Сім законів гомеозингічної медицини

Закони гомеотехніки – життя у всіх його проявах.й Це його фундаментальність. Вибір обізнаності про можливості життя або життя, до нас. Розуміння та застосування законів життя дає нам можливість жити та реалізувати цей шлях.

Закон: Дзеркальне відображення або подобність

Все подібне приваблює, схоже, є основним законом нашого життя. Весь світ існує, але ми не бачимо його. Це закон про життя, не набір нещасних випадків. Ми залучаємо життєві ситуації, певні люди та різні захворювання для конкретного призначення. Ми зустрінемося з тими ж хвилями. Вони зустрічають нас агресивними, сердитися, дратівливими, якщо ми сердитися самі. Коли виникають негативні емоції, у нас виникають захворювання жовчного міхура і печінки.

浜у 涓 蹇

Ми віримо, що ми живемо в наших розумах, тому Ми не хочемо бути в курсі нашого незнайомця.й За допомогою людей і хвороб ми даємо ознаки, щоб ми не тільки надлилися, але і відчуваємо наш внутрішній стан. Захищаючи людей, які часто перешкоджають нас бачити недоліки.Щоб побачити і реалізувати себе в інших - наше дзеркало життя, його візерунок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми хочемо, щоб люди були в них. Ми не хочемо, щоб наші недоліки. Дзеркало є інструментом, що все поза нами є нашою сутністю.

Якщо я познайомлю людину, то ми в стані резонансу.й Він має те, що у мене є. Ми різні люди, ми маємо схожість. Наприклад, я говорю, але людина не хоче чути мене і подразнює його. Людина не сприймає мене на всіх, хоча я намагаюся пояснити йому, як вийти з цієї ситуації.

Ви не можете вирішити цю проблему, лікуючи людину з засудженням, переживаючи сильні негативні емоції.Є. За допомогою методу дзеркала я запитаю себе, хто не можу чути, що це випадок. З цим питанням я починаю зрозуміти себе краще, усвідомлення звички не слухати людей навколо мене. Я теж змінюсь, як стати впізнаваним, а потім світ навколо мене зміни. При зміні внутрішньо, люди хочуть почути мене. захисна реакція організму на наше нерозуміння. Вони хочуть почути нас, і хвороба більше не потрібна, вона йде.

Закон: Захворювання дається нам

Правова настройка гомеосинергічної медицини полягає в тому, що захворювання існує для нашої вигоди. Будь-який живий організм є відкритою системою потоку, яка має властивість держави, що підтримується рівновагою. Наше здоров'я може бути знищеним шкідливими речовинами, токсинами, які закупорюють наші клітини та тканини. При порушенні його тіла необхідно довести баланс на баланс, прискорити процеси усунення токсичних речовин. Захворювання починає розвиватися, якщо кількість токсинів починає перевищити необхідний біологічний потік. Під час захворювання активуються необхідні процеси знищення і нейтралізації шкідливих речовин і очищення організму.

Homeosynergic медицина пояснює захворювання як функцію оборонного механізму, який починає працювати з нейтралізацією отруй. Це отрути різних походження, які вводили або зароджуються в організмі.

Лікарі встановлюють завдання перед пацієнтом, щоб визначити причину захворювання, зрозуміти сенс захворювання, виявити симптоми, зрозуміти історію життя людини без медикаментозного лікування. Захворювання, що лікується цим способом, є лікарським засобом.Застосовується організмом для регулювання психоемоційного стану. В організмі є препарати біологічного походження - захворювання, які небезпечні для пригнічення і проведення будь-якої боротьби з ними. Виняток - серйозний стан людини, при необхідності термінового втручання. Захворювання – це мова, якою наше тіло спілкується з нами, а не подія, на якій зосереджені наші думки. За допомогою болю, тобто висловлена енергія страждань, людина помітить свої помилки, які порушують незрівняні закони Всесвіту.

Лікарі лікують хворим, але не сама хвороба. Не можна пригнічувати, переривати, реакції повинні слухатися. Ми повинні отримувати і сприймати сигнали, які ми отримуємо через захворювання.

Закон: Все продовжує зберігати, незалежно від того, як ми реагуємо

Ми створюємо і живемо хронічну проблему, не приймаємо проблему і протидію її. (Ми не розглядаємо внутрішній конфлікт, ми отримуємо в подібні ситуації.) Сучасна медицина, в боротьбі з захворюваннями, намагається, в першу чергу, для її усунення або її викривлення. Лікарі, при вагітності медикаментозного лікування, прагнуть знищити бактерії, віруси в нашому організмі, усунути різні запалення або пухлини. Але ми не боремося з захворюваннями, ми просто збільшимо їх, це наша проблема. Медикамент не координує лікування законом життя, під яким рівні сили дії та реакції. Тому серйозні захворювання не знижуються, але виростають при курсі запаморочення, незважаючи на всі зусилля, зроблені в медицині. Зростання кількості різних захворювань вже досягається незадовільної висоти.

Закон: відмова, відторгнення, введення в серце кожного захворювання

Всі системи нашого тіла з балансу через несвідомі стресові реакції.й Ці реакції сприяють різним захворюванням, які виникають на тлі неприємних думок і емоцій. Тому організм не може працювати як блокатор або пригніч. Виключення накопичених емоційних отрут, це допомагає організму боротися з хворобою.

