Хто мені маррі?

Діма, середнього класу московський бізнесмен, витриманий сорок-сікс, нерозмітний зовнішній вигляд (наприклад, класичний хороший єврейський хлопчик), жінка і, пошкоджений таким деталями, збочений, тепер в активному етапі розлучення. сьомий або восьмий у пам'яті. Ми знаємо один за десять років, не більше.

Я не пам'ятаю жодного шлюбу, який тривав більше трьох місяців. Він сказав, що він жив з першою дружиною протягом чотирьох років. Так, тільки перша дружина Діма представила батьків, і з загрозою: спробувати, дитина, не маррі.

Доброго хлопчика, Діма, не побажала розшукати авторитарних предків (поважають природу своєї матері, це не дивно, легше виходити з ледь руки проти танка), подарувала дівчата в шлюбі, а потім, нарешті, отримувати на ногах, розлучення.

З тих пір його життя був безперервним днем заземлення. шлюб, шлюб, шлюб, шлюб. І проблема не те, що жінки від нього не відходять, ні. Втеча від Dima просто неможливо. Це злегка похилий, з темними очима, брюнетка оточує з увагою і турботою, керує створенням навколо хола любові і неба-високого «міметра» поклоніння, і практично неможливо втекти з цього липкого кокону.

Я відчув її на власній шкірі. Від непорозуміння і токсикозу, занурення в трубку з червоною нісом і постійно зануренням, розповів йому, що скраб я ще мав Дорогий і любив. Вже кілька годин, Дімочка, яка була парашутна з маршами-рядками до нашого редакційного офісу, ретельно занурила очі з серветкою і, до великого жаху головного редактора, спробувала годувати суперделікатний йогурт з шаутами: «Стоп крім, це шкідливо для вас! й

Ви знаєте, що тільки абсолютна фольга відмовляється від такого чоловіка. Навіть якщо ви враховуєте свою страшну педантію і любов замовлення (хоча це недолік?).

Але що робить його з підозрою в реєстрі? Більш того, результат цих кампаній досить передбачуваний: або інший трінк, який потім доведеться прикріпити, або нещастяні принцеси, які повинні знайти наступну принцесу!

- Чому одружитися, якщо ви отримуєте розлучення? - Я попросив Дімку більше одного разу, і в відповідь я завжди отримав невизначений шрус і язик:

- Ну, тут ми йдемо.

Тільки після того, як він чесно визнати:

- Хочу будинок, сім'я, комфорт.

Найсвіжіші спогади про свою першу дружину, яка, незважаючи на свою молодь, була на цьому неординарному будинку і згуртованості, гірше – про другий. Першим був маленький косий і скламний, другий дивився в той час. Але вона була викликом актриси, і її життя був сповнений боємської простоти!

Результат? Протягом багатьох років Діма, хоча частково дозріває за створення сім'ї, робить таку ж помилку, вибирає жінок, які не потребують сім'ї. Чоловік необхідний, але сім'я не є.

Однак я не забув, що він частково зрілий. Дімка потребує дружини, а не сім'ї. Він потребує того, що дасть йому затишок і комфорт. Повернувшись, вона отримає кокон з адорації, рішення для фінансових труднощів і... все. Не буде розуміння або будь-які інші красиві і тонкі прояви інтимності. Він чуйний, відкритий, дружній... але це все стандартно! І те ж для всіх жінок, які впали в коло інтересу.

До речі, на цьому далеко від основної замітки можна закінчити наративу, зробивши досить логічний і правильний висновок.

Сучасні чоловіки, не поміщаються в строгу рамку необхідності шлюбу якомога раніше, щоб забезпечити сім'ю спадкоємцями, зробити щиру пропозицію руки і серця тільки при психологічному зрілому до неї.

р.

Проблема полягає в тому, що це психологічне дозрівання відбувається у всіх різного віку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І є ті, хто навіть на п'ятдесят не може піти на прогулянку, в той час як мовлення в суспільство постулює, що немає жінок гідності весільного кільця зліва, тільки життєдіяльності і в'язниці грошей ... (Я не можу допомогти, але sigh, oh, вони були б гроші, ці неординарні в кількості, які не сором'язливі для полювання.) О, прийти на.

Ви можете закінчити його. Але друга частина питання залишається відкритим: хто такі унікальні люди, які, нарешті, дозрівають для сім'ї в маррі?

