Лоренс Ле Шань: Рак останнього попередження

У своїй книзі Рак як точки зору: Довідник для людей з раком, їх сім'ї та професіоналами охорони здоров'я, Лоуренс Le Shan дивує висновки про причини та лікування цього захворювання.

Онкологія не смертельна хвороба

У своїй книзі, яка ще не була перекладена, LeChane висловлює ідею, що може здатися парадоксичною на перший погляд, і навіть в деяких випадках скумбрія, хоча це результат його тридцяти років медичної практики: Онкологія – хвороба не жирнай Більш того, це захворювання є долімним моментом у житті людини, у розумінні того, що він має можливість реалізувати те, що він завжди мріяв. Далі йде відновлення.

Le Shan вважає, що рак безпосередньо пов'язаний з внутрішнім станом, в якому проживає людина. І якщо людина з якоїсь причини перестає бачити сенс у житті, то реакція його тіла на це заперечення життя може стати раком.

Тим не менш, зауважив, що у людей, які вперше привели дуже активний спосіб життя, а потім під тиском обставин «згортають крила».й Це ці факти, які переконані, що рак є точкою повороту в житті людини, коли ви повинні зробити вибір: вмирати або змінити, щоб піти інший спосіб. Якщо люди поновлюють інтерес у життя, рак, як правило, припиняє їх занурення.

Це саме те, що Берні Сєгель ділиться своїми книгами. У більшості випадків він підкреслює, що потрібно лише нагадувати про можливу близькість смерті, щоб людина виявила неймовірні здібності і буквально поспішає використовувати їх – просто так, що «не буде більше часу». й

Люди часто говорять:Я не хотів бути інженером.«Професія адвоката не для мене, я завжди мріяв стати музикантом», «Мій сімейний життя вбиває мене», «Сьогодні прийде мій найдовший час». Коли вони дізнаються, що вони знаходяться в терміналі, багато людей кажуть, «Я вмирає в рік». Я хочу, щоб я щасливий. Я зафіксую життя сім'ї. Я нарешті підійшов до Єгипту і доторкнувшись до пірамід, бо це те, що я мріяв про все життя. Я граю скрипку. Я буду писати книгу.

Через рік вони кажуть, що ви знаєте, я не мертвий. Лікар каже, що моя пухлина зникла. Що сталося? По суті, вгадайте, що сталося: вони не загинуть, бо вони почали жити.

Тому, якщо ви відчуваєте, що життя не приносить щастя, то відразу ж змінити його, якщо тільки не захворіти. Siegel вважає, що така поведінка є передумовою для тривалого здорового життя. У той же час він розуміє, що радикально мінливе життя не завжди можливо. Наприклад, людина не може мати гроші йти з північного міста, щоб жити на морі. Але Сєгель запрошує кожну людину, щоб знайти свій або власний спосіб максимізації самореалізації, і для цього, перш за все, потрібно дізнатися про любов до світу. Ви можете залишатися на своїй старій роботі, але все ще навчитеся бути щасливими. Все про внутрішню настройку.

Любов є важливою в собі, любов як спосіб життя, безумовною любов'ю, щоб дати без очікування нічого в поверненні. І після того, як людина відчуває, що він не щасливий. І коли люди розповідають мені, Берні Сєгель каже: «Я кохаю, але мій коханець відмовився оцінити мене», - сказала: «Я маю щось інше». Ви враховуєте годинник, який ви подарували вашій коханій людині і чекайте, щоб він був повернений вам. Але це абсурд. Зробивши зв'язок тягарним зобов'язанням, ми накопичуємо захоплення, які вбиваємо нас. й

Людина, яка не досягла успіху в житті, яка насичує захворюваннями, повинна сприймати івічі долі як загострений палець. І з цієї точки зору, можливо, ми повинні говорити про «правові помилки»? Ви можете навчити, так що людина, яка відремонтована, ви можете сказати, "Чи ви замовляєте мене з моєї роботи ... не погоджується бути дружиною ... був відмовлений моєї роботи." Моє життя змінив напрямок і я знайшов сенс і щастя.

