ручний тест. Моя історія написана сьогодні. Не судити, можливо, хтось буде любити його.
до Що про хлопчика? Поки не дихаючи, Іван Петрович, швидше за все, при скороченні матки,
- Збережіть хлопчика. Час Матері смерті 15:36. Послухали свій час, загинув смерть від стіни і підійшов до жінки. Під час пологів смерть стояв і чекав на свій момент. Смерть дуже пунктуальна, вона ніколи не була пізно, але вона не прийшла до поспішання. Для лікарів битва за життя жінки в праці надходить, тепер жінка на межі між світами і смертю прийшла до її виконання. Подовжуючи безглузду руку з чорного клока, вона закривала очі жінки назавжди. Витяжна кришка Смертейська голова перетворилася на лежачий хлопчик. Перед нею кладуть невелике тіло, відлякуючись за кольором, лікарі спробували вайн, щоб змусити дитину відкривати легені. Вона була готова до продовження своєї руки до хлопчика, але після того, як підопічним крім малюка заповнила глухий плащ, якби він просто з'явився з дуже глибини озера. Смерть затягував свою руку і на обличчі під тіні витяжки з'явився флотуючу посмішку: "Дуже хлопчик, хлопець!" - читайте в очах. Вона повинна брати як матері, так і дитини, але, очевидно, небесний офіс вирішив в іншому випадку. Вона стояв за лікарями і дивилася хлопчика кричить. Неймовірно побажаючи хлопця, щоб познайомитись з нею не скоро і в зв'язку з часом смерть хотіла залишити, залишаючи справу живим. Повернувшись до дверей, почула, що тонус крівельних робіт змінився. Вона перевернулася, а потім прийшов до неї, що побачив хлопчик, відчував і досягла її, як мати. Смерть було готово викласти невибагливу душу, але це дійсно було. Хлопець обрала своє! Іноді смерть спілкувалася з живими людьми, коли вона була підведена через обряди, але люди можуть бачити її тільки в потрібний час, а час цього хлопчика ще не приїжджає. Смерть повернулася до малюка і подав йому злий палець, витканий з туману. Він був досить смішний. Смерть не жорстокий і злий, іноді проживала година розмови з її клієнтами, розповідаючи їм про інше існування, даючи поради, іноді жартувати, роблячи людину вмирати з посміханням на обличчі. З якоїсь причини було призначено для того, щоб жити боятися її, але насправді вона була лише довідником іншому «живому». Вона ніколи не приймала її на змах, найчастіше вона була абсолютно неупереджена, бо вона зробила свою роботу. Іноді сталося, що смерть прийшла до людини і чуйно зробила свою частину роботи. На прикладі, вона нещодавно мала підбирати людей похилого віку, які жили 86 років, і зробила так багато хороших справ для життя, що смерть була шкода перерву такого неякісного життя. Заспокоївши дитину своєю присутністю, смерть вирішила продовжити роботу, заплановану на сьогоднішній день, позбавляючи відвідати хлопчика. Вона легко доторкнулася волосся на голові хлопчика, з якоїсь причини викликає його Ванею. Незабаром хлопчик назвав Іван. З лікарні береться сестра покійного. Вона і її чоловік не може мати дітей і поява в сім'ї Ванечка сприймала знак з вище. Ваня виросла, навчалася сидіти, ходити, говорити, але смерть прийшла до нього. Вона сказала йому про великий, тепер пішов, люди, з якими вона була зустрітися, про давні часи, різні тварини і чудеса нашого світу і інших. Хлопці укладають в такі моменти і слухали уважно до неї, як ніби він розповів про найцікавіші казки у світі. Пройшов час, Ванка виріс, вивчав світ навколо нього і кожен незрозумілий питання, що він попросив Смерть, вона також спробувала пояснити хлопчикові принципи Всесвіту. Чим краще Іван сказав, тим довше вони говорили про все. Звісно, смерть не завжди з ним, але вона прийшла до нього в її запасний час. Хлопець виріс і смерть почав думати, що незабаром він зрозумів, що вона не була людина і в принципі не повинна спілкуватися з ним. Коли Vana був 6, Смерть вирішив розповісти йому, що вона дійсно була. - Ван? Чи знаєте ви, хто я? вона попросила, сидячи поруч з ним в дитячому стільці. "У мене є мій друг, тільки у мене є такий друг, - хлопчик гордо відповів, граючи з пластиковою машиною. Смерть зважився глибоко і продовжується: Як ніхто не сказав, що є життя і смерть в світі? Що іноді люди вмирають, що це, залиште нас і вирушайте назавжди? «Так, смерть йде після них», «Ваня серйозно відповів, піднявшись очі до неї. – Мій сусід Aunt Masha сказав мені, що смерть прийшла до сина Вадима і тепер він не більше. - Я прийшов на Вадим. - Озвучений глухий глухий глухий глухий глухий глухий глухий глухий. Я смерть, Іван. Я, хто приходить і забирає людей. Це моя робота. Для другого була могильна тиша в кімнаті. Яскравий жовтий автомобіль заморожувати в руках дитини. Аня дивилася на смерть, і вона чекала на хлопчика, щоб відреагувати. Вдова Ванья посміхалася на неї: - Ти мій друг, ти не поганий. Є батько міліціонера, всі бояться його, але він лікував мене до морозива – гордість і впевненість у своїх словах синонім в очах дитини. Смерть шліфується і струганий волосся і відповів: І прямо так, смерть не ворога. І тепер я збираюся розповісти вам про великий чарівний я побував не так довго. Після того, як розмова, ця тема