Я терміново інтерв'ю чотири друзі, які були щасливо одружені протягом тривалого часу. Я хотів би отримати відповіді, як “Я одружився, тому що я гарна”, “Поведінка я люблю”,” і багато іншого.

Як правило, всі чотири з них відповіли майже однаково:

- Я знала, і я зробив нормальну сім'ю.

Кожен прийшов до цього висновку різними способами.

- Його хлопець, – описав дружини Віталія. Віталке тридцять-сім. Він плуг, як батько Карло, заробляючи його мозок і руки. "Для мого Бойфренда" - двадцять дев'ятий. Вона виглядає так само, як Dolph Lundgren виглядає як іспанська балерина. «Мій дружець» має блондинки локонів на бат, крихітний ріст і стискний голос. Якщо будь-хто погрожить її інтересам Вітака, вона буде її укусити, відірвати його, ковтати його, і висипати його кісточки. «Мій дім мій фортеце»,

- З нею будинок став будинком, Андрієм романтично відповів. За десять років одружився. Ви знаєте, що він має безліч можливостей, щоб мати десятки коханців, в наших провінціях, таких чоловіків люблять і цінують. І поміняти одну стару дружину для двох молодших - одного спита. І той, хто рік повертається додому жінці, зовнішній вигляд якого далеко від моделі і віку перетнула страшна лінія фортеця. Вона п'ять років старше ніж його!

- з Танкою Я можу бути самою, прийнята Владика (він тридцять)

- У мене є хороший. Затишний. Я відразу зрозумів: краще не знайти, необхідно захопити, - Пйонт Васильович, «старий» всіх респондентів, заморожений. Це страшно сказати, що він є п'ятдесят-шіст. Він був одружений, а не за тридцять років. Імпресивний?

Ви помітили одну велику функцію? Не з них говорять про велику і яскраву любов, але всі відповіді просто подрібнюють: це з нею, що я відчуваю себе комфортно, комфортно і комфортно.

Чоловіки, навіть вирощені, навіть відповідальність за близьких, як дається, вони ще й діти. Великі діти. Вони шукають когось, що вони психологічно комфортні. Одне, що буде близьким до них в духі, думці, рівні. Хто досить зрілий і відповідальний за ідею сім'ї, а не просто когабітацію.

Р

Що, до речі, давно відомо. Недарма жіночих журналів повною порадою на тему «Як отримати чоловіка до маррі, якщо він не готовий до шлюбу». Проблема полягає в тому, що ці поради прокипають лише одне – створити зовнішній вигляд готовності. Ваша готовність. Я хочу, щоб він нарешті зрозумілий і зрілий.

Визначте те, що ви вибрали одну потребу, і дайте йому до нього - радимо глянцю дам. Неспроможність. Вони не приведуть до будь-якого доброго, тільки до власного вигорання і розчарування.

Для закуски я покажу три оповідання з серії «Визначити і дати».

Майя, зовсім такий успішний художник, який працював над розробкою принтів для дитячого одягу, знайомився з одним з клієнтів. Молода людина, власник дитячого бренду, лікував його нефритами з тремтячою ніжністю.

Його романтика тривала більш ніж два роки, але не було пропозиції руки і серця. А потім Майя вирішив на дуже в'язному ходу. Уважно, як прийнято рішення – консультують з відомим жіночим форумом. Вона припинила прийом таблеток, а через кілька місяців вона оголосила: voila, darling, ви скоро будете мати тато.

Шановні рум’яні та п’яні, вичавляючи: «Вело, la-a-da, якщо ви не бажаєте аборту, то перейдіть до реєстру.» Майя була щаслива, впевнена, що все буде добре. Диворце, як звичайно, не було далеко. Молодий чоловік не хоче бути дружиною на всіх, і любити дітей - в своєму випадку неприпустимо - не гарантував, так як він вийшов, завершити і абсолютну любов дітей. Свою дитину знеболювали його.

Або Свєта, мій вік. Після чотирьох років існування у відносинах я зрозумів, що це було як зараз, так і ніколи. Вона була «змащена» до лампочки, грубо кажучи. Сім'я життя не спокушала слово «зазвичайно». Але родичі в трагічному жопе просили «хто?» кожен раз вона побачила Светка з джентльменом, і вона, поганий лад, закинув себе на стирання.

