703
Отримати з раку і запустити 366 Марафони
Вона вилікувала рак сирою їжею, потім побігла 366 марафонів поспіль! (частина 1)
Кріс: Привіт всім, це Кріс Варк і у нас є особливий гість сьогодні. Це Janet Murray-Weickelin, дивовижна жінка, і я шукаю свою історію, але спочатку я хочу розповісти вам трохи про її історію. Перш за все, вона є лідером руху людей, які мали рак, а по-друге: сирої їжі, а також ультрамаратону. Вона і її чоловік ran 366 марафони. Кожен день за 366 днів. Це дивний! Почнемо з її сюжетом.
Janet: Він був близько 13 років, оскільки я діагностував рак груди. Ми мали 6 місяців, щоб жити. Я призначав хіміотерапію, але я думав, що це було незрівняно.
Кріс: Так ви мали стадію 3 ...
Джейнт: Є. І була агресивна карцинома. «Ми можемо дати вам хіміотерапію, і ви будете жити ще 6 місяців, але немає гарантій». Але неприпустимо мені.
Кріс: Не дуже захоплюючий.
Джейнт: Є. Тим не менш, що я не відчував хворого. Я був біль у спині, і це було. Я мав біопсію і підтвердив її раком.
Кріс: Як ви відрізнялися від звичайних пацієнтів з подібною діагностикою, які швидко погодилися на традиційне лікування?
Janet: Я дивився, чому я повинен прийняти щось, що б боляче тіло ще більше. Я слухав все, що було запропоновано мені, і чим більше я слухав, тим менше мені сподобалося. Я думаю, що багато людей буде рубати на моєму місці. Уявіть, що ви не починаєте лікування, ви будете померти протягом 6 місяців. Для чого я відповів, можливо, але не може, ніхто не знає напевно. Багато людей погоджуються на призначене лікування, оскільки вони не підозрюють, що вони можуть приймати відповідальність і контролювати їх тіло. Це одна з причин, які я почав писати книгу, щоб показати свої реальні здібності.
Кріс: Ваша перша книга називається раком сирого харчування. Тексти пісень, а це означає: Ви боїтеся?
Janet: Я не думаю, що це слово для мене. Я думаю, "Чому мені?" І я сказав це до мого лікаря, і він сказав: "Усе це питання." Я завжди мав здоровий спосіб життя і відчуває себе дуже добре. Я був вегетаріанським і власником мого життя. Я був досить активним і живим в екологічно чистому місці. А потім прийшов до цього висновку: OK. Що таке? Я отримав! Я дізнався, скільки людей мають рак груди – 1 в 9. Велика кількість. Я пам'ятаю кожну жінку в сім'ї. У сім'ї не було випадків раку грудей. Я думав, «Хто твоя мета, Janet. У вас є рак. Що робити?
Кріс: Ви чули про ліки до? Ви проживали здоровий спосіб життя і, ймовірно, про те, як хтось знайшов ліки для цього типу раку перед вами?
Janet: Не в часі. Але я почав шукати. І навіть тоді було багато людей, які закинули традиційне лікування і успішно вилікували. Я вивчав багато практик, які зараз число в сотні. Уникнути смерті. Я відчув, що якщо я був винним раком, я повинен вирішити, як його лікувати, і я також знав, що мій тіло може подолати його. Моє повідомлення не було, "Ви будете вмирати протягом 6 місяців!" але більше, "OK." Зробіть щось на наступні 6 місяців, щоб зробити різницю. З цього моменту я продовжив свої дослідження, шукав все, що я міг і далі я пішов в мій пошук, більш безглуздий традиційне лікування здавалося мені.
Кріс: Які книги, книги або люди були найбільш корисними для вас?
Janet: Найкраща книга для мене була Рудольф Broys’ Рак свиней [Rudolf Breuss]. Дуже корисна альтернатива лікування. Я почав ретельно вивчити всі процедури і ліки, які були призначені для мене. Чим більше я навчився, тим більше я переконався, що не варто робити більше шкоди своєму тілі з цим видом лікування. Тож я зрозумів, що я повинен зробити щось, щоб допомогти організму подолати хворобу. Якщо кинути наркотики в себе була безглуздою окупацією, то годування тіла з дуже поживною їжею здавалося досить розумним. Я вже вегетаріанський час і просто вирізати всі продукти, крім фруктів і овочів, щоб забезпечити найбільш поживну і живу їжу. Слід зазначити, що приготування їжі і опалювальних продуктів призводить до втрати поживних речовин і ферментів, які необхідні для перетворення поживних речовин з їжі. Як мінімум це відчуття. Я також спостерігала в царстві тварин. Я дізнався, що тварини в дикій природі не мають нічого, і я маю. Вони не мають стаціоналів, вони не йдуть до університетів і шкіл, щоб дізнатися, що робити і як це зробити.
Кріс: І вони не мають мікрохвильовок!
