Рак виникає у людей, які складають свої крила. Унікальна точка зору на причинах захворювання.

Рак - страшна хвороба. Але лікар Лоренс Ле Шань, який присвятив тридцять років вивченню раку, говорить про те, що хвороба не жирна. «Основи правого лікування» він пише у своїй книзі. Лікар робить незвичайні висновки про деякі причини цього захворювання. Його книга ще не була перекладена російською мовою, але вже є багато шанувальників за кордоном і в нашій країні. Ідея Лоренса Le Ланцюга, що рак не є смертельним захворюванням, дивно і дивним. Він вважає, що це захворювання дає людині можливість виконати свої мрії. Виконуючи свої бажання, людина починає відновлювати. Якщо хтось з яких причин втратив почуття існування і прагнення насолоджуватися життям, то ризик отримання раку підвищується. Рак часто впливає на людей, які вперше були дуже активними в житті, а потім через деякі обставини, складалися крила.

Багато людей часто говорять: «Я не хочу йти на роботу», «Ця професія не для мене, я завжди хотів бути письменником», «Я не люблю дружину більше,» і так далі. Коли вони дізналися, що вони мають рак, багато хто з них кажуть, "Якщо я збираюсь, то чому я не люблю щось?" Я подарую квіти дружині і іграшки своїм дітям. Я збираюся до Парижа, тому що я завжди хотів подорожувати. Я навчаюся грати в гітару. Через рік вони кажуть, "Я ще живу." лікар сказав, що пухлина зникла. Чому деякі люди відновлюють? Вони не гинуть, бо вони почали жити.

Є багато таких випадків. Ось приклад від практики Лоуренс Ле Шань:

Наталя була спочатку з Бразилії і любила її країну дуже багато, але потім вона одружилася і переїхала в Лондон через її сім'ю. Заради свого чоловіка і дочок Наталя отримала несловенну грошову роботу не за спеціальністю. Вона приурочила своє життя для своєї сім'ї, забуваючи про себе.

Наталя діагностувала рак грудей на 49, а жінка знеболюється. "Чому боротися за життя, якщо це не приносить радості?" А якщо ви загинете, ваша родина подбає про себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. ?

Наталі пішли додому. Вона була заспокійливою і плавання в морі. Вона знайшла роботу, вона любила і насолоджувалася. Медикаменти і дієти почали допомагати більше часу. Наталя здивувала, що її чоловік і дочка зустрілися з проблемами. Наталі збити рак.

Ця справа не ізольована, на практиці Ле Шахна і багато інших див. лікарів. Пацієнти не гинуть, бо почали жити. Чому б не спробувати жити для себе, якщо ви не встигли? Ви не програєте нікуди.

Знайдіть своє місце в житті, отримайте задоволення від неї, а потім не боятися будь-яких захворювань.

Поділіться цією цікавою статтю з друзями!

через takprosto cc