Життя коми або останні феєрверки

Я ніколи не хотів знати, що останній день життя буде.

Я ніколи не думав, що один ранок той же сон буде підніматися поза вікном, що піднімається в кільце ніколи не закінчуючи світом Землі, але за останній час.

Це те, як ми зробили, ми боїмося вмирати, але ми живемо, якщо це може стати для всіх, але нам. Ми обов’язково живемо.

Немає бажання виростити старий, але ніхто не хоче померти молодий.

Я не був винятком. Сьогодні мій останній світлий. Я зустрівся з гірким смаком незворотного поділу. Я визнав її.

Я більше, ніж тих, для кого це було або буде завершено.

Але тепер я знаю, що це те, що об'єднує всіх нас — одна впевнена скінченність всіх, які мали початок. Кожен, хто коли-небудь народився тут, буде один день зустрітися з їх останньої світанку.

Коли я був малюком, я хотів би уявити, що я хотів би в моєму 20-му році. Що близько 30, 40? Для мене 40 років був дуже старий вік, і це як я уявляв себе. Я б мати дружину і трьох дітей. Я буду дуже дорослим, дуже важливо, я буду заробляти гроші і ми будемо щасливі в нашій родині.

Я уявляв фотографії мого дуже дорослого життя, і вони були дуже сонячними.

«Вірі» – це яскраве, емоційне слово з дитинства. Він мав особливий, змістовний зміст. Він був дуже великим і здатний передати щось більше, ніж ви або повинні бути.

Я 34. Хоча це, як довго я був, коли мій життя хотів залишитися і мій тіло не може триматися. Я не старий, і тепер я розумію, що я не дорослий на всіх. Але сьогодні я зустрів мій останній світ.

Сьогодні системи життєзабезпечення будуть відключені. Я знаю, що це було жорстке рішення, я відчуваю емоції, я чую розмови і я розумію, що я довгий мертвий. Я чекав пацієнта. Я мав час готувати, я слухав багато, я відчув багато, я зумів зрозуміти багато, щоб випробувати, прийняти, любити. В короткий час, все, що ми катастрофічно не робимо в житті.

Я це так. У мене немає днів і ні ночей, я живу інший життя і вимірю його іншими параметрами. Тексти пісень, а це означає: Але я завжди відчуваю, коли сонце піднімається. Щоранку згадують люди. І я відчуваю, що сонце піднялася, кожен раз дає мені новий світанок.

Але я не знаю нічого більше про ніч вона йде і що вона робить. Якщо це не в моєму житті, так як немає графіка, немає часу, поганих або хороших погодних умов, не розчаровує, вкладення і пригнічених депресії, я вільний, тому що мій тіло знаходиться в незначній замітці своєї сольної частини.

Не промовив мене в довгий час. Не вірю фільми. Людина так влаштована - він не може спілкуватися з ким-небудь, хто не говорить про нього, хто не дивиться на нього, не показує видимих, звичних для сприйняття і підтвердження контакту з рухами тіла, і сумнівається, чи почуває він.

Навіть з Богом, людина віддає перевагу спілкуватись «з собою», хоча Бог є чудовим співрозмовником.

Я теж хороший співрозмовник, я навчився слухати дуже уважно і хворим, але кілька людей можуть похвалитися такими якостями. Неймовірно або чітко, майже кожен знає, що це цінна якість, майже всі її потреби, але якось пологів, щоб дати цю радість іншим. Бо це Одне з найцінніших подарунків чоловіка до людини – почути і розуміти.й

Я, Якщо ви можете почути, ви можете зрозуміти.й

Але ми любимо створення штучних дефіцитів, будучи нещастям, і жити очікуванням. Ми завжди чекаємо чогось або хто, ми так лояльні в нашому очікуванні, коли ми чекали, ми практично ніколи не можемо бути щасливими з ним, адже це не зовсім те, що ми хотіли, уявляли, очікували і вже любили. Або не на всіх, здавалося б, якщо «замовити» був за певний час певного дня, місяця і року.

Я посміхнувся. Так, я повинен повідомити, що це не існує руху в моєму тілі. Я живу в цьому ідеальному миру, який ми можемо легко зрозуміти, але ми знаємо нічого і не можемо жити. Я звик до цього.

Я часто чую стільниковий телефонний дзвін у моїй кімнаті і виснажений голос батька або члена сім'ї часто витерає слово «самість». Я розумію... Але... Тільки чоловік може бути таким безтурботним словом, значенням якого завжди більш глибоким, ніж він хоче використовувати.

Життя не статична, нічого в ній «так само», кожна друга зміна життя, навіть коли ви просто лежите, здається, що ви все ще, життя йде на, в цей момент вона не замерзає другу.