Janet: Точно! Якщо тварини можуть піклуватися про себе, то ми не тварин, ми набагато більш розумні, чому ми не можемо піклуватися про себе, чому наше здоров'я так бідне. Зрозуміло, що мені довелося слідувати доріжку природи. Я навчився більше і більше літературу, я спробував застосувати більше можливостей для себе, а потім я прийшов на книгу «Казка Лейкоємія» від Рудольф Бройс (The Breuss Рак Кейр [Rudolf Breuss]), тим більше він був написаний досить довго. Я приймав його. В основному 42-денна дієта соку. У ці дні я працював 42-денним марафоном і я думав, "Чому не, я це зробимо!" Я звернувся до лікаря-натуропатії, що сталося, щоб жити в одному мікрорайоні, і був другом шахти. І разом ми розробили те, що називається лікуванням.
Кріс: Чи можна описати які соки, які ви споживали протягом 42 днів?
Janet: За методом Broys залежить від того, який тип раку людина має і на якому етапі. У моєму випадку я повинен був приймати буряковий сік, щось з капусти сім'ї: капуста, брюссельські паростки, брокколі і щось схоже, що, в основному стебла зелений сік.
Кріс: Чи можна зробити картопляний сік?
Janet: Я не потрібно пити його. Деякі трави були також частиною лікування: шавлія і кілька інших. Ключ до соку дієта - пити сік невеликими соками протягом всього дня. Не варто пити весь сік в гельпі. Ви очистіть його щодня.
Кріс: Скільки соку ви пити в день?
Janet: Дуже мало. Сантітер десь. (Note: 1 Santiliter дорівнює стоті фракції (0.01) л. Звуки, як, "Ох! Це не достатньо! Але ви робите це весь день. Ідея методу Broys полягає в розірванні раку, але все ще забезпечує організм достатнім поживним речовинам для функції. Ви вбиваєте рак, але не самі. Я помітив, що я мав більше енергії. І книжка Broys рекомендована, що ви нічого не робимо в цей період і не працюєте. Людина повинна відпочивати цю практику, тому що вона займає багато енергії, але навпроти мене. Я був свого роду божевільним у своїй діяльності, зробивши все, крім того, я працюю в той час, і це була фізична праця. Я думав, що це був фантастичним. Я був лідером дня і в той же час я робив лікування під керівництвом лікаря-натуропата.
Кріс: Так що сталося через 42 дні? Як змінюється дієта і день?
Janet: Тоді я просто підвищила кількість інгредієнтів в соках. Я п'ятий сік близько 18 місяців. Вся моя їжа була у вигляді соків з метою збільшення надходження поживних речовин. Я також вивчав Gerson Therapy. Багато моїх соків прийшли з рецептів. Я використовував багато моркви, буряків і деяких сортів зелених яблук. Разом з ними я зроблю сік з пророщеної пшениці. Я відкрив феноменальні переваги цього напою.
Кріс: У вас і я так багато спільного, тому що коли я зробив цю практику, я відвертав сік 64 видів овочів в день: морква, буряки, селери, імбир і багато соків пшениці.
Janet: Ідея за соком дієта полягає в тому, щоб дозволити процес загоєння, щоб почати, поки ви вбираєте величезний масив поживних речовин з дуже великої кількості їжі, таких як морква. Морква дуже корисно для побудови імунітету і його допомоги. Але їсти, що багато моркви в день дуже важко. І коли ви п'єте хоча б склянку соку, вона дорівнює кілограму моркви, тому ви споживаєте її значно більше у вигляді соку. Основна перевага сокової дієти полягає в тому, щоб досягти більш поживних речовин, швидше і таким чином, що організм може поглинати. Вони йдуть безпосередньо в кровоплин, і організм не повинен перетравлювати їжу, соки полегшують роботу тіла, він просто поглинає поживні речовини і починає процес загоєння.
Кріс: Так, соки дуже швидко джерело енергії і поживних речовин. Під час лікування раку дуже поширений для людей, щоб пити морквяний сік, пити сік 5 фунтів моркви в день. Що ви думаєте, це причина вашої перемоги над раком? У вас було здоровий спосіб життя, ви подбали про здоров’я, ви були вегетаріанськими і так далі? Як ви думаєте, були фактори, які відіграли вирішальну роль у перемогі вашого тіла над раком?
Janet: Природно, навколишнє середовище, від навколишнього середовища я розумію внутрішню середовище тіла і зовнішній вигляд. Внутрішнє середовище тіла залежить від стресу. Я зробив багато пошкоджень, коли я був в неправильному місці в потрібний час або в правильному місці в невірний час. Я був випадково. І сталося біля високих хімічних речовин. Шкіра є найбільшим органом людського тіла. Хімія на шкірі зробила багато шкоди для тіла. І наступного разу я був в місці високотоксичного забруднення.
