Школа головоломки. Що ми розробляємо? Сила або слабкі сторони

Деякі люди пам'ятають свої шкільні роки з задоволенням. Я не пам'ятаю нічого, тому що це не дуже цікаво. Інститутський період життя був більш цікавим і насиченим. Після закінчення школи я забув про це протягом тривалого часу і не доглядав багато до тих пір, поки це було час для дітей, щоб піти в школу.

Перше питання було прийнято рішення про те, що школа відправить дитину. Я не думав про це до того, що я не знайшов розумних шкіл. З'їсти трохи краще, з'їсти трохи гірше. Є елітні, але вони переважно відрізняються від нашого контингенту студентів, не викладачів та якості навчання.

р.

В результаті діти пішли на регулярну школу. Розрахунок було наступним чином. Школа надає соціалізацію дитини та базових знань, а також реальний розвиток займуть участь у тренінгах. Що сталося, але не зовсім. З У мене є два діти і вони різні, їх ситуації різні.

Дочка. Малювання на слабкості

Люди не природно. Хтось має здібності в одній області, хтось інший. Школа вимагає того, що, ідеально, дитина буде розвиватися однаково в усіх предметах, які включені в навчальну програму. І тут йде певна парадокс. Предмети, для яких у дитини є здібності, він тренується швидко і більше, він готовий самостійно займатися ними ще більше, і власної безкоштовної волі. Але об'єкти, до яких немає здібностей, або вони не значущі, віддаються йому важче, він тренує їх повільно, витрачає більше часу на ці об'єкти. І...

Результатом є система, де більшість часу дитина займається суб'єктами, для яких він не має можливості. Виявляється, замість того, щоб розвивати свої сили, щодо яких існує мотивація для досягнення, дитина найбільше часу займається їх слабкими сторонами, які не цікаві для нього. Але це попит школи, який вважає, що це гармонійний розвиток.

Моя школа Ігоря мала абсолютні математичні здібності. У тесті математики він вирішив все в п'ять хвилин, після чого вдалося допомогти вирішити тест на весь клас. Коли ми були в шостому класі, він вже розв’язував проблеми з підручниками 10-го класу. У той же час він мав серйозні проблеми з вивченням російської мови.

Батьки вимагали з нього відмінні дослідження, а викладачі на батьківських зустрічах радять псувати більше на російській мові. Він отримав російські тенти. Його матір навчив його за години в письмовій диктації. Але Ігор все одно вдалося зробити помилки в композиції і отримати на краще чотири. Це призвело до більш інтенсивних занять російської мови. Ігор розробив свої справжні математичні здібності незалежно від батьків.

Пушкін був генієм літератури, але зазнав від нестачі математичних здібностей. Я не знаю, якщо йому довелося пережити себе, дізнаючись, що він «не давав». й

Ми зустрілися з нашою дочкою. Вона має чітку ручку для творчості. Речі вона бере участь у міських виставках. Вона навіть виграла приз. Збирає найскладніші дизайнери практично миттєво. Він може малювати години або зробити щось на подарунковій машинці. Вона хоче, щоб зробити це себе і не потрібно його сили. Але з математикою, середнім, з російською, теж. Вони в кінцевому підсумку наймалиших учасників. Що ти думаєш?

Природно в математики і російської мови. Вона йде без інтересу, але за оцінками, витягується. З огляду на те, що вона все одно займається спортом і англійською мовами, практично немає часу на її улюблену діяльність.

Результатом стала стандартна школа розвитку. Ми розвиваємо наші слабкі сторони, а не розвиваємо наші сильні сторони. В результаті виникає серйозна небезпека, що вона буде тільки робити речі, які вона змушена зробити, але не існує інтересу до них. Найгірше, що ми можемо вбити свою мотивацію для досягнення, що ще є для її ремесел, малювання. Я бачу його, і вона мене турбує.

Не потрібно А.Д. Я бачив багато відмінних студентів, які досягли абсолютно нічого життя. І однією з причин цього є розвиток слабких сторін і не розвиток сил. Я хочу, щоб ваша дочка знайти бізнес, який вона дійсно зацікавлена в тому, що вона хороша і що вона може зробити протягом тривалого часу і її власний вільний буде. Таким чином, ми затягаємо російську і математику трохи і переключимо до розвитку можливостей дитини.

Більшість дітей мають здібності в певній області. Проблема полягає в тому, що в процесі розвитку багато людей звертають більше уваги на слабкі сторони «прогнання», ігнорування істинних здібностей. Видання

Автор: Борис Литвик

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: крос-клуб.ru/vospitanie/158-shkolnyy-rebus-chto-razvivaem-silnye-ili-slabye-storony.html