В'язниця розуму: 5 Неодружні факти про мислення

浜у 涓 蹇

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Відображення, відбиття на несправедливому порядку світу і безглузду гру асоціацій зливають сили і відволікають увагу від того, що оточує нас. Про обмежений бюджет уваги та постійне внутрішня карта нашого досвіду.

Люди не говорять багато про мислення. Ми говоримо про те, що ми думаємо, але ми рідко говоримо про процес. Мислити це величезна частина нашого життя, мабуть, найважливіша частина нашого досвіду.

Розуміння впливає на все життя: ваші дії, ваші здібності, ваші можливості, рівень стресу та здоров’я. Ваш спосіб мислення визначає, які враження переважають під час вашого життя: чи є страх або захоплення, чи це зайве або недостатньо.

Моє життя приймала пекло набагато краще, оскільки я почав звертати увагу на роль моїх думок. Я був час, коли я сумнівав правду наступних п'яти звітів, але тепер я вважаю їх важливою правдою життя.

Ми думаємо практично весь час.

Молоді діти – відмінні спостерігачі. Більшість часу їх увага зосереджена на тому, що вони бачать і чути. Вони, безумовно, думають і відображають, але миттєвий сенсорний світ, здається більш важливим для них. Несподівано бачити дорослого, що занурюється в рефлексію і нічого не занурюється, але дивний, щоб побачити дворічний з однаковим склом, відсутній вигляд.

У зв'язку з погашенею, думаю про те, що перед нами є наш досвід. Навіть коли ми звертаємо увагу на сенсорний світ, ми постійно інтерпретуємо, прогнозуємо та оцінюємо. Як діти виростають старшим, вони приділяють більшій кількості і більше уваги до власних внутрішніх картографічних, які стають більш важливими, ніж примітні свіжі спостереження.

Уявіть туристів, які блукають з картою перед ними. Вони дивляться реальні пам'ятки світу, але використовують їх тільки як посилання, щоб визначити їх місце на карті і побудувати маршрут на інший пункт. Більшість дорослих також взаємодіють з світом з звички: зміст наших думок і вражень є головним краєвидом, і мимовірний досвід роботи вторинної.

Більшість наших думок насправді ведеться ніде.

Ми повинні думати: наші думки здатні дивовижних речей. Але більшість думок не призводять до будь-якого рішення або розуміння, що застосовується в реальному світі. Ми просто підняємо вихрестиками пилу. Одна думка завжди веде до іншої, але спостерігає їх прогрес, як забір випадково зростаючих квітів, а не слідувати причіпом навмисно розсіяного паніровки.

Якщо ви берете його як звичаї, щоб запитати себе, що ви хочете досягти, подумайте про щось на певній точці, ви можете знайти, що ви не знайдете відповідь. Що таке хороша ідея, якщо це не призводить до будь-якого рішення або дії? Звичайно, мислення має інші цілі, такі як відволікаючи себе від навіть більше розпадаючи думки або радує себе фантазією. Але навіть тоді реальний світ приходить до кінця. Найчастіше ці думки не мають наміру, і не особливо корисні.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це життєздатна робота розуму, здатного вижити стільки вашої уваги, скільки вона може дорізати її.

Мислити викликає звикання.

Хто піклується про ім'я актора, який відігравав середній хлопець, в якому 80-ті sitcom, тема якого грає в голові з ранку? Моя думка якось піклується. Якщо я не доповнився, я бажав покинути решту мого життя, щоб вирішити це питання.

Вважаю вітати будь-яку роботу, навіть якщо вона не має можливості. Так само, як агент з продажу, який продасть вам все, поки ви не зупините покупку, ваш розум прагне працювати до тих пір, поки це може. Він дуже любить думати, порівняти і винахідливість.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Але робити їх, він потребує вашої уваги, що небагато. Якщо розум знав, що потрібно буде працювати над бюджетом, це буде більш судження про проекти, які він зобов'язується.

Ми дорослі так звикли до цієї постійної психічної активності, яка коли вона зупиняється, ми маємо дивне почуття. З тієї ж причини важко відбити від непланованого Netflix-марафону. Не обов'язково, щоб показати, що ви переглядаєте. Це те, що ви є більш комфортним, зберігаючи перегляд, а не заперечуючи те, що робити.

Ми часто плутаємо наші думки з їх темою.

Ми всі були настільки поглинані в наших думках, що ми втратили нитку того, що відбувається. Ви можете повністю опанувати ваші старі відносини, або ваш офісний розклад по місту, або майбутній, де немає більше океанської риби, і ви ледве помітите, що ви сидячи у ванній кімнаті 4 годину в суботу ввечері.

Ваші емоції в цих випадках краще відповідають тому, що в голові, але не те, що відбувається навколо вас. Саме тому, що всі думки існують в сучасному — нерівномірні думки про брак людей або нещастяних заходів. Так, коли ви думаєте про те, що вас засвідчує, ви дійсно реагуєте на думку, а не предмет. Очевидно, що це не ваша дівчина, що змушує вас сидіти у ванній кімнаті і відчувати сумний, це ваша думка про цю людину і в цей час. Не є. Всі Це просто думка.

Ваше тіло постійно ведеться ніс. Просто подумайте про тарілку французьких сковорідок, слинарні залози вже починають вечірку у роті, не знаючи не існує картоплі. Або просто подумайте про секс, і статеві органи відразу починають перебудувати, переміщаючи рідини назад і вперед і підготуватися до привітання гостя, який не прийде. Якщо у вас виникнуть глузді тіла, це може навіть спробувати мати дитину.

Коли ви лежите в ліжку і не можете спати через політичну насильство, це не є непристойним світовим наказом, що зберігає вас запеклою. Це думка, що ви маєте прямо зараз, прямо тут у вашій спальні. В іншому випадку, якщо ви народилися? Ми можемо тільки реагувати на те, що в даний час.

Ми можемо жити менше всередині наших голів.

Я не намагаюся знезаражувати думки. Думки абсолютно необхідні для нашого функціонування. Але співвідношення чистого сигналу до перешкод переверне вас, якщо ви берете його в якості звички, щоб привернути увагу до нього час від часу. Знаючи те, що більшість наших думок не дійсно послужать нас, ми можемо зрозуміти, як відреагувати нашу увагу і повернути її до моменту.

Ваша увага перетворена як до ваших думок, так і до решти того, що відбувається – до сенсорного світу зображень, звуків, запахів, відчуттів і смаків. Він просто не має ніде. Отже, зменшення життя, що мешкає всередині голови, є еквівалентним збільшенням життя, що мешкає в фізичному світі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Не дуже складно – важко пам’ятати, що це необхідно. Ми знаємо, як жити в голові без того, щоб зробити все інше.

Джерело: теоріяandpractice.ru