311
4 кроки для покращення самосхеми
Низька самооцінка може негативно вплинути на всі аспекти життя: стосунки, робота, здоров'я. На щастя, заходи можна взяти, щоб виростити її. Навіть якщо у вас є низька думка про себе з дитинства, наші 4 прості кроки допоможуть Ви можете поліпшити життя.
Крок 1. Визначте складні умови або ситуації Подумайте про те, які умови або життєві ситуації страйкують на самооцінці. Це зазвичай включають:
Джерело: estet-portal.com
Крок 1. Визначте складні умови або ситуації Подумайте про те, які умови або життєві ситуації страйкують на самооцінці. Це зазвичай включають:
- Увійти
- Відсутність задовільних відносин
- сімейна криза
- Зміни в особистих обставинах, таких як втрата праці, батьківський виїзд тощо.
- напружені відносини з людьми тісного соціального середовища (френди, працівники, родичі).
- Все або нічого. Ви бачите речі в чорному і білому кольорі, тільки добре і тільки погано. Наприклад, «Не вдалося з цим завданням». Так я сумний програш!
- Чоловіча фільтрація. Ви побачите негативність і зосередження на ній, спотворюючи вашу думку людини або ситуації. Наприклад, «Я зробив помилку в звіті, і тепер кожен знає, що я не достатньо для роботи!»
- Увімкніть проз у мінуси. Ви відхиляєте свої власні досягнення і всі ваші позитивні враження, перетворюючи їх. Приклад: «Я написав цей тест добре, тому що це було дуже просто. й
- «Замовити» в негативну віру. Ви приїжджаєте до негативної думки, що там не вистачає або немає причин. Наприклад: «А друг не відповів на моє повідомлення. Я, ймовірно, зробив що-небудь і він божевільний на мене. й
- Прийняття почуттів для фактів. Ви заплутаєте почуття або віра з фактами. «Я відчуваю себе як програвач. Я повинен бути втраченим!
- Самохідність. Ви зачаровуєте, повірте себе, і використовуйте самовибагливий гумор. Це може статися в результаті гіперреакції на травматичну ситуацію, такі як помилка. "Я не заслугую нічого краще."
- Заохочування виписок. Порадуйте себе добротою і самовіддачею. Ви знаєте, думки є матеріалом. Ваш песимізм може записати неприємності. Наприклад, якщо ви боїтеся, що ваша презентація не буде плавно, ви дійсно ризикуєте стикаються труднощі. Намагайтеся запрошувати себе з чимось схожим, «Що робити помилку десь, я можу все ще керувати. й
- Почуття себе. Ми всі неправильні. Але помилка не є постійним характером вашої особистості, але тільки те, що відбувається кожному з часу. Важко відокремити себе від помилки. Скажіть собі, «Так, я був неправильним, але це не робить мене поганою людиною. й
- Уникайте заяви про зобов’язання та зобов’язання. Якщо ви помітили, що ваші думки повні з слів «музика» і «мунт», то у вас є зайві вимоги до себе або інших. Видаліть ці слова з ваших думок і ваших очікувань стають більш реалістичними.
- Концентрат на позитиві. Подумайте про хороші аспекти життя. Нагадуйте себе про те, що ви зробили недавно. Враховуйте свої навички, які дозволяють впоратися з життєвими проблемами.
- Зміна етикеток на негативних думках. Не відреагуйте негативно на негативні думки. замість того, щоб бачити їх як сигнали для самовдосконалення.
- Надихати себе. Подаруйте собі кредит для створення позитивних змін. Наприклад, «Я не можу бути досконалим, але мої колеги запитали питання і продовжили роботу. Я змогла досягти мети. й
Джерело: estet-portal.com