Чим краще ми розуміємо себе, тим менше ми суддями світу. Берні примітив, що діти не судять всіх і живуть тільки почуттями. Якщо ви попросите дитину малювати те, що він сниться або хоче бути, коли він виростає, він негайно зробить це. Але якщо ви припустимо те, що я хочу жити." У своїх семінарах Siegel часто просить школярів, «Якщо я зроблю кожного з вас щасливим зараз, що ви будете робити далі?» Більшість дорослих не знають, що відповісти. Ми не звикли бути щасливими, і тому ми народжуємо. Щасливий чоловік завжди здоровий.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Коли ми змінюємо наше життя, ми відновлюємо.

The case of Le Chain, ім'я якого був Роберт, є відмінною ілюстрацією.

Він був хорошим фахівцем, не скаржав про своє здоров'я, але в 65-му він вирішив піти. Роберт був впевнений, що він був позбавлений часу своїх онуків. А син його відокремився від своєї дружини, і його онуки приймали до іншого міста. Життя втратив значення для Роберта. Він нічого не зробив, непривабливим навколо будинку, почуття байдужості, втоми і апатії. Його здоров'я різко погіршився, і скоро він дізнався про роздратування діагнозу. рак.

Не відомо, як виявилося життя Роберта, але він зустрівся з доктором Ле Чаном. З перших розмов Роберт зрозумів, що він втратив свою основну мотивацію життя. Спілкування психотерапії виявило ще майже забутий інтерес у політиці. Ле Шань консультував Роберта, щоб приєднатися до соціальної організації. Зв'язок з новими людьми, нові обов'язки повернулися до своєї колишньої діяльності, і з нею свіжої міцності. Для забезпечення придатності Роберт повинен грати в спорт. Він не встигнути поговорити з лікарем. Набрякла пухлина і потім зникла.

Ще один приклад – від практики Ле Чаун. Natalie був народився і піднятися в Бразилія і любила її країна дуже багато. Після шлюбу вона вирішила переїхати до Лондона. Її чоловік є поетом, чиї вірші ніколи не були опубліковані, а дві дочки мріяли стати актрисами матимуть більше можливостей у Лондоні для творчого зростання та кар’єри. Для того, щоб дати їй дочкам освіту, і дозволити чоловіку присвячувати весь час поезії, Наталя отримала роботу за її спеціальністю. Вона мала зробити щось не схожим. Щоранку вона невдовзі з'явилася і, перебуваючи себе, пішли працювати. Весь життя займався турботою про сім'ю, і вона зробила все механічно, забуваючи про себе.

На 49 Наталі діагностували рак груди з великою метастазією. Прогнози були сумними. Як останній курорт, вона перевернулася до Ле Чаун. Після довгої розмови Le Shan сказав: Чому варто боротися з тілом для життя, якщо життя приносить вам довге і сіре повсякденне життя, якщо ви довго забути про себе? І якщо ви загинете, ваша сім'я вирішить свої проблеми самостійно, без вас. Так що б не було б краще брати останні шанси, що життя пропонує вам: забути про проблеми інших для себе і фокусуватися на собі? 10 років тому ви зробили помилку, тому зафіксуйте його зараз. й

І Natalie пішов на рідну Бразилії. Прогулянка на пляжах, плавання в морі. Вона отримала роботу і почала викладати молоді діти, які дуже люблять. І якщо до препаратів і дієти не допомогли, то тепер вони дають відмінні результати. Наталія відновлюється. На щастя Наталі виявилося, що як тільки чоловік і дочок довелося вирішувати свої проблеми, вони успішно справляються з ними.

Кожна людина, Ле Шань вважає, має власний бізнес на Землі. Коли він виконує його, його здібності використовуються для максимального, і людина отримує велике задоволення від життя. Якщо він не на місці, життя не приносить йому радість. У цьому випадку, навіть якщо життя добре виглядає, реакція на неї може бути раком.

Рак – останнє попередження.Багато прикладів Le Shan цитує у своїй книзі довести правду старої правди: це ніколи не пізно, щоб почати. Але в деяких ситуаціях, тільки рак може ви думаєте про це. Рак – це останнє попередження, яке спонукає людину до пам’яті своєї долі, щоб звільнити свої бажання, а потім тіло знаходить сили для боротьби, мобілізує всі свої механізми захисту. Йой і свобода в самореалізації – найбільш потужна медицина.

