330
«Не думайте» – «Позитивний» мислення
Поговоримо про правильне мислення протягом тривалого часу і моду для «позитивного мислення» збільшиться на добу. Багато фахівців хірургів подумати «добрих і правих», перспективних у поверненні всіх явних і непримітних переваг: гроші, любов, успіх, загоєння та інші дива. Довіряючи громадянам спробувати, часто стільки, скільки 3 днів, і, не отримав нічого, погляньте щось нове або інше. І вони праві – після того, як так звані «спеціалісти» не розкрили основну секрету (так вони самі не знають про це, але зараз «вчити інших, не потрібно вміти собі», як сказав відомий характер). Так, мислення.
Зен Круг.
Увечері в Центрі Надії Зен, Сан-Сон-Са Нім надав виступ Дхарма:
"Що таке Зен?" Зен про розуміння себе. Що таке "Я"? Я поясню Зен з кола. На цьому кола відзначимо 5 точок: 0°, 90°, 180°, 270° і 360°. 360° знаходиться в тому ж місці, як 0°.
338792
Від 0° до 90° Це царство мислення і вкладення. Хочеться, бажання страждати. Все поділяються на протилежності: хороший і злий, красивий і потворний, шахта і ваш. Я не люблю це. Я намагаюся досягти щастя і уникати страждань. Життя страждає і страждає життя.
Від 90° до 180° є реальністю свідомості або кармічного само, царство вкладення на ім'я і форму. Це вкладення для мислення. До того, як ви народився 0, тепер ви 1, в майбутньому ви будете померти і стати 0 знову. Так 0 = 1, а 1 = 0. Все це те ж саме. Тому що вони однакові речовини. Всі речі мають назву і форму, але їх імена і форми приходять з недійсними і повернеться до неїду. Все ще думають.
Усе не існує 180-градусний погляд. Це досвід сприйняття правди стиглості, «передосмислення», тобто слів чи мови немає. Немає гір, ні річок, ні Бог, ні Будди, ніщо. Є тільки ... (в цьому місці Син Са Нім потрапив до столу).
Далі йде площа до 270°, площа магії і чудес. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це називається живим мисленням. Я можу перетворити тіло в тіло змії. Я можу їздити на хмарі на західних лижах. Я можу ходити на воду. Якщо я хочу життя, у мене є життя; якщо я хочу смерть, у мене є смерть. У цій області статуя може кричати, грунт не темний, ні світло, дерево не має коренів, долина не має луни.
Якщо ви зупинилися на 180 градусах, ви прикріпите до неїдки. Якщо ви зупинилися на 270 градусах, ви прикріпите до свободи. На 360° всі речі, як вони, правда, так само, як це. «Як це» означає, що нічого не закріплюється. Ось де точка 0°. Ми приїхали, де ми почали. Відмінність полягає в тому, що 0° пов'язаний мислення, в той час як 360° не пов'язується мислення.
Приклад. Ви приводите автомобіль з прикріпленим розумом, ваш розум буде десь ще, і ви пройдете червоне світло. Незабутнє мислення означає, що ваш розум зрозумілий весь час. Коли ви їдете, ви не думаєте, що ви просто водіння. Так правда "право так." Червоне світло означає зупинки, зелене світло означає, що ви можете їздити. Це інтуїтивно зрозуміла дія.
Інтуїтивна дія означає, що діє без бажань або вкладень. Мій розум, як чистий дзеркала, відображає все, що це. Червоний надходить і дзеркало виходить червоним; жовтий виходить і дзеркало жовтий. Бодгісаттва означає, що я не маю бажання для себе, мої дії для всіх людей. 0° є маленькою самою. 90° - кармічна само. 180° є порожнім. 270° є самою свободою. 360° є великим. Великий само нескінченний час, нескінченний простір. Так немає життя і ніякої смерті. Я просто хочу врятувати всіх людей. Якщо люди щасливі, я щасливий, якщо люди сумні, я сумний.
Зен є досягненням 360 градусів. Коли ви досягнете 360 градусів, всі градуси по колу зникнуть. Коло - це просто інструмент для навчання Zen. Не існує. Ми використовуємо його для спрощення мислення та тестування розуміння студентів.
Пісня Са Нім, потім підібрав книгу і олівцем: Чи є ця книга та олівцем однаково чи інакше? Вони відрізняються при нульових градусах. 90° Оскільки всі речі є одним, книга олівцем, олівцем є книга. На 180 градусів всі думки відрізають, тому немає слів або мови. Відповіді тільки (пошук таблиці.) «Книжка сердитися і олівцем сміється.» Нарешті, правда 360° "право так." Весна йде, трава росте сама по собі. Тут світло всередині, темрява зовні. Три рази три дев'ять. Все це так. Відповідність – це книга, олівець – олівець. й
На кожній точці відповідь буде різною. Яка відповідь? Ви розумієте? Ось відповідь: Всі п'ять відповідей невірно. Чому?
Виходячи з вище, багато хто з нас хотіли б отримати принаймні 180, до рівня емптості, і якщо ви можете linger там і «мийка» позитивна думка, це може стати реальністю. Звичайно, є певна кількість людей, які вводять цю зону спонтанно, не знаючи як. Вони мають свої надії та думки. Вони повинні бути в курсі інших, які якщо ви думаєте позитивно, ви будете добре. До того, як ви думаєте позитивно, ви не повинні думати принаймні дев'ять секунд.
Джерело: www.quantumcristal.com