не піднялася довго, але щось відбулося, що рано чи пізно трапиться. Смерть чекала в кімнаті Ванья, він був про повернення з школи. Вона була просто про те, щоб думати про її плани на завтра, коли Ванья росла в приміщення в сльозах: - Хто болить тебе? - Запобігання смерті. "Я сказав, що хлопці, що я граю з смертю", - сказав Іван, і Саша сказала мамі. Вона сказала йому не бути друзями з мною і сказала йому, щоб показати мене до лікаря. Але я не лежав. Я граю з вами, прямо? Смерть думав другу про свою відповідь і за перший раз у всіх часах знайомства з Ванею зрозумів, що це було в безвісті, що вона заважала в житті цієї дитини. Неприродно для чоловіка бути друзями з смертю. Так, Ван, але ви розумієте, що тільки ви можете бачити і почути мене. Я тільки приїжджав до всіх інших. Ти інший сюжет. Якщо ви хочете, я не прийде до вас. Про нас Ти мій друг! Ти мій найкращий друг! Ваня швидко відталюється – Не знаю багато цікавих історій! Не залиште мене! Друзі не залишають один одного. Ви самі сказали мені про вічне дружбу ... в очах дитини зібралися озера сльоз, трохи більше і він буде йти в нескінченне кріотворення. Смерть швидко зважили прозу і мінуси, прокинулися до нього і збивають змовляті в вухо: Тоді давайте дружбу бути секретом! Ви знаєте, як зберегти секрети, право? Ванька посміхалася щасливо і недбала голову. З тих пір Ванья уважно тримала цей секрет. Він був дуже гордим, щоб мати такий секрет.
За роки вступу Іван виріс, закінчив університет. Вони були всі секретні комунікації один з одним. Смерть був зануренням в житті, розповідаючи йому інструктивні історії, але ніколи не даючи порад. Вже кілька разів Іван захожав про свою долю, але смерть завжди розповіла йому, що все було в руках і в її часі. Як дорослий, вона дасть йому знати, що він жив би життя, він створив для себе. Кожна з нас доглянута доріжка, шлях кожного триває певний час і цей час життя. Кожен вибирає своє життя, але в допустимий період часу і коли настає черга смерті. життя Ваня була повною з дозами та низами. У той же час, як і будь-яка людина, захопила довга. Важливі відкриття та роздратування відбулися в житті, в тому числі втрати. «Не запитайте, коли час конкретної людини є право». Іван знав, що рано чи пізно його тітка та недбалість. Він ніколи не ламав смерті і жив щодня, тому що він не знає, коли прийде час. Декади пройшли, він мав сім'ю, дітей, онуків. Він посміхнув сумно і недбалий безглуздий до смерті. Він здався довго тому, що немає іншого способу, але з віком він почав думати частіше про закінчення його шляху. Він став свідком протягом багатьох років, і це сталося, що під час розмови він сам навчив смерть. Яка цікава картина їх спілкування. Ось вона, в чорному капелюшці з капюшоном, сидячи на стільці біля вікна, а навпроти неї - сіро-шерстий чоловік, ноги якого покриваються вовною ковдрою. Вони можуть витрачати час на пошук вікна і розмови, або просто мовчати і думати про себе. Останні кілька днів Іван відчував талу, серце заспокійливе і занурився цілий пучок сенілових захворювань. Він відчував щось неправильно і можливо незабаром і його поворот. У останню розмову він зламав верховенство і попросив її, коли він був його поворотом. Смерть дивився на нього мовчки і зліва. Іван пізніше подумав своє питання, він навіть другий уявив, що вона не прийшла до розмови з ним знову, а з цих думок все в душі перетворилася. Він уявив, що вона ніколи не була знову, і до того, як він загинув, він ніколи не побачить смерть знову, незалежно від того, як вона може звучати. З цих думок він сміхався, він прийшов до нього, що в будь-якому випадку він все одно побачить її і зможе апологізувати. Не треба чекати довго. Через п'ять днів родичі зібралися навколо свого ліжка. Про це заявив лікар, що Іван не залишив часу і що нічого не може бути зроблено. Але не шкодував про новину, а скоріше він взяв його за надану. Згодом ввечері, коли кияни залишили його на відпочинок, вона прийшла до нього. Він з'явився як несподівано, але тільки цей час Смерть мовчало, незбираний, проти стіни, навпроти його ліжка. Ви відвідуєте або наступні мені? він запитав. Смерть прийшла безглузно і сховав його на своєму ліжку. - Я дотримую вас. Ваш час правильний, Іван. «Я думав, що після нашої бесіди ви не повернулися знову, - людина зважилася позбавлялася, радий, що він міг знову говорити. - Я не можу допомогти повернутися назад. Я тут в правому часі моя робота. Хто б подумав, що один день я хотів би зробити свою роботу і сказати вам добре? - Гарбі? Я бачу тебе пізніше? Коли все? Ви Смерть в кінці - смуження змащених в очах Івана з старого віку, а по-іншому засміченому голосом. - Гарбі. Смерть приходить до життя, але смерть ніколи не надходить до мертвих. Вона взяла свою руку. Для другого обличчя Івана перетворилося в маску страждання, але через кілька хвилин він посміхався на неї, приймаючись приходом. Смерть посміхнувся йому і запитав: Який жарт, що ви хочете розповісти про останні часи?
Знаходиться через кілька годин. На обличчі мирна посмішка заморожує, і його рука здавалося вичавити чоловіка навіть після смерті.