Залізні діти: Який засновник Тесла Елона Муск підняв сина

Новий підхід до освіти Елон Муск і його екс-дружина Джастін мають п'ять синів - 11-річні близнюки і дев'ятирічні трилетки. мільярдер каже, що розумні і освічені люди повинні мати якомога більше дітей, тому що вони будуть любити себе: «Ми не будемо працювати для майбутнього.» Тепер основне завдання Маски полягає в тому, щоб дати хорошу освіту дітям. Сам Муска народився і піднявся в Південній Африці в багатій сім'ї з американськими коріннями. У школі він не отримував: він був наймолодшим в класі, часто відступив, розв'язуючи деякі проблеми, і не схожий на спорт. Маска мала майже не друзів, він часто відключився. Після того, як одна бджолина, Елон навіть мав ремонт зламаного носа. Не було легкого майбутнього мільярдера, щоб мати вдома - після розлучення своїх батьків Муска залишився батьком, який мав поганий характер. «Це дуже добре, щоб зробити життя нездатним. Він може зробити будь-яку ситуацію, незалежно від того, наскільки добре або погано, гірше, Муск сказав. Він і його дружина (пара зламала в 2008 році) протягом тривалого часу не дозволяв дітям спілкуватися з дідом, які можуть знищити радість в будь-якій ситуації.

Всі ці фактори, які постраждали від того, як Муск вирішив підняти своїх дітей. Його сини навчаються в Мірманській школі для подарованих дітей в Лос-Анджелесі, де можна ввести тільки шляхом проходження спеціального тесту IQ. Однак навіть в цій престижній установі, з точки зору маски, навчання було неправильно. Не вдалося знайти школу для задоволення своїх потреб, він відкрив свій власний в Південній Каліфорнії і назвав його Ad Astra. У цій школі є лише 14 студентів, всі вони діти працівників SpaceX. У вересні клас підвищиться до 20 студентів. Ми розповідаємо вам, які принципи виховання дітей керуються Мускою.

Вчити, що дитина любить «Мої сини не можуть чекати до тих пір, поки відпочинок надійде до школи. Я думаю, що це хороший знак. Для мене школа була катування, Муска каже. Є лише три викладачі Ад Астра, в тому числі старшокласник з синів підприємця. Не існує традиційного поділу на заняття, а діти навчаються не за програмою «арбітрів», але в режимі реального часу, на основі того, що дитина цікавиться моментом. “Земля як математика, деякі як мови, як музика. Це набагато логічніше зв'язати навчальну програму з чим приваблює дитину в даний момент, коли він вивчає, і не змушувати його ходити по всьому за програмою.

Вчитися знайти рішення для проблем Важливо вчити дітей, щоб знайти рішення проблеми, а не використовуючи інструменти для їх вирішення, - сказав Муск. «Якщо ви хочете, щоб дитина розуміла, як працює двигуни, ви не вперше навчите їх використовувати ключ і розповісти їм про викрутки», – каже він. Він пропонує показати дитину двигуном і попросити, як він буде розпоряджатися. Намагатися вирішити проблему, дитина буде розуміти, які інструменти він потребує для цього, і почати вчитися, як вони працюють. Підписатись на наш канал YouTube

www.youtube.com/канал/UCXd71u0w04qcwk32c8kY2BA/відео

Зберегти Муска скаржаться, що він пройшов через багато випробувань, як дитина і отримав страшне виховання, що він не хотів би його дітям, але через це він страхує, що він зараз створює теплі умови для них. Щоб виправити це, Мускай сам приходить з викликами для них — наприклад, взявши похід у вихідні дні: «Я ніколи не їду на поході власної акорди, я роблю це тільки так, щоб вони іноді зіткнулися труднощі». Вони повинні готувати і очищати себе, і робити те, що вони роблять на походах. й Покупка максимуму книг для дитини «Одна з найбільших переваг, яку ви коли-небудь зможете подарувати дитині, щоб вони обсесували з читанням: наслідки цієї залежності як на академічному, так і особистому житті здивують вас», - розповів Муск. Щоб досягти цього, вона рекомендує показати дитину, що немає цінових тегів на книгах: Взяти дитину в книжковий магазин і купити все, що він просить. Принесіть книги додому і випадково розкидайте їх у будинок, нехай дитина виявить себе. В один раз, Мускав себе вразив її широким жестом - відправляючи її в книжковий магазин з його кредитною карткою і розказав її купити все, що вона хотіла.

Викладання питання правильно Про те, як розвивати творчість. Однією з умов успіху, на її думку, є можливість уточнити питання правильно. Дитина не повинна запитати себе, «Як я став мільярдером?» він повинен вчитися подумати глобально і знайти унікальні рішення. Як тільки навчатися думати критично і придумати нові конкурентні продукти, ставши хтось комп'ютер ніколи не замінить, ви можете досягти успіху.

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: Secretmag.ru/longread/2016/02/12/kak-mask-vospityvaet-synovej/