Чотири чесні історії про рак

4 лютого — Всесвітній день раку. Для тих, хто знає більше про онкологію, ніж нам хотілося б. Звичайно, ті, які хворіли і відновили. Ті, хто в невідомому і струганому. Ті, хто залишив, але ми пам'ятаємо їх. Лікарі, психологи та, звичайно, родичі та друзі життя онкологічних пацієнтів на межі чесності.

Читати ці чотири чесні тексти. Давайте працювати разом і шукати, підтримувати і боротися.

Рак виникає у людей, які складають свої крилаРак, коли тіло йде божевільно. Лоуренс Le Shan, у своїй книзі Рак: точка повороту життя, виводить дивовижні висновки про причини цього захворювання і його лікування.

Рак - це останнє попередження, яке спонукає людину до запам'ятовування своєї мети, щоб звільнити свої бажання, а потім тіло знаходить сили для боротьби, мобілізує всі свої механізми захисту. Йой і свобода в самореалізації – найбільш потужна медицина.

Онкопсихологія: лікування душіДуже легко визначити це значення, запитуючи себе елементарне питання: «Якщо сьогодні в житті? й

На цьому етапі я забув, що я психолог, адже рівень розпаду пропускаються на мене, ми сидимо навпроти одного, маю вакуум, недійсний. Що ви думаєте? Він сидить там, ми шукаємо один одному, і думка йде до мене, я не знаю, де, і я кажу, "Щодо дощу".

(доб. 3)

Мама, у мене є рак. Мати, дайте мені жити!Ця історія знаходиться на межі життя і смерті, оголені нерви, обмеження емоцій. Як я побажаю, що в такому моменті близьких підтримували бажання жити і боротися, а не поховали живого.

Так що я запитаю вас знову, не натиснути мене на небо, і якщо ви можете, не тиснете мене в будь-яку точку. Просто не підштовхуйте, просто тримайте мене і тримайте мене. Вимкніть. Без будь-яких думок, цілей, ідей або порад. Звичайно, якщо ви можете, якщо ви хочете. Якщо ви не можете, я розумію. Вибачте. І я шкода.

Мама, тато, шість дітей і ракуОля є абсолютно звичайною особою, яка не є олімпійським чемпіоном, а не духовним старшим, не навіть бійцем за справедливість. Я не впевнений, що вона потребує. Я завжди хочу тримати голову до неї.

І абсцес, який накопичився в мене кілька років до того, що постійний стрес, чорниця, бездіяльність - здавалося б, з пірсингом. Тексти пісень, а це означає: Це все пішли. Це захворювання, безумовно, добре для нас.опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

р.

Джерело: matrony.ru/chetyire-chestnyih-istorii-pro-rak/