Кожен з нас має власну мелодію життя, мотив, що звучить у нас з народження. Jung сказав, що майбутній несвідомо підготовлений до нього. Але іноді ми свідомо висохли цей мотив, захопивши його простотою або, навпаки, незвичайне звучання і адаптуємо до всіх, пригнічуючи свої бажання і можливості. Але будь-який інструмент зламається, якщо ви ви відстежуєте з нього довгий час звуки, які не характерні для нього.

При виявленні злоякісної пухлини пацієнт не піклується про те, що викликає його захворювання: неправильний спосіб життя або той факт, що він протягом багатьох років забули себе заради сім'ї або суспільства. Єдине, що питання в цій точці є можливість вижити.

Але рак, згідно з Le Shahn, встановлює стан: ви можете тільки жити щасливо.

Ще один приклад від своєї практики. Марія мала гарну роботу, багато друзів, і всіх її вважали, що вона досягла багато в житті. Судденно діагностувала рак. У своїй першій бесіді з Левом Чауном Марія дізналася, що вона була пригнічена всім своїм життям двома речами: що вона ніколи не була одруженою і не мала дітей дуже любила, і реакція її колег до цього факту. Вона знав, що вона була старою покоївкою, і вона була дуже хвилювалася про це.

За проханням Марія, щоб пам'ятати найщасливіший час життя. Під час своєї молоді вона працювала учням у школі для інвалідів. Тоді Le Shan запросив Мері, щоб ввести коледж вчителя. У віці сорока стати студентом з такою серйозною хворобою? Ле Шань наполягав, і Марія домовилися. Навчався, і в той час, коли вона проживала серед юних людей, подарувала їй радість. Зовні вона закінчила і почала навчання, а через рік відкрила свою школу для інвалідів. Марія була щасливою, і вона не потребує допомоги лікаря: вона забули, що вона колись була раком.

Дуже часто люди з раком не знають, що їх призначення і які можуть принести їх щастя. У таких випадках Le Shan пропонує згадати про російську казку про золотої риби, яка готова виконати будь-яке бажання. Але ми повинні поспішати - тепер вона кине її хвіст і ніколи не з'являться знову. Подумайте про те, що ви хочете попросити її?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Що робити? Де і як жити? Спробуйте пам'ятати найщасливіший момент життя.й Хто знає, що він ніколи не був щасливим. Але були хвилини, години, місяці, коли ви відчували справжню радість. Пам'ятайте, що ви приніс вам цю радість, і спробувати відтворити це в житті. З точки зору онкологічних пацієнтів з онкологічними захворюваннями Л. Чайун вдалося повернути життя багато безповоротно. Це сталося, що пухлина не знизилася за розміром, але припинилася в ріст і більше років життя не турбувала пацієнта.

В першу чергу Сєгель не був щасливим і задоволений своєю кар’єрою як хірург. Він любив фарбувати і колись пофарбувати його самопортретом, зображуючи себе в шапці, маску і довгому робі. І тоді він зрозумілий, що він інтуїтивно прихований від людей і від життя, що не задовольняв його. Він теж постійно інтровертував, так як він думав людей, які він не міг врятувати, використовуючи тільки ніж і лушпиння.

Але один день, коли сталося в психотерапії, він зустрівся з хворим на рак. Відповідаючи сюрпризу Siegel, який займався цим типом лікування, пацієнт відповів: "Я раджу витрачати вільний час на вашу клініку. І ви знаєте, що це допомагає! Siegel - сказав він: "Що потрібно людям."

Починався організовувати групи людей, щоб допомогти їм створити позитивний настрій в емоціях і пробудити захисні сили організму для боротьби з раком. Шість годин на тиждень, веде три групи онкологічних пацієнтів, дві години, і так на десять років. І він бачить, що, як тільки його слухачі поставили своє життя для того, щоб за їхніми снями, вони відновили, і тих, хто здавалося б, продовжував жити і відчувати себе краще.

Серед цих людей були ті, хто Сєгель прооперував себе за раком. За десять років тепер вони живуть без найменших ознак захворювання, просто тому що вони цінують свій день і насолоджуються життям. Кожна з цих пацієнтів - сказав себе в один раз, даючи мені померти протягом шести місяців. Ну і я хочу почати жити зараз. й

І один день, коли Siegel називає їх на телефоні, вони кажуть, "Так, я живий". Я просто почав жити і тому я не вмирав.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Naturalworld.ru/article_ne-umiray-a-prosto-nachni-jit.htm