Я переїхав до холостого будинку, очищав його і клацнув її (хоча по всьому моєму житті я вірив, що пил стає невидимимимим, якщо ви просто стягувати затяжні штори), з відчайдушною відвагою вітрила Cat стояв до плити, знищуючи красу в області боротьби за висококалорійні вечері...

Чоловічий ... Ну, людина купила її. Чоловіки, вони люблять дітей. Вони добре, затишні, і пекти з ним, щоб він не хотів маррі протягом чотирьох років, але для борщу, і з прищиками, і з часником ...

В цілому вони розлучаються через шість місяців, кидають тапочки і помідори один на одного.

- Недбалий і ледачий! похилого чоловіка, похилого до борщу і шкарпеток.

- Лази і сараф! Светка, незважаючи на те, що бджоли не змінили її на плиті навіть після штампування паспортів.

Найважчішим був Анна, мати солодкого жиру-жовтого малюка. Вона і я разом ходила до молодшого покоління. Анна трохи більше тридцять, і завдяки її шлюбі вона не мала власних інтересів. Не існує друзів, або

Вона купила консультації, щоб відчути життя майбутнього чоловіка. Щоб стати його жилетом, подушкою, психіатром і сповідувачем в одній людині. Не затягуйте себе з проблемами і турботами.

Чи можу я додати, що дуже скоро ненавидало прийшла до місця любові і зараз Anya живе з думкою: трохи більше, і я розлучаю? І дружини Аніном, до речі, не так погано з нею. На своїх пропозиціях обговорювати все і змінити щось, він робить великі очі:

- Мед, ми прекрасно.

Це не добре. Він не потребує шлюбу. Він виявився для себе, який завжди поруч, і чому він втратив його?

С ***

Я поганий публіцист і журналіст. Помилки Для того, щоб визначити, чи є людина одружена або ні. А дії, які необхідні для того, щоб змащувати той, хто хоче його зрадити.

Але, спостерігаючи друзів і друзів, перебуваючи в офісі реєстру більше одного разу, я чесно сказати: немає чітких ознак і не перевірених способів. Любитель не на землі, але на небі. В якому ви можете жити весь життя щасливо коли-небудь після і померти в один день, як і в казці.

Казка, що казка.

Життя набагато складніше і простіше. Це більш складний, тому що єдиний розумний критерій, однак чуйний або примітивний він звуки, є психологічною зрілістю і сумісністю партнерів. Це простіше, тому що князь не означить бути скриптом в реальному житті, він може бути обраний.

Якщо раптом обраний не готовий весь час, то не варто розбити себе за нього, ніхто не оцінить таку жертву. Він не буде. І ціна буде занадто високою.

І чекаю на це «необґрунтоване» Так само не вистачає чоловіків. По суті, достатньо для всіх, хто хоче.

Нагадуватиме багато людей: якісна сумісність, якісна психологія, адже є любов! І я погоджуюсь з цим, так, є любов. Люблю любов і я завжди хочу їсти. Незабаром або пізно, він закінчується в голосному скандалі, якщо один або навіть обидва учасники історії закоханих розморожують від початкової точки любові. Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, коли вони кажуть, що шлюб не тільки любов, але і робота, жорсткий, щодня, не тільки додому, але і на себе, це правда. З любов'ю ви не можете їхати.

Тому, якщо ви хочете, щоб просто "смерти, щоб вийти", ви можете захопити всіх, скориставшись порадами чоловічого блиску. Інфантил, проведений на примітивних методах чоловіків багато. Вони легко приймають - не змиваються, тому їзда.

І якщо ви хочете сім'ї... Це важко. О, набагато важче.

ЧИ. Під час написання цього аркуша я вирішив дізнатися, що зробив Шановний до мене. Уранку вранці, до речі. Я запитав.

- «Я щасливий з мене», вілла, відповів і додав, «Нехай мені спати, я буду розлучатися. й

Я сподіваюся, що це слово говорить тільки про наше прекрасне і одне почуття гумору. Чи не це час для мене, щоб подивитися на наступну жертву...

Кредит КМІ-БЕЛЛА

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: mag.love-sl.ru/column/09-12-2015-kogda-i-na-kom-muzhchiny-reshayut-zhenitsya.html