Якщо жінка хоче секс, вона має низьку самооцінку.

Satya Das є дуже життєрадісним і категоричною в відео YouTube на сімейних відносинах і, зокрема, рекомендує, що пари не мають сексу перед весіллям і зустрічатися до нього принаймні рік. Кореспондент Зінаїда Кузнецова зустрівся з Салею, щоб запитати, як на його думку, тривала абстиненція стає запорукою щасливого сімейного життя, чому дівчина повинна зустрітися з пучком прихильників одночасно і чому всі жіночі гроші повинні залишатися з жінкою.

Однією з тем вашої лекції є «Правила щасливого сімейного життя». Які основні принципи?

Першим є розуміння, що чоловіки і жінки абсолютно різні. Вони мають різні речі: цілі, завдання, тіло, інтелект. Всі жінки хочуть виконати себе як жінки, але вони забули, як це зробити. І нездатність отримати жіноче щастя, змушує їх шукати в іншому місці - переслідувати кар'єру і так далі. Другий принцип полягає в тому, що відносини повинні бути побудовані поступово.

У одному з ваших лекцій ви сказали, що жінка повинна дати чоловіка на рік до весілля і не мати сексу з ним весь час. Що таке термін?

Час приблизний. Інтимні стосунки є досить інтимним процесом. А сучасні люди виготовляли з неї: посіяли і кинули її.

Жінка має потребу в нормальних відносинах, але вона дозволяє собі вирубати і висипати, вона говорить: добре, що і як, це сучасний світ.

Але сучасні жінки не відрізняються від жінок тисяч років тому – ті ж потреби: бути щасливими в шлюбі. І сучасний підхід, це маскулін - він не має нічого спільного з сім'єю, це просто промісний секс.

Відносини повинні бути побудовані поступово: довга і красива подвір'я за сценарієм жінки. І не варто на всіх для кого-то використовувати когось, але для людей, які ростуть в цих відносинах: для жінки, щоб виростити самооцінку, і для чоловіка, щоб мати відповідальність.

Якщо він відповідальний. Нездатний чоловік не чоловік, він деградований чоловік. І ви не можете бути щасливою жінкою з низькою самооцінкою - це також деградант. Наше суспільство є великим об'єднанням жінок з низькою самооцінкою і нездатними чоловіками: два деградовані чоловіки, які мають дітей.

Іноді стосунки починаються з дружбу. Якщо чоловік і жінка закохується на першому погляді, вони пристрасті – як вони чекають року в таких умовах?

Що про сім'ю? Ілюзію. Жінки думають, що якщо вони мають секс, це означає, що вони будують сімейні відносини, але чоловіки ніколи не думають так.й Це просто секс. Іноді, звичайно, щось виходить з неї: «Дуже, якщо ми їсти разом і мати секс, можливо, це шлюб». Маяк...

Це, якщо жінка бачить чоловіка і розуміє, що вона хоче мати секс з ним, то вони точно не будуть мати щасливої сім'ї.

Якщо вона бачить його і хоче секс, значить, вона має низьку самооцінку, що вона вже була перетягуванням. Вона вже підписала для чоловічого формату.

Здавалося б, що немає іншого формату для побудови сімейних відносин, що все повинно починатися з сексу. А потім, ви бачите, щось вийде з неї. Ніщо зазвичай працює. І так, якщо ви бачите чоловіка і ви думаєте, що він мій чоловік, то цей чоловік, безумовно, не ваш.

Так, на вашу думку, праві сімейні відносини з взаємною пристрастю не можуть початися?

Якщо вони починаються з пристрастю, вони закінчуються пристрастю. Сексуальна гармонія триває максимум 8 місяців. Відносини повинні бути побудовані в доброті: жінка розуміє, що це людина, коли він довів її діями. Все інше проституція: жінка продає секс, і людина купує її, і це все порошкове.

І як ви приймали цю неправильну модель відносин?

