитиною

Протягом багатьох років я викладаю тему сексуальності медичних студентів Університету Луїзіана Медичного центру в Новій Орлеан. У амфітету, в оточенні кількох сотень найближчих довекторів, я запросив двох волонтерів, щоб вийти за «досвідомий демонстрація». Я запитав, щоб взяти іншу руку і почати його, поки стоячи перед однокласниками. Я свідомо вибрав двох чоловіків, тому що я знаю, що спільна гомофобія зробить їх намагатися зробити свою роботу, не відчуваючи себе один одному. «перформер» незмінно почав стикатися з рукою другу – механічно і з тими ж рухами. Я часто почав «допомогти» йому, даючи йому пораду: «Для сповільнення». «Я намагаюся!» У той же час виконавець продовжував подряпинити руку партнера. У той час, коли хтось був повільним, щоб відчути свого партнера. І ви можете вгадати, що йде в той момент: вони припинили зв'язок відразу! Під час зворотного зв'язку ми обговорюємо, як це стосується того, що вони роблять для своїх закоханих і пацієнтів. І почали виправдати недолік контакту.

Я ніколи не забув один з разів, я зробив демонстрацію, як це: один з учнів, які я вибрав, був більш зрілий чоловік, який не увійшов до медичної школи безпосередньо з коледжу. Я був вражений, як повільно і свідомо він доторкнувся свого партнера. Другим учасником загинув ембаррасмент і гомофобія. Я сказав йому, що я ніколи не бачив кого-небудь доторкнутися до партнера так успішно в десяти років демонстрацій. «Для цього потрібно зібрати всі мої заповіти», – відповідав студенту, продовжуючи торкнутися рукою партнера, як ми говорили. Кілька днів після того, як цей студент зловив мене в передпокої, як я залишила свій офіс. "Загадайте мені? Я був одним із учасників демонстрації. "Я пам'ятаю? Я ніколи не забув тебе! «Я хотів би розповісти вам, що сталося мені з тих пір. Я почав думати про мій п'ятирічний син. Він завжди скаржав, що я занадто іржаю йому, що я бажав його, коли ми граємо ігри.

Після демонстрації я зрозумів, що я доторкнувся його так грубо, тому що я боявся насправді відчувати його. І я боївся, що він може стати зайчиком. Я зрозумів, що боявся сина. Мій син завжди був трохи роги, це важко, щоб отримати його, щоб зробити все - він був навіть діагностований з гіперактивністю. Так, після мислення про те, що сталося в класі, я спробував доторкнутися до нього. Я просто відчував себе. Що було кілька днів тому. Я не можу вірити зміни, які відбуваються. Мій син раптом став тихим... якби хтось виписав його внутрішній заряд. Я просто хотів сказати подяку! За кілька секунд ми були як німими. Ми просто шукали один одному. Нарешті, я сказав: "Чому я коли-небудь пишу про вас і сина?" Чому? Чи є ми спеціальні? «Так, є особлива краса в ній! Я думаю, що ваш досвід допоможе багато людей. й

Звернення з книги Давида Шнарака

Джерело: /users/42