Ми робимо порівняння, беремо на засуд, оцінюємо, критикуємо. Ми відчуваємо такі почуття, як гнів, ми ненавидимо, відчуваємо ревнощі, ми показуємо гордість, відчуваємо страх. У нас є бажання бути впевненим. Ми не живемо в даний час, але переходимо в минуле або сниться про майбутнє. У таких умовах ми приїжджаємо до стану стресу, і викликаємо ступінь психологічного отруєння. Дослідження в різних сферах останнього психологічного рівня конвекції показали, що причина болючих подій є нездатністю зрозуміти і сприймати досвід. Це непорозуміння впливає на нервову систему і викликає психосоматичні захворювання.

Ми відчуваємо стрес, коли ми не приймаємо все, як це, коли ми відчуваємо стрес від ситуацій, дій людей або подій.

Зняття, проявляється у вигляді захворювання, проявляється на рівні різних подій і служить основним елементом. Не засвоюючи щось викликає стрес.

Захворювання також може розглядатися як внутрішньому порушенні гармонії тіла. Він відображає непорозуміння досвіду, механізм виживання.

Збагачення емоцій, викликаних інтенсивним і тривалим відторгненням, визначається пошкодженням мозку і вираженістю захворювання.

Відведення є неглибоким, коли виникає незначна кисневе голодування, накопичення шкідливих речовин, активоване виділення, підвищена активність будь-якого органу.

При відторгненні середньої тяжкості спостерігається стресовий стан, більш виражений недолік кисню, порушення окремих тканин або частин тіла збільшується обсяг матерії і руки.

При сильному відторгненні спостерігається виражений стрес, дефіцит кисню різко підвищується, порушення окремих тканин або частин тіла, кількість структурних елементів тканин збільшується через їх надмірне новоутворення, доброякісна пухлина.

При сильному відторгненні спостерігається найглибше стрес, виникає катастрофічне кисневе голодування, новоутворення тканин, кількість об'єму елементів речовини різко збільшується, відбувається дегенерація живих клітин, з'являється злоякісна пухлина.

Головнаосинергетична медицина – це медицина існуючих законів, які регулюють нас, надаючи нам можливість відкрити себе і жити життя.

Закон: Вибираємо усвідомість або судочинство є одним з наших способів

Людина в нашому житті страждає або усвідомлює те, що відбувається. Вибираємо одну з цих шляхів. Розуміння того, що відбувається, дає нам можливість жити без хворого.

浜у 涓 蹇

У нас немає помилок.

Все необхідне для цілей. Наявність всього не має сенсу.

Наші проблеми вирішуються всі помилки, які ми робимо.

Витримує рівні свідомості в різних напрямках. Кожен рівень має свою досконалість. Всі наші дії призначені для конкретного призначення. Дії на основі помилок неможливі.

Про те, що людина буде схожа. Значення людини є те, що людина сьогодні.

Захворювання також має своє значення. Наше життя, страждання, хвороби, які були важливими для нас. Наша ріст особистості, еволюційна зміна, реалізація здібностей, поглиблений розвиток нашої свідомості.

Кожен неприємний і неприйнятний досвід має своє значення, навіть якщо мова йде про нас з минулим.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У цей момент ми не відчуваємо страху, тривоги, ми навіть не встигли налаштовуватись на чуйне очікування того, що прийде нам в майбутньому.

Ми довіряємо себе, ми обробляємо закони нашого внутрішнього стану. Це основа людської сутності, це запорука його цілісного і величного сприйняття.

Якщо ми не в змозі розпізнати Бога і Природа, у нас є патологія і дисгармонія захворювання. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми перестаємо розуміти, які справи та дії не повинні бути зроблені, ми не можемо знайти правильне використання власної енергії.

Лікарі застосовуються комплексні ліки, які виконує основні закони Всесвіту. Розуміння цього, лікарі чітко бачать результат відновлення пацієнта.

Якщо клінічно не встановлено, що людина стала здоровою, то його відновлення проявляється в іншій формі або досягається наступного рівня. Це може проявлятися в поглибленому розумінні чого відбувається. Можлива міцність і можливість жити з недугою. Розглядається Божественна мета та усвідомлення уроку.

Частина універсальної, гомеозинологічної медицини повинна бути будь-яка терапія, яка приносить загоєння. Це дає вираз, властивий будь-яким медичним діям. Виходячи з індивідуальності, відповідальності перед хворобою, можливість повернути людину гармонію з оточуючою реальністю і себе.

Також корисно: Коли люди розуміють причини захворювання, лікарі не будуть потрібні.

Садиба, тривожність і паніка жити в легенях

Закон: Ми представляємо цілісність, єдність

Вміст інформації нашого тіла передається кожним осередком нашого тіла.й Наше тіло має всю інформацію про нашу планету, сонячну систему та Всесвіт. Гомографічний Всесвіт, в якому наше життя відбувається відображення все, що існує в ньому. Людина - голографічний блок, що містить матрицю всієї інформації. Бог не ділиться з нами, це світ ми живемо. Ми є частиною Бога і Він знаходиться в нас.

Навколишній світ, з усіма, що відбувається, створеними ним, є «лабірин». У центрі себе ми знаходимося, це місце розташування самого себе.

Людина, яка знає про це, розкриває семантичну розуміння придбаного досвіду. Цей досвід виступає в якості каталізатора і стимулятора для себе. Допомагає реалізувати єдність з божественною іскрою, яка знаходиться у людини.Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: /users/1077