Тут життя сприймається досить по-різному. Ноп. Вона відрізняється. Я дуже чую звук вимірювальної пульсації інструментів, підключених до мого іммобілізованого тіла, але я завжди чую мій батько зітхне. Ми ніколи не були, як ми зараз. Я можу відчути свій настрій, я можу почути тихі кроки напередодні, я завжди знаю, коли він прийшов.

Він ніколи не говорить про мене голосно. Ні. Але я знаю всі свої думки і я відчуваю біль, що його спогади приносить. Я іноді хочу взяти свою руку, відчувати його теплу, грубу долоню, і сказати, що він нічого не шкодував, що я люблю його, що все я хочу зробити це залишити.

Я дуже втомився. Кожен дуже втомився. І ніхто не потребує життя дегенерованого тіла. Але я мовчу. Я розумію, що потрібен час, щоб зробити таке складне рішення.

Мій батько завжди був дуже суворим з мене, він був міцний з емоціями і торкнувшись, і вірив, що це був єдиний спосіб він виріс чоловіка з мене. Він боявся. Як і всі батьки, вони завжди бояться чогось, так як якщо страх може змінити щось, або сам продуктивний.

Груша - це вихабний, незрівнянний хімера, який може відлягати і переповнювати найкрасивіші емоції в абіс. П'яний параліз, феттери, знищує і досі залишається голодним, і вимагає нових порцій наших емоцій. Найзручніший і безтурботний досвід. Ми піднімаємо його з цуценя, а потім живемо з цим вовком, все наше життя, керуючись тим, щоб записати його з солодкими кісточками, так довго, як він не доторкнеться до нас. І ніхто не замислюється про те, що він гине без їжі або уваги. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тексти пісень, а це означає: І скоро його життя вимірюється його розташування в нашому житті.

Я хотів би захопити мій батько і розповісти йому, скільки я люблю його, щоб він нічого не був для того, що він не мав нічого страху, ніколи. .

Але я виросла в одному номері з цим звіром. Я також торкнувся його як повноцінний кохабітант і несвідомо навчився годувати його, так довго, як він не торкнувся мене, невеликого і беззахисного. І тепер я бачу його лежачи на ноги батька, голодний і сердитися, заспокоївши залишки його духовної сили.

Отець! Отець! Я готовий до кричу, але не налаштовується, щоб підняти свій голос тут, тому що кожен, хто серце відкриє вас. Отець! Я люблю тебе! Почуєте мене? Тексти пісень, а це означає: І ваша мама любить вас. . . ?

Я знаю, що зараз. Тексти пісень, а це означає: Я завжди відчував, що вона була там, хоча я тільки бачив її у фотографіях. Я просто тепер позбавляю від цього підкортичного почуття провини про те, що сталося. Коли мама вирішила не припинити вагітність, батько сильно проти неї. Вони сперечалися про це, бо загроза своєму житті була серйозною. Не можна народжувати. Але мама наполягають. Я ніколи не знала мами. Але після того, як я народився, батько ніколи не знав їх знову.

Гільт з'їсти мене з раннього віку. І в нашому будинку жив ще один рум'яний, дикий і вічно голодний звір. Гуільт. Два таких співвласників достатньо для життя, щоб перетворитися на власний погляд, у своєрідне уявлення за безцінним сценарієм.

І тепер ці два голодні бояри, страх і провини, зіткнувшись прямо, їсти мій батько. "Тату. Я люблю тебе! Дякую за все! Я люблю тебе, okay? Перейдіть -- Я gotta go. Я дуже втомився ...' - Я повторю це багато разів щодня. Тільки тепер він не може чути мене.

Що, я дивився, я говорю, що перед? Що заважає людям говорити, як вони відчувають? Що заважає їм жити, а не уявляючи, що вони живуть? Так, тут, ці два. Два вихрових, серветки хімраса. Дивитися? Ой ей. Я забув, що ми не беремо їх серйозно в родині.

Я пішов. Я готовий...

Тільки я не з'ясував, чому не викинути любов болить так багато? І чому так багато? Може бути, тому що ми навчимо все з раннього віку, але любов не навчається. Ми не навчимося обдурити і обдурити любов, не навчаються жити в одній кімнаті з нею, але тільки вона знає, як чути без голосу і звуків, дивляться з очей закритими, відчувати в свербіжності тіла, повністю дихати, дати від чистого серця, поваги без комісії і знає відповіді на вузькі питання.

Ми пропустили своє життя, але ми ніколи не навчимося нічого. Чому? Чекати.

Не чекайте. Ви просто повинні любити. .

Що я зробив в цьому житті? Найголовніше, що я дізнався про любов. Я маю своє життя і я можу це зробити зараз. А що я чекав. Я люблю його. Але я отримав. опубліковано.

浜у 涓 蹇

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.slovomiru.com/2013/05/koma-jizni-ili-poslednyaj-zarya.html