Для того, щоб підвищити самооцінку, потрібно почати не з пошуку чоловіка, а для того, щоб підвищити самооцінку.Жінки повинні мати друзів, які люблять її, співробітниці, які люблять і поважають її, повинні бути любителі, які можуть навіть не ризикувати доглядати за нею, і дружці, які здійснили ризики, вона повинна похвалитися батьками і вірити, що вона найкраща, що вони зробили в житті. Це коли вона збирається мати високу самооцінку, і вона буде взаємодіяти з чоловіками, які не просто хочуть секс - адже всі чоловіки хочуть секс -- чоловіки, які хочуть секс, але це не найголовніше, можливо, вони розв'язують ці проблеми десь ще.й

Ви кажете, що жінка повинна мати кілька костюмів, щоб ви могли вибрати і не прикріпити до будь-якого з них на початковому етапі. І ви не зможете приховати від них, що вони не тільки з ким ви йдете на дати.

Звичайно, не потрібно повідомляти цей чоловік з дверцята - він піклується, і вам подобається: "І ви не тільки!" Але якщо він просить, “Я хто-небудь шукав?” «Офісний курс!» Я нормальна жінка. Що ви думаєте, що я більше не потрібно нікому, і що ви забрали мене самостійно? І якщо вона має провинний комплекс, оскільки вона щось не була оплачена, то вона просто має низьку самооцінку.

І якщо жінка чітко розуміє, що вона не хоче відносин з цим чоловіком - в цьому випадку прийняття своєї справи - це це не шахрайство?

Це називається низькою самооцінкою. Тому що жінка вважає, що секс повинен платити за вартість квитків до кіно. І так вона повинна йти до кіно з її дружцями, і з тим не хоче маррі, щоб підняти свою самооцінку, відхиляючи їх.

Як довго триває початкова стадія судочинства, коли є багато друзів, і що відбувається далі?

Близько 4 місяців люди зустрілися і дивляться один одному на нейтральній території. Це простий етап, як покупка: ви йдете, підберіть, спробувати щось на, скажете: «Не нічого, просто руббиш». Але після того, як ви знайдете щось у сміття. У певній точці, всі костюми, які ви хочете спілкуватися тільки з одним - важливо, щоб він був схожим.

А потім про ще шість місяців або трохи менше триває зв'язок між двома - без сексу і жити разом, перед залученням, коли ви встановлюєте дату весілля - про ще півроку. Тільки в шлюбі можуть мати сексуальні відносини.

Коли людина отримує інтимність, він не схильний до його відповідальності. Подуманість чоловіка влаштована таким чином: якщо я отримую секс від жінки, то я вже гідний від неї.

Чому ви нічого не робимо? І жінка, як правило, запрошувати щось і розкачати заздалегідь чоловіка - вона думає: якщо я даю йому застрахувати, то я автоматично отримую безпеку і подяку (потрібні жінки в відносинах). Він не буде.

Які основні потреби чоловіків і жінок в відносинах?

Жінки мають три основні відносини: інтимність, безпека та вдячність.й

Інтимація означає, що жінка відчуває, що вона може відкрити себе чоловікові якомога більше. Це, до речі, є єдиною підставою для інтимності. Щоб бути вільним, бути чоловіком.

Багато людей думають, що вільний чоловік нездатний, але це примітивне поняття. Свобода має на увазі, що жінка не натискає на чоловіка і не викидає нічого від нього - вона тільки говорить про її бажання, і він розуміє, що він зробив всі рішення, які він зробив вільно, власної волі. Якщо чоловік вірить, жінка буде вдячна йому. Якщо вона не заважає, вона говорить про це, і не переносить її в тишу.

Михайло Литвик: Ваша людина знайде тебе!Nasim Talleb: Великий Не можна уникнути

Ви маєте на увазі, що жінки, які проживають з нею, не витрачаються на загальні потреби, але це не поширюється на партнерство, право?

У разі партнерства, приймаючи всі Ваші гроші та витрачаючи свою заробітну плату разом, означає, що виграєте свій партнер.

Я вірю, є низьким жанром відносин.

Є, звичайно, навіть нижче. Гроші жінки залишають свої гроші тільки якщо жінка повністю самостійно дозволяє чоловіку доглядати за нею, грати повністю залежну жінку. У цьому випадку людина бере повну відповідальність за фінанси. У цьому випадку, якщо вона має роботу, вона не повинна заважати її сімейному житті. Але це не працює, коли обидва дружини працюють в повному обсязі. Видання

Зінаїда Кузнецова інтерв'ю

Джерело: she.ngs38.ru/news/more/2319643/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное