127
Проблема мудрої людини, яка купила і продала корову, для тих, хто хоче перевірити їх інтелект
Ми знаємо, як смарт-і ресурсні діти. Зрозуміємо будь-якого дорослого. Ви не вірите, що? Потім намагайтеся вирішувати проблеми, які ми підготували для вас. Деякі з них - плутанині дорослі.
Редакція "Сайт" Запрошує Вас перевірити свою силу і вирішувати проблеми з математики.
Завдання з ловом
Я думаю, що ви думаєте про всі проблеми. Тепер час дізнаватися, чи не вдалося ваша думка. Для того, щоб бути чесною, ми не встигли управляти все вперше.
Що я можу сказати, всі ці проблеми, зроблені нам. Тут необхідно згадати порядок дії в математики і підключити логіку. Ми сподіваємося, що ви досягнете успіху. Ви можете поділитися результатами ваших розрахунків у коментарях!
Редакція "Сайт" Запрошує Вас перевірити свою силу і вирішувати проблеми з математики.
Завдання з ловом
- Чи зробив чоловіка гроші з продажу корів? Почнемо з першою проблемою. Чоловік купив корову за 800 доларів. Потім він проданий його за $1,000. Тоді я купив його знову за $1,100. І продано знову за $1,300.
Завдання полягає в тому, щоб зрозуміти, чи заробив людина, залишався з його або втраченими грошима? Якщо ви заробили або втратили, скільки? Здається дуже легко, але думають двічі перед вами відповідь. - Нумерична головоломка Ми не можемо залишити вас лише одним завданням. Тому ми пропонуємо вам цікавий головоломка шрифтів. Тут номери замінені літерами. Тим не менш, розв'язання задачі більше базується на логіці. Готовий спробувати свою руку?
- Математичний приклад для стратегистів Ви не думаєте, що математика була легкою, ви? Запрошуємо Вас згадати шкільні знання та вирішувати наступний приклад.
У вас є чотири номери: 5, 5, 5 і 1. Додаючи, відслідковуючи, помножуючи, розділяючи і скобування, ми отримуємо 24 з них, використовуючи кожну з цих цифр тільки 1 раз.
Я думаю, що ви думаєте про всі проблеми. Тепер час дізнаватися, чи не вдалося ваша думка. Для того, щоб бути чесною, ми не встигли управляти все вперше.
- Проблема корова Ця проблема намагається зловити нас двічі. По-перше, ми хочемо взяти різницю між останню і першою кількістю. Що робить 500. Але це неправильна відповідь. Давайте зробимо деякі прості розрахунки. Тут необхідно окремо розрахувати прибуток від першої операції: 1000 - 800 = 200. Далі з другого: 1300 - 1100 = 200. В цілому виходить, що на всіх своїх гарматах людина заробила $400.й Як ми привітаємо його!
- Нумерична головоломка Якщо ви вирішили самі, то прийміть наші щирі привітання. Не легко. Тепер з'ясуйте, що вся точка. Ми знаємо, що кожен лист є окремим номером. Давайте подивимося на те, що додаток дає нам.
Що ми побачимо, що O + T, T + O. Як це може бути? Тільки якщо O + T > 9. У цьому випадку O + T = K + 10. Ймовірно, що T + O + 1 = 10 + O. З огляду на те, що додавання двох трьох чисел призводить до трьох чисел, ми можемо припустити в межах яких меж K і T lie.
Іншими словами, K + K + 1 = T ≤ 9. Два висновки можуть бути зроблені з цього. Перший: 1 <= К <= 4. І другий: 2 <=T <= 9. Тепер давайте нам спробувати знайти значення Т. Нагадати, що T = 9, то O може бути 2, але якщо це 2, то K = 1. Навіть з урахуванням агрегату 9 проходжень з попередніх рядів, він не працює, тому K повинен бути принаймні 4. Т = 9; К = 4; О = 5 (14 - 9)й 495 + 459 = 954. - Зловживання. Ця проблема є найбільш складною. Я просто хочу запропонувати наступний варіант: 5 + 5 - 1 = 24. Однак в цьому випадку стан не виконується. Правильна відповідь набагато складніше: (5 - (1:5) х 5 = 24й Можливо, ви знайшли ще одне рішення?
Що я можу сказати, всі ці проблеми, зроблені нам. Тут необхідно згадати порядок дії в математики і підключити логіку. Ми сподіваємося, що ви досягнете успіху. Ви можете поділитися результатами ваших розрахунків у коментарях!
Нумеролог розповів, що в сім'ї письмово лікують
Дочка для дорослих попросить маму Чому вона не робить суп "Похід коли вона була дитиною Р