Кріс: Ми знаємо, що токсичне забруднення викликає рак. Ми живемо в дуже забруднених містах. Здорове харчування - одна частина великої мозаїки, але це важлива частина. Право? Дієта, спосіб життя, стресові рівні та токсичні забруднення є провідними причинами раку в усьому світі. Що дуже важливо, що лише 2 відсотків раку мають генетичну основу. Ми не повинні турбуватися про це, але ми можемо контролювати вищевказані фактори. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо захистити себе в певній мірі, але іноді, як у вашому випадку, є неконтрольовані обставини.
Janet: Так, ви правильно, але я впевнений, що я вже був вегетаріанським, їсти деякі здорові продукти, значно допомогли мені зробити сигнал і реагувати якомога швидше, щоб почати роботу відновлення. Може бути, якщо я не проживав такого здорового способу життя і навчався раніше, це було набагато важче, або це займе багато більше, щоб отримати лікування. Але це ніколи не пізно. Ви знаєте, що ніколи не пізно змінити щось. Я маю намір швидко діяти, я лікував інтенсивно разом з дієтою. Лікарі сказали мені розслабитися. Це, зупинка бігу, зупинка тренування, вони сказали, що це буде тільки погіршити ситуацію. Я збільшила відстань. Я знала рак не жив у кисневому середовищі. Внутрішнє оточення мого тіла пошкоджено відсутністю достатнього кисню, і почалися зміни. Мені потрібно збільшити кількість кисню в організмі. Я зробив це різними способами.
Кріс: Ми всі знаємо, що вправи вигідно до точки. А потім може бути стрес для тіла. Що ви думаєте про це?
Janet: Я думав про все дуже ретельно, коли я навчався і ніколи не переніс його. Я зроблю те, що мій тіло може працювати в часі. Я ніколи не був конкурентним бігуном або пішов за межі того, що це можливо, поставивши своє тіло в небезпеку, але може бути хтось, хто знає, де край є. Я просто робив те, що відчував мене в той час. Я жив в районі, що мав красиву природу. Я можу піднятися і бігти в горах, в лісах, де було багато свіжого повітря, я можу бігти на пляжі, насичує тіло киснем. Наступним кроком для поповнення запасів кисню тіла було взяти сік з розсади пшениці і зеленню, оскільки цей сік високий в хлорофілі, і він йде прямо в кровотік. Вона також практикувала дихання, видихаючи решту кисню від її легенів і вдихаючи добре повітря. Це те, що я зробив, разом з медитаціями, йога, шукаючи всередину, розмовляючи з моїм внутрішнім, і прийшовши до усвідомлення того, що я був гідним всім цим зусиллям. Я дізнався, що багато людей, позбавлених себе, не думаю, що вони гідні всіх зусиль, щоб бути щасливими і здоровими. Я маю на увазі, вони витрачають час, особливо жінки, піклуючись про всіх і всіх. По-перше, ми повинні подбати про себе. Це може звучати самостійно, але це не так. Таке положення стане ще більш корисною для людей навколо вас, адже як мати, бабуся, вчитель і так далі, ви зможете це зробити.
Кріс: Якщо ви не подбаєте про себе, ви не можете подбати про людей, які потребують вашої допомоги. Якщо у вас є рак, це час, щоб бути самовільним. Багато людей, які страждають раком, витрачають більшість своїх життів, занурених в потреби інших, тим самим завдаючи шкоди їхньому здоров'ю. Емоційне тягар, відключення у власній міцності, самовіддачі та навіть самозабезпечення, якщо ви незадоволені, незахищені. Ви покараєте себе своїми минулими помилками, можливо, ваше життя далеко від ідеального вам мрії. Так багато думок можна запустити через ваш розум, але коли ви відчуваєте такі інтенсивні депресивні емоції, ви можете відчувати непотрібні і невигідні.
Janet: Якщо ви подивитеся на все це з логічної та технічної точки зору, ви дізнаєтеся, що тіло має свій баланс PH, кислотний і лужний. Якщо ви все це робимо, якщо ви їсти, якщо ви знаєте, що 80% повинні бути лужними, то ваші думки і дії можуть спровокувати кислотність в організмі. Садиба, гнів і ненависна форма кислоти в організмі. Вони завдадуть шкоди організму. Ми повинні бути щасливими, здоровими і абсолютно лужними. Ні кислоти в організмі, ніяких захворювань. Я збираюся в цьому напрямку.
Кріс: Всі негативні емоції виробляють стрес і кислоту в організмі. Стрес пригнічує імунну систему і знімає захворювання. Короткостроковий стрес не страшний для людей. Але довгостроковий, щоденний хронічний стрес відданий.
Жант: Наша культура, або один може сказати брак культури, веде нас до чоловіка світу, якби ми працювали десь, але не знали, де. Повернутися до наших коренів і стати людськими істотами, щоб бути собою і зрозуміти, хто ми дійсно є, щоб бути людською расою, не людський рас. Зроби себе і один одному, для тварин і планети в цілому. Якщо ми повернемося до цього способу мислення, все буде змінюватися, змінюватися на краще. Це буде простір.
CA: Велике слово вірної мудрості. У наступному відео ми будемо говорити про неймовірні досягнення